Sveikos, grazu siandien
as po ilgos abstinencijos buvau truputi apsiziuret, bet lekdama, tai ka prisiminsiu, tai rasau:
Dariau ir Gireno bazej nieko labai idomaus, tik pilnos dezes prikrautos cimbu labai graziu, dideliu ir ivairiu ivairiausiu spalvu, bet ten nei kainu, nei salej nebuvo nieko, tai turbut jau uzsakyta. Dar stovejo prie nupiepusiu geltonas miltoniopsis, bet irgi kainos nebuvo, nebuvo ir ko paklausti, phal idomesniu nemaciau, tik toliau prie pat sienos stovejo labai grazus geltonas su rudais taskais (be kainos tai gal rezervuotas).
Kitoje bazeje Metalo g. tai kiek ten tu vadinamuju kambriju
ir tokiu nematytu, labai idomiu ir uz gera kaina - 28.50 man atrodo, ir graziu phal buvo, tokiu kreminiu persikiniu, gelsvu, margu, keli oncidiumai geltoni, prie nukainuotu zygopetalumai po 4.99 (viena paemiau, bet bukle tai prastoka). Buciau pirkus ka nors is kambriju, bet jos toooookios aukstos, kad suabejojau
MB siule man ka nors paimti, bet as priminiau, kad 5 phal ir dendrobis ruosiasi zydeti, tai tiek to
be to jis jau galvoja orchidariuma daryti, tai pirmiausia reik ta minti uzbaigti
tikiuosi, kad pavyks, o jei ne, tai busim bent graziai kartu pasvajoje
Zaliajam centre buvo 2 cimbidziai, vienas geltonas, jo kaina 69 berods, o kito kainos nemaciau. keli idomesni phal, kainu nepamenu, bet neverta ten vaziuoti mano kaimis ziurint.
Ermitazas - idomybiu pilna, daug baltu didziaziedziu phal po 19.90, yra vandu po 300 lt
cimbidziu laaaaabai graziu po 110 lt, yra labai smulkiais ziedukais phal, zodziu yra ka paziuret, be to 35 proc nuolaida gelems
ir prie nukainuotu yra 3 vandutes su vazomis po 69 lt, jeigu su nuolaida, tai gal ir apsimoka, bukles netyrinejau labai