Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema!

QUOTE(pabirze @ 2009 10 12, 19:15)

neerzinkit doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif ,jau dendrika nusipirkau,vazonu dekupazo budu dekoruotu uzsisakiau...bankrotas laukia doh.gif doh.gif doh.gif ...o sustot negaliu...
Atsakyti
aciu,mergaites, kad jau visas orches rezervavotes lotuliukas.gif tad galima sakyti,kad as sitai pagundai atsilaikiau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jega doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 10 12, 21:39)
O aš džiaugiuosi atrodo spėjau užsisakyt orchytes iš MRGreen, tarsimės dėl atsiėmimo lotuliukas.gif  ir mąstysiu kur apgyvendinsiu naujas gyventojas.

MRGreen - kas ji tokia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 10 13, 09:55)
MRGreen - kas ji tokia?  ax.gif

Tina*, ne ji, o jis lotuliukas.gif RS forumietis su dideliu žinių ir patirties bagažu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2009 10 12, 21:55)
Nauja tema  smile.gif  Mikuotuke, nepyk, nieko nekeičiau, nuo tavęs nusikopijavau  blush2.gif

Ačiū, Šilinge, tikra draugė, visada gelbsti 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Bėda - tam žurnalėlyje paskaitinėjus įsigeidžiau Coelogyne cristata doh.gif
ir pas skm ji tikrai yra.... doh.gif
gerai, kad banko sąskaitoj kol kas tik -0.60 ct lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 13, 10:35)
Bėda - tam žurnalėlyje paskaitinėjus įsigeidžiau Coelogyne cristata  doh.gif 
ir pas skm ji tikrai yra....  doh.gif
gerai, kad banko sąskaitoj kol kas tik  -0.60 ct  lotuliukas.gif

nieko, manau, kai tik atsiras pinigėliai sąskaitoje tirai, nusipirksi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 10 13, 10:37)
nieko, manau, kai tik atsiras pinigėliai sąskaitoje tirai, nusipirksi bigsmile.gif

Geriau jau neatsirastų.... verysad.gif nes net sapnuoju ir projektuoju kambarį, kaip jį ruošiuosi apdžiunglinti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 13, 10:35)
Bėda - tam žurnalėlyje paskaitinėjus įsigeidžiau Coelogyne cristata  doh.gif 
ir pas skm ji tikrai yra....  doh.gif
gerai, kad banko sąskaitoj kol kas tik  -0.60 ct  lotuliukas.gif

Šitai celoginai, jei kambaryje, per šilta bus... Žmonės jas žiemos sezonui į laiptines neša rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2009 10 13, 11:23)
Šitai celoginai, jei kambaryje, per šilta bus... Žmonės jas žiemos sezonui į laiptines neša  rolleyes.gif

Tai va, aš ir apsižiūrėjau, kad laiptinę turiu... doh.gif lotuliukas.gif
O Tina* dabar stebėsis, bet man celogina itin pradėjo patikti, kai pamačiau jos bulves lotuliukas.gif kažkaip mane tie bulviniai augaliukai labai traukia...
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti