Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema!

QUOTE(katininke @ 2009 10 11, 23:25)
Cia labai grazus cimbidis, labai labai  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Prieziura itin minimali, nereikia su ja daug terliotis. Bendrais bruozais kaip ir visas orches reikia priziureti, bet nepersistengti

Tikrai labai gražus, bet, bent jau mano akimis - ne visai jau toks ir paprastas. Kol žiedai pirktiniai - viskas kaip ir sekasi. Bet kai nužydės ir pražydint bandysite savom jėgom - geriau paieškoti papildomos info (svarbus dienos ir nakties temp skirtumas, dėl to dažnai šiltuoju metu kartais iki spalio pab laikomas lauke/balkone (phalaenopsiai tikrai iš mano patirties puikiai žydi be to), ir pan.). Kad nereikėtų tokios gausybės info perrašinėti - patariu info ieškoti RS forume, ten daug gerų patarimų sudėta. Tikrai patarčiau paskaityt, kadangi būna, kad tiesiog iš nežinojimo (bet ne nemokėjimo), žiedų nesulaukiama metų metais.
Atsakyti
Olivija, ačiūsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu dar karteli visoms uz gerus zodzius, nesitikejau, kad mano naujokeles tiek ju sulauks blush2.gif

QUOTE(Tina* @ 2009 10 11, 23:44)
Mademoisellee, kokios grazios nuotraukos, t.y. puikiai pateikta  thumbup.gif

Aciu blush2.gif Tokia fotosesija mano pirmasis blynas blush2.gif
Beje, Tina*, kada turi atkeliauti tavo ph. lindenii? As turejau sulaukti sedirejos sestadieni, bet nuvaziavusi i pasta siuntinuko neradau, tai dabar taip neramu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2009 10 11, 23:32)
Tikrai labai gražus, bet, bent jau mano akimis - ne visai jau toks ir paprastas. Kol žiedai pirktiniai - viskas kaip ir sekasi. Bet kai nužydės ir pražydint bandysite savom jėgom - geriau paieškoti papildomos info (svarbus dienos ir nakties temp skirtumas, dėl to dažnai šiltuoju metu kartais iki spalio pab laikomas lauke/balkone (phalaenopsiai tikrai iš mano patirties puikiai žydi be to),  ir pan.). Kad nereikėtų tokios gausybės info perrašinėti - patariu info ieškoti RS forume, ten daug gerų patarimų sudėta. Tikrai patarčiau paskaityt, kadangi būna, kad tiesiog iš nežinojimo (bet ne nemokėjimo), žiedų nesulaukiama metų metais.

Ačiū, mergaitės.
Būtinai pasiskaitysiu info.
O kas yra RS?
Atsakyti
QUOTE(camarada @ 2009 10 12, 11:40)
Ačiū, mergaitės.
Būtinai pasiskaitysiu info.
O kas yra RS?

Rojaus sodų forumas mirksiukas.gif Orchidėjų priežiūros temoje pirmoj žinutėj tikrai turi būti nuoroda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2009 10 12, 10:42)
Rojaus sodų forumas  mirksiukas.gif Orchidėjų priežiūros temoje pirmoj žinutėj tikrai turi būti nuoroda  4u.gif

Ačiū, ačiū, ačiū
Atsakyti
mano ilgai zydintis palenopsis.... blush2.gif ............zydi.............
nu nevysta,neika..... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2009 10 12, 10:45)
mano ilgai zydintis palenopsis.... blush2.gif ............zydi.............
nu nevysta,neika..... 4u.gif

bigsmile.gif grazus darbelis thumbup.gif

Geros dieneles visoms 4u.gif o as niekaip neapsisprendziu kur mano falenopsiams geriausia augti, kur juos laikyt doh.gif
Atsakyti
mano auga ant siaurines palanges....patinka ten jiem... thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
buvau islekus savaitelei pas mama. o gryzus tai pnusidziaugiau bigsmile.gif keturi falenopsiai pradejo leisti ziedstiebelius, o taip juos apsnekejau nesenei, kad netike, miegaliai, tinginiai ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2009 10 12, 10:58)
sveikutes 4u.gif
buvau islekus savaitelei pas mama. o gryzus tai pnusidziaugiau bigsmile.gif  keturi falenopsiai pradejo leisti ziedstiebelius, o taip juos apsnekejau nesenei, kad netike, miegaliai, tinginiai ax.gif  bigsmile.gif

saunu, lauksim ziedu foto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2009 10 12, 14:32)
saunu, lauksim ziedu foto wub.gif

nu jau kaip suzydes, tai butinai bigsmile.gif
Atsakyti