Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo biržos "gyventojos"

Labas rytas 4u.gif

na gal si diena pradziugins, nors kaskur maciau pastabele, kad per 5 darbo dienas nuo apsilankymo pas konsultanta perveda , tai iki treciadienio tik teturetu buti
Atsakyti
labas rytas,
nu jei tiesa apie tas 5 darbo dienas, tai as siandien arba ryt tikrai gausiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(deluxe @ 2010 01 18, 09:24)
labas rytas,
nu jei tiesa apie tas 5 darbo dienas, tai as siandien arba ryt tikrai gausiu biggrin.gif

jazau kaip tikiuosi pirmos ir paskutines ismokos, pirksim uz ja bilietukus is mylimos tevynes
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2010 01 18, 12:05)
jazau kaip tikiuosi pirmos ir paskutines ismokos, pirksim uz ja bilietukus is mylimos tevynes

tai jau visai taip prastai.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(deluxe @ 2010 01 18, 12:26)
tai jau visai taip prastai.... g.gif

na bulkos dar turim, bet sviesto nebera...nelaukiam kol ir jos nebeliks
Atsakyti
QUOTE(deluxe @ 2010 01 18, 09:24)
labas rytas,

Per jokias 5 dienas neišmoka,aš praaitą mėnesį gal po 10 dienų tik gavau.Sakė laukit ateis bet kurią dieną o kada negaliu pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2010 01 18, 14:39)
Per jokias 5 dienas neišmoka,aš praaitą mėnesį gal po 10 dienų tik gavau.Sakė laukit ateis bet kurią dieną o kada negaliu pasakyti.

tada be reikalo isdure, na rasim budu is cia dingti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2010 01 18, 15:11)
na bulkos dar turim, bet sviesto nebera...nelaukiam kol ir jos nebeliks

aisku,nu gal tuomet ir teisingai nusprendet mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2010 01 18, 14:59)
tada be reikalo isdure, na rasim budu is cia dingti  lotuliukas.gif

Aš nesakau,kad negali pervest ir per tas 5 dienas,bet kaip ir visur mokėjimai tai taip ir tos pašalpos vėluoja.
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2010 01 18, 14:59)
tada be reikalo isdure, na rasim budu is cia dingti  lotuliukas.gif

iki 20d turetumet manau tikrau gauti. sekmes svetur, ten tikrai manau bus geriau nei cia doh.gif
Atsakyti
bet rimtai si menesi tai visos ismokos veluoja,bent jau man. Gyvenk kaip nori ir uz ka nori-taip turbut musu valstybe masto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(deluxe @ 2010 01 19, 11:41)
bet rimtai si menesi tai visos ismokos veluoja,bent jau man. Gyvenk kaip nori ir uz ka nori-taip turbut musu valstybe masto doh.gif

o kam idomu? ogi niekam....laukiam ir mes KLP
Atsakyti