QUOTE(Kaštonė @ 2009 10 11, 18:40)
QUOTE(jalka @ 2009 10 11, 18:48)
cia kaip suprantu aleksote,kazkur priesais mokesciu inspekcija? nesu dar ten buvus..
*****,kad man toki vyra... mano tai keikia mane su mano visom gelem...
*****,kad man toki vyra... mano tai keikia mane su mano visom gelem...
Kaip cia dabar aiskiau parasius vaziuojant europos pr. po nuorodos i Karmelita dar pavaziavus tiesiai apie 20-30 metru yra nuoroda "geles" ar kazkas panasiai, nelabai atsimenu ir tada reikia sukti i kaire, o ten toliau pagal nuorodas pavaziavus ir bus ta geliu baze
Ir maniskis burba del geliu kai pradedu laistyma ryte ir baigiu tik i vakara, bet sitos buvo tikra staigmena
QUOTE(Ambrozija @ 2009 10 10, 21:45)
gerai juk yra kaklas, kuris sukinėja tą galvą bet iš tiesų net jam patiko vandutė, nes tikra gražuolė
QUOTE(Gaurė @ 2009 10 10, 21:53)
Siųsiesi paštu orchidėją? ar ne per didelė rizika tokiu oru?
Oi, ne dėl rimtesnio ir turiningesnio susitikimo rašiau
Mademoiselle, koookios gėlės man tas gelsvas miltoniopsis dabar akyse stovi ir žinau, kad bazėje jis gali būti bėda, bėda....
Mademoisellee tavo naujokės
QUOTE(saidutea @ 2009 10 11, 15:34)
ka veiki su jom? lieji?
kur jus taip pigiai gaunat?
kur jus taip pigiai gaunat?
nelieju-mirkiau,nes jau padžiovinus buvau kelias savaites nelietos gyveno....šalta buvo ,o šiandien pagirdžiau,dar prarevizavau-tos trys jau tikrai žiedstiebius leidžia,bus žiedukų
o pigiai tai maksimose būna-tik gaila,kad įdomesnių laaabai retai ,dar iš kauno kelias parsivežus lauksiu žiedelių.....tiesa ir ermitaže kartais ''nuskyla''
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 11, 19:25)
Oi, ne dėl rimtesnio ir turiningesnio susitikimo rašiau
Ar tik ne dėl orchidariumo
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 10 11, 17:15)
nu jo, mb tavo tikras auksas pavydu net.
QUOTE(jolla42 @ 2009 10 11, 20:57)
nelieju-mirkiau,nes jau padžiovinus buvau kelias savaites nelietos gyveno....šalta buvo ,o šiandien pagirdžiau,dar prarevizavau-tos trys jau tikrai žiedstiebius leidžia,bus žiedukų
o pigiai tai maksimose būna-tik gaila,kad įdomesnių laaabai retai ,dar iš kauno kelias parsivežus lauksiu žiedelių.....tiesa ir ermitaže kartais ''nuskyla''
aisku del mirkymo. mano irgi abi orchytes buvo dvi savaites nelietos. bet anksciau ir nemaciau reikalo lieti alyviniais ziedukais persodinau penktadieni, nedaug saknyciu nukirpau, kelias sudziuvusias, puvanciu neradau. tik po persodinimo labai lapukai suglebo, dabar jau atsigavo, bet vistiek ne taip
Sveikutės.
Jūs čia tiek daug žinote apie orchidėjas, kad net pavydu šiek tiek.
TOdėl labai nedrąsiai prašau jūsų pagalbos.
PAsakykit kas čia per orchidėja ir kaip ją prižiūrėti. BŪsiu labai labai dėkinga.
PAsakykit kas čia per orchidėja ir kaip ją prižiūrėti. BŪsiu labai labai dėkinga.
QUOTE(camarada @ 2009 10 11, 22:09)
Sveikutės.
Cia labai grazus cimbidis, labai labai
Prieziura itin minimali, nereikia su ja daug terliotis. Bendrais bruozais kaip ir visas orches reikia priziureti, bet nepersistengti
Mademoisellee, kokios grazios nuotraukos, t.y. puikiai pateikta
QUOTE(camarada @ 2009 10 11, 22:09)
Sveikutės.
grazuolis cimbukas pamaciau ir isimylejau
QUOTE(Tina* @ 2009 10 11, 22:44)
Mademoisellee, kokios grazios nuotraukos, t.y. puikiai pateikta