-----------------------------------------
beje merginos kaunites, jeigu ryt kuri vaziuosit i bazes, bukit geros pasidairykit cimbuku ir kainu, man reikes kitam sestadieniui, idomu ar yra pasirinkimas praneskit jei kuri uzmatysit
[/quote]
rytoj planuose dvi bazes aplankyti (beja, baze Tilzes g gauna nauju geliu ryt), tad naujutei-cimbuko, mikuotukei-mini vandos, pabirzei-katlejos
isidesiu pora simtu lt,jei ka
naujute, noreciau zinot mazdaug kokio ir uz kiek noretum
QUOTE(evutext @ 2009 10 02, 19:13)
rytoj planuose dvi bazes aplankyti (beja, baze Tilzes g gauna nauju geliu ryt), tad naujutei-cimbuko, mikuotukei-mini vandos, pabirzei-katlejos
evutext, man nepirk,( jei gerai supratau) tik pasidairyk kainu, nes senokai bazese buvau, neisivaizduoju kokios cimbu kainos dabar ir cambriju gal bus, jei uzmatysi reportuok
QUOTE(axara @ 2009 10 02, 09:33)
paskutiniai pirkiniai
Net seilė nutyso....
QUOTE(pabirze @ 2009 10 02, 10:33)
Na o aš tai girsiuos, bo laimei nėra ribų gavau iš skm siuntinį, nors jau buvau praradus viltį- per 3 dienas ir tokius orus galvojau gausiu tik košytę, bet nerealu, ji ar kažkas kitas kaip kūdikį supakavo gėliuką ir už tai jai širdingas ačiū.
Tikiuos viskas ok orchėjukei ir žiedeliai prasiskleis
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 10 02, 10:53)
Prekyboje pasirodys nuo spalio 5 d. Pirmieji gavo tie, kurie prenumeruojasi sodo spalvas.
O aš jau kelias dienas po visokius PC ieškau, kioskuose klausinėju
QUOTE(saidutea @ 2009 10 02, 13:52)
reiks gal ir man isigyt taip tik noriu citrinmedzio, ir beabejo apie orchidejas info pravers
Žinoki nelabai ten info yra, čia daugiau gauni patarimų Tik kaip man naujokei viskas dar šviežia, pamaniau namie lai būna....
QUOTE(evutext @ 2009 10 02, 15:03)
http://www.orchidejo...hp?id=59&gid=14
silpnesnių nervų žiūrovėms griežtai nerekomenduojama
Pavojinga, nes kai kurias dar galima isigyti pas SKM
silpnesnių nervų žiūrovėms griežtai nerekomenduojama
Pavojinga, nes kai kurias dar galima isigyti pas SKM
naujute, kai daug norejau vienu sakiniu pasakyt,tai taip ir gavos
kokiu spalvu ir mazdaug uz kokia kaina tau cimbu pasidairyti? sito norejau paklausti.
o del pirkimo,tai cia su pabirze ir mikuotuke suderinta
kokiu spalvu ir mazdaug uz kokia kaina tau cimbu pasidairyti? sito norejau paklausti.
o del pirkimo,tai cia su pabirze ir mikuotuke suderinta
QUOTE(naujute @ 2009 10 02, 18:19)
beje merginos kaunites, jeigu ryt kuri vaziuosit i bazes, bukit geros pasidairykit cimbuku ir kainu
praeitą šeštadienį pirkau, tai 25Lt mokėjau už su 2 žiedynkočiais.
Taigi, tikrai "Tik gėlės" bazė Draugystės g. dirba nuo 6 ryto iki 17 val kasdien išskyrus sekmadieniais.
Katlėją gausiu artimiausiu metu, man paskambins, nes šiuo vežimu negavo jų. O čia mano naujokės, dendrobis tai normalus, tik vandutė (mažesnioji) jau baigia peržydėti ir teko daug šaknų amputuoti, bet auga naujos ir tikiuosi išgyvensim ir kažkodėl nuotraukose mėlyna, bet iš tikro tai ji violetinė
rosee, man ta geltoniuke labai prie širdies
Pabirže, maniškei kaip ir viskas gerai nors pumpuriukai dar neprasiskleidė, bet aš ją pati parsivežinėjau tai ramiau buvo
Siand Klp Akropolio maximoj buvo nemazai nukainuotu vargsiukiu po 5.99lt., dideles baltos
QUOTE(evutext @ 2009 10 02, 19:31)
naujute, kai daug norejau vienu sakiniu pasakyt,tai taip ir gavos
na net nezinau, pirksiu dovanai, tai spalva manau bet kuri tiks, tik va kainos idomios, nes uz savo milzina pernai 50lt mokejau, tai kazin kaip siemet, nezinau kiek pinigeliu atsideti. todel domina visos spalvos ir visos kainos
QUOTE(rosee @ 2009 10 02, 19:32)
praeitą šeštadienį pirkau, tai 25Lt mokėjau už su 2 žiedynkočiais.
kur cia taip pigiai? gal foto butu galima?
Beje, mano zaliuke dar pora ziedeliu isskleide