Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema!

kai pamaciau simbidy net seile nutyso.. nors ir pavytusiais ziedeliais vistiek labai grazus:) vyras irgi saunuolis:))
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2009 10 11, 18:40)
Mademoisellee, nuostabios gėlytės, o ir TB šaunuolis  biggrin.gif .
O kur ta tolimesnė bazė  unsure.gif ?

QUOTE(jalka @ 2009 10 11, 18:48)
cia kaip suprantu aleksote,kazkur priesais mokesciu inspekcija? nesu dar ten buvus..
*****,kad man toki vyra... wub.gif  mano tai keikia mane su mano visom gelem...

Kaip cia dabar aiskiau parasius g.gif vaziuojant europos pr. po nuorodos i Karmelita dar pavaziavus tiesiai apie 20-30 metru yra nuoroda "geles" ar kazkas panasiai, nelabai atsimenu blush2.gif ir tada reikia sukti i kaire, o ten toliau pagal nuorodas pavaziavus ir bus ta geliu baze smile.gif

Ir maniskis burba del geliu kai pradedu laistyma ryte ir baigiu tik i vakara, bet sitos buvo tikra staigmena wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2009 10 10, 21:45)
Kaip šeimos galva reagavo?  bigsmile.gif

gerai irnesakyk.gif hihihi.gif juk yra kaklas, kuris sukinėja tą galvą nail.gif bet iš tiesų net jam patiko vandutė, nes tikra gražuolė bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(Gaurė @ 2009 10 10, 21:53)
Siųsiesi paštu orchidėją? ar ne per didelė rizika tokiu oru?

Oi, ne ax.gif dėl rimtesnio ir turiningesnio susitikimo rašiau blush2.gif
Mademoiselle, koookios gėlės bigsmile.gif bigsmile.gif man tas gelsvas miltoniopsis dabar akyse stovi g.gif ir žinau, kad bazėje jis gali būti g.gif bėda, bėda.... doh.gif
Atsakyti
Mademoisellee tavo naujokės wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2009 10 11, 15:34)
ka veiki su jom? lieji?
kur jus taip pigiai gaunat? bigsmile.gif

schmoll.gif nelieju-mirkiau,nes jau padžiovinus buvau doh.gif kelias savaites nelietos gyveno....šalta buvo verysad.gif ,o šiandien pagirdžiau,dar prarevizavau-tos trys jau tikrai žiedstiebius leidžia,bus žiedukų thumbup.gif
o pigiai tai maksimose būna-tik gaila,kad įdomesnių laaabai retai verysad.gif ,dar iš kauno kelias parsivežus lauksiu žiedelių.....tiesa ir ermitaže kartais ''nuskyla'' mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 11, 19:25)

Oi, ne  ax.gif  dėl rimtesnio ir turiningesnio susitikimo rašiau  blush2.gif

Ar tik ne dėl orchidariumo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 10 11, 17:15)

O situos grozius radau ne as, o MB 

nu jo, mb tavo tikras auksas wub.gif pavydu net.
QUOTE(jolla42 @ 2009 10 11, 20:57)
schmoll.gif nelieju-mirkiau,nes jau padžiovinus buvau  doh.gif kelias savaites nelietos gyveno....šalta buvo  verysad.gif ,o šiandien pagirdžiau,dar prarevizavau-tos trys jau tikrai žiedstiebius leidžia,bus žiedukų  thumbup.gif
o pigiai tai maksimose būna-tik gaila,kad įdomesnių laaabai retai  verysad.gif ,dar iš kauno kelias parsivežus lauksiu žiedelių.....tiesa ir ermitaže kartais ''nuskyla''  mirksiukas.gif

aisku del mirkymo. mano irgi abi orchytes buvo dvi savaites nelietos. bet anksciau ir nemaciau reikalo lieti g.gif alyviniais ziedukais persodinau penktadieni, nedaug saknyciu nukirpau, kelias sudziuvusias, puvanciu neradau. tik po persodinimo labai lapukai suglebo, dabar jau atsigavo, bet vistiek ne taip g.gif
Atsakyti
Sveikutės. 4u.gif

Jūs čia tiek daug žinote apie orchidėjas, kad net pavydu šiek tiek.
TOdėl labai nedrąsiai prašau jūsų pagalbos.
PAsakykit kas čia per orchidėja ir kaip ją prižiūrėti. blush2.gif BŪsiu labai labai dėkinga.

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(camarada @ 2009 10 11, 22:09)
Sveikutės.  4u.gif

PAsakykit kas čia per orchidėja ir kaip ją prižiūrėti.  blush2.gif BŪsiu labai labai dėkinga.

Cia labai grazus cimbidis, labai labai wub.gif wub.gif wub.gif
Prieziura itin minimali, nereikia su ja daug terliotis. Bendrais bruozais kaip ir visas orches reikia priziureti, bet nepersistengti
Atsakyti
Mademoisellee, kokios grazios nuotraukos, t.y. puikiai pateikta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(camarada @ 2009 10 11, 22:09)
Sveikutės.  4u.gif

PAsakykit kas čia per orchidėja ir kaip ją prižiūrėti.  blush2.gif BŪsiu labai labai dėkinga.

grazuolis cimbukas wub.gif pamaciau ir isimylejau wub.gif
QUOTE(Tina* @ 2009 10 11, 22:44)
Mademoisellee, kokios grazios nuotraukos, t.y. puikiai pateikta  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 10 11, 12:17)
O gakl žinot iki kada dirba Ordilina paprastom dienom ir ar savaitgalį dirba?nes aš mminimum iki6 vakaro dirbu, kaži ar spėčiau, o geriausia matyt 6ienį nulėkt būtų taip norėčiau apsidairyt.

paprastom dienom dabar dirba iki 16 val, šeštadieniais - 8-15val
Atsakyti