Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema!

As ir atsidarau SKM psl. ir nervinuos, kad negaliu pirkt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 10 02, 20:03)
gal foto butu galima? g.gif  4u.gif

Pirkau Draugystės g."Tik gėlės". Vakar mačiau buvo, tik paprašykit, kad jums su 2 žiedynkočiais surastų, o po to derėkites mirksiukas.gif , kiek jų tikra kaina, net nžn, bet manau nusipirkau sveiką augalą netgi normalia kaina. Tikiuosi su juo susidraugauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 10 03, 10:13)
Pirkau Draugystės g."Tik gėlės". Vakar mačiau buvo, tik paprašykit, kad jums su 2 žiedynkočiais surastų, o po to derėkites  mirksiukas.gif , kiek jų tikra kaina, net nžn, bet manau nusipirkau sveiką augalą netgi normalia kaina. Tikiuosi su juo susidraugauti  smile.gif

grazus augaliukas, tikrai vertas tokios kainos 4u.gif
o as savo cimba vakar jau namo parvilkau, nes pagailo kai naktis tokias saltas pranesa, sianakt jau salnu buvo doh.gif tai uzgrudau puse kambario kampo vien su juo, leksiu stovo ieskoti g.gif vakar paliejau nes senai laistytas buuvo, o dabar padziovinti reiktu ar nea??? zinau kad sukioti negalima tai kaip pastatciau taip ir stoves, nors ziedeliu nesimato kazkaip verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 10 03, 09:13)
Pirkau Draugystės g."Tik gėlės". Vakar mačiau buvo, tik paprašykit, kad jums su 2 žiedynkočiais surastų, o po to derėkites  mirksiukas.gif , kiek jų tikra kaina, net nžn, bet manau nusipirkau sveiką augalą netgi normalia kaina. Tikiuosi su juo susidraugauti  smile.gif

labutis 4u.gif
grazuole kokia wub.gif o cia kuri orchideja? maisausi jau as tarp ju doh.gif

o mano orchyte kuriai tas substratas sukrites, nepilkuja saknytes unsure.gif atrodo, kad dar siandien palietos buvo, nors liejau pries 6 d unsure.gif bijau, kad neisimestu puvinys verysad.gif ka daryt? ar laukt tiesiog ir neliet?
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 10 03, 10:13)

Kai esat patyrusi orchidėjų augintoja, tai manau pas jus žydės ir žydės bigsmile.gif thumbup.gif

Jau nufotkinau vazonėlyje matomą problemytę - pažaliavimą unsure.gif Dėl tiek man skubėt persodint?

user posted image

O čia orinės šaknytės. Kai kurios apdžiuvusios. Reiktų apkarpyt? Kai kuriose svetainės paminima, kad nukarpius šaknis reik pabarstyt cinamonu, pelenais. Dėl to, kad neapsikrėstų? rolleyes.gif

user posted image

O čia pasigrožėjimui bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2009 10 03, 12:04)
labutis 4u.gif
grazuole kokia wub.gif 1. o cia kuri orchideja? maisausi jau as tarp ju doh.gif

o mano orchyte kuriai tas substratas sukrites, 2.nepilkuja saknytes unsure.gif atrodo, kad dar siandien palietos buvo, nors liejau pries 6 d unsure.gif  bijau, kad neisimestu puvinys verysad.gif ka daryt? ar laukt tiesiog ir neliet?

1. cia yra orchideja pavadinimu cimbydium ( cimbidis dar kitaip )
2. reik tiesiog reciau laistyti, orai atsalo, namire irgi vesu tai ir dregme leciau isgaruoja is vazono, neliekit kol papilkes ir tiek wink.gif
Papildyta:
gal foto ir didele, bet kiek ziedu wub.gif wub.gif wub.gif
as irgi tiek laukiu biggrin.gif ir svajoju biggrin.gif
user posted image
bet kokie milziniski jie gali uzaugti tai ohoho
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naujute: 03 spalio 2009 - 11:34
QUOTE(saidutea @ 2009 10 03, 12:04)
o mano orchyte kuriai tas substratas sukrites, nepilkuja saknytes unsure.gif atrodo, kad dar siandien palietos buvo, nors liejau pries 6 d unsure.gif  bijau, kad neisimestu puvinys verysad.gif ka daryt? ar laukt tiesiog ir neliet?

Kai draugė man padovanojo gėlytę, iškart pasakė, kad ji lieja kas 2+ sav ir to joms užtenka! Nei viena dar nenumirė smile.gif
Kadangi vakar apžiūrinėjant vazoną šaknytės jau buvo pilkos sp, tai ir įkišau į vandenuką ax.gif

QUOTE(naujute @ 2009 10 03, 12:21)
1. cia yra orchideja pavadinimu cimbydium ( cimbidis dar kitaip )
2. reik tiesiog reciau laistyti, orai atsalo, namire irgi vesu tai ir dregme leciau isgaruoja is vazono, neliekit kol papilkes ir tiek wink.gif

pioneer.gif

Oi, naujute, pasimažink nuotraukytę unsure.gif Jei neišeina, tai dėk tik jos adresą, be to kodo img ax.gif

P.s. jei ką, gali dar pasitaisyt žinutę cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2009 10 03, 12:25)
P.s. jei ką, gali dar pasitaisyt žinutę cool.gif [/color]

pataisiau blush2.gif negalvojau kad toooookia didele bus doh.gif
Atsakyti
na ka, buvau bazeje prie tilto Vilijampoles, maciau laaabai graziu oncidium ir cambra, BET rezervuotos sad.gif

ten nupirkau vandute miniuke melynai violetine mikuotukei wink.gif o sau cambria uz 15 lt.

buvau ir draugystes bazeje Tik geles (tikrai nerasti neimanoma wink.gif), vyriskis nusipirko ananasa (va, del to as cambria parsitempiau wub.gif ).

naujute, cimbiai nuo 50 lt mano matyti. spalvos gal neisskirtines, bet krumai yra i ka paziureti.

na, o draugystes bazej visai nieko geltoniukas dendrobiumas yra ir keletas cambriu fainu.

prie tilto bazeje- patiko oncidiumas . ne standartinis geltonas, o raudonas su ruzavu liezuviuku.

taip pat buvau senukuose Megos. yra miltoniopsiu nauju dideliais violetiniais ziedais (isla fisher raudonu vis dar yra). ir patiko cambris didelis uz 39 lt rudas su geltonu.

katleja maciau tik viena Megos senukuose nukainota. kaina 14.90Lt. ziedai kokios spalvos-neaiskus, o bukle- visai pusetina smile.gif tad kas norit kaltejos neziniukes- nulekit, nes palikau smile.gif))

ir dar. prie tilto bazej yra fainu miniuku. vienas violetinis,beveik juodas,su baltais krastais. vietoj standatinio phalaenospis uzraso yra jo rusis uzrasyta (nepamenu kokia tikrai). kaina rodos 16 lt.

na, o fotkes popiet wink.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 10 03, 12:40)
na ka, buvau bazeje

gal ir gerai kad sirguliuoju, nes dovanos pinigai butu jau istasyti, vien paskaicius posta jau kyla noras lekt miniuku, cambrijos, oncidiumo doh.gif
aciu uz pasizvalgyma cimbuku, reiskias kainos nepasikeitusios. 4u.gif o foto tai butiniausiai laukiam thumbup.gif
Atsakyti
na ka, buvau bazeje

Ačiū , ramiau gyvent bus lotuliukas.gif o fotkių lauksim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 03 spalio 2009 - 11:48
na ka, buvau bazeje ...

Matau gerokai pavažinėjai šiandien, daug ką matei! bigsmile.gif thumbup.gif SUsitikimas planuojamas? hihihi.gif
Atsakyti