Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema!

QUOTE(evutext @ 2009 10 11, 18:41)
kazkas labai norejot zalio dendrobium su ryskiai violetiniu viduriuku smile.gif toks yra Megoj parduotuveje prie Ibero smile.gif

Aš!!! user posted image

P.s. ramybės dabar neturėsiu, kol jo negausiu lotuliukas.gif

QUOTE(evers @ 2009 10 12, 11:45)
mano ilgai zydintis palenopsis.... blush2.gif ............zydi.............
nu nevysta,neika..... 4u.gif

Bet koks gražutis wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 10 11, 10:29)
Na, o cia mano netiketos naujokes:

Nu gi labai gražios tos "netikėtos" naujokės thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pasirodom rolleyes.gif Miltassia Cairns 'Haiku Monarch'

user posted image

Fotografuoti nemoku schmoll.gif Nors tu ką doh.gif
Atsakyti
sveikos merginos, kaip smagu kad pasibuvot susitikime kai kurios thumbup.gif
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 10 11, 10:29)
Na, o cia mano netiketos naujokes:

nuostabus naujokiukai, o vyras tai isviso, pasaku princas drinks_cheers.gif thumbup.gif

QUOTE(Šilingė @ 2009 10 12, 16:23)
Pasirodom  rolleyes.gif  Miltassia Cairns 'Haiku Monarch'

wow wub.gif cia jau nerealu wub.gif man vis idomu kaip Jus sugebat tokias retesnes rusis prazydinti? paziuriu seile nutysta ir tiek, kazkaip nesugebeciau jauciu tokiu groziu prazydinti...
p.s mano nauja svajone zygutis blush2.gif dar esu dvejonese ar sutarsim, bet vistiek pasvajoti sau leidziu biggrin.gif MB zadejo si savaitgali vezti mane pamedzioti, tai tikiuosi nukirsti kazka labai senai svajoto g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2009 10 12, 13:47)
nu jau kaip suzydes, tai butinai bigsmile.gif

thumbup.gif
QUOTE(Šilingė @ 2009 10 12, 15:23)
Pasirodom 

grazu wub.gif
QUOTE(naujute @ 2009 10 12, 15:34)
p.s mano nauja svajone zygutis  blush2.gif  dar esu dvejonese ar sutarsim, bet vistiek pasvajoti sau leidziu  biggrin.gif  MB zadejo si savaitgali vezti mane pamedzioti, tai tikiuosi nukirsti kazka labai senai svajoto  g.gif  biggrin.gif

sekmes medzioklej 4u.gif

as pagalvojau gal mano gelytem sviesos truko, kad taip ilgai skleidzia pumpuriukus g.gif dabar vel ant palanges padejau, nesauleta tai liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2009 10 12, 16:55)
as pagalvojau gal mano gelytem sviesos truko, kad taip ilgai skleidzia pumpuriukus g.gif dabar vel ant palanges padejau, nesauleta tai liuks thumbup.gif

gal uzmigo augalas? buna kita karta kad uzsikonservuoja pumpurai
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2009 10 12, 16:55)

Turėjau atvejį, kai rudenį sutrumpėjus dienai falenopsis taip ir nepajėgė išskleisti žiedų, nubarstė pumpurus... Beje, dabartiniu metu net ir tiesioginė saulė yra nebekaitri ir praktiškai nepavojinga, leiskim augalams pasidžiaugti jos spinduliais mirksiukas.gif

Naujute, ši miltassia tikrai lengvai auginama biggrin.gif Tiksliau, pati auga lotuliukas.gif Falenopsiams ir tiems daugiau dėmesio skirti reikia laugh.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitukės! 4u.gif Skubiai reikia stambiažiedės geltonos arba salotinės orchidėjos. Gal kuri matėt kur pirkti Kaune? Aplėkiau daug vietų ir niekur neradau. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2009 10 12, 16:23)
Pasirodom  rolleyes.gif  Miltassia Cairns 'Haiku Monarch'

user posted image

Fotografuoti nemoku  schmoll.gif  Nors tu ką  doh.gif

jezau koks grozis...
kiek as visko noriu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mergaitės, ką parduoda thumbup.gif
http://www.rojaussod...i...f=13&t=6345
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 12 spalio 2009 - 18:16
Ir kodėl vėl Kaune parduoda? a? taip noriuuuu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokejuke86: 12 spalio 2009 - 18:23
QUOTE(pabirze @ 2009 10 12, 20:15)

blink.gif olialia wacko.gif mega_shok.gif
einu pamedituosiu alc.gif smoke.gif ................................................. lotuliukas.gif
Atsakyti