Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema!

[quote=Mademoisellee,2009 10 11, 10:29]
Vakar po sodo darbu buvau ziauriai pavargusi neturejau jegu parasyti, aciu visoms mergaitems uz vakaryksti susitikima ir smagiai praleista laika 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Na, o cia mano netiketos naujokes:

user posted image

user posted image

user posted image

nu ir grozis.......... wub.gif wub.gif kazi miltonijos labai lepios.... g.gif nesu turejusi...
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2009 10 10, 19:18)
Beje ax.gif , Vilniuj Ordilinoj, Eišiškių pl.8, geltoni oncidiumai tik po 18,50Lt, dar miltoniopsių ir kt
"kambrijų" yra, yra ir brangesnių... o Dendrobis yra toks violetinis, beveik melsvo atspalvio...
..o sakė, kad sekančią savaitę atveš nebrangių vandučių, taip kad kaina neviršytų 100 doh.gif  doh.gif ir gražialapė liudisia discolor galima nusipirkt tik už 4,99 mirksiukas.gif

O gakl žinot iki kada dirba paprastom dienom ir ar savaitgalį dirba?nes aš mminimum iki6 vakaro dirbu, kaži ar spėčiau, o geriausia matyt 6ienį nulėkt būtų taip norėčiau apsidairyt.
Madmualele super grožis, kur radai tokių gražuolių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokejuke86: 11 spalio 2009 - 11:18
thumbup.gif smagu,kad susitikot mirksiukas.gif
ir keletu gėlyčių temukę papuošėt-pasigrožėjimui wub.gif
o aš tai jau pora valandų ,kaip saviškes ''girdau'' ir dar galo nematyti schmoll.gif doh.gif
įmesiu vėliau foto,tų kur pradėjo sleistis žiedeliai... spalvos sodresnės nei pirktos kad žydėjo,matyt patiko pas mane ax.gif ,o dar visos iš pigučių-3-5lt. Kitų žiedelių dar laukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 10 11, 12:07)
ir keletu gėlyčių temukę papuošėt-pasigrožėjimui  wub.gif
o aš tai jau pora valandų ,kaip saviškes ''girdau'' ir dar galo nematyti 
įmesiu vėliau foto,tų kur pradėjo sleistis žiedeliai... spalvos sodresnės nei pirktos kad žydėjo,matyt patiko pas mane  ax.gif ,o dar visos iš pigučių-3-5lt. Kitų žiedelių dar laukiu  smile.gif

ka veiki su jom? lieji?
kur jus taip pigiai gaunat? bigsmile.gif

ar dirba siandien kokia geliu baze Kaune? labai noriu gelyte isigyt kokia orchyte wub.gif
Atsakyti
Aš pagaliau iš olivijos atsivežiau raibuolę, įdomu, kaip ji pas mane augs
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 10 11, 10:29)
Vakar po sodo darbu buvau ziauriai pavargusi neturejau jegu parasyti, aciu visoms mergaitems uz vakaryksti susitikima ir smagiai praleista laika  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Na, o cia mano netiketos naujokes:

user posted image

user posted image

user posted image

O cia cimbidis uz 10 Lt pavargusiais ziedeliais:

user posted image

user posted image

kur cia tokius grozius ir taip pigiai perkat?? net uzpavydejau ir susinervinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2009 10 11, 15:12)
kur cia tokius grozius ir taip pigiai perkat?? net uzpavydejau ir susinervinau doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciu labai visoms uz pagyras 4u.gif Ir gelytes dekoja biggrin.gif nuo tiek geru zodziu tik grazes ir grazes wub.gif
odelija1, cimbidziai zydi apie 3 menesius, miltoniopsiai siek tiek maziau unsure.gif
evers, cia miltoniopsiai mirksiukas.gif o del lepumo net nzn, esu skaicius, kad pas daug ka neperziemoja arba nusibaigia persodintos, bet as pati asmeniskai jokiu lepumo pozymiu nepastebejau schmoll.gif sios dvi gelytes nepirmi miltoniopsiai pas mane, senbuves ir auginius naujus auginasi, viena nesenai persodinau, bet kols kas jokiu blogu pozymiu po persodinimo nematau (tfu, tfu tfu...)

O situos grozius radau ne as, o MB ax.gif Kol as smagiai leidau laika sestadieni su SM merginomis gathering.gif MB aleksoto turguje ieskojo zieminiu padangu ir dar pries mane paimdamas suspejo nuvaziuoti i geliu baze ir nupirkti man situos 3 grozius wub.gif buvo didelis siurprizas wub.gif wub.gif wub.gif

Cimbidziu sake dar liko, tai kas labai norite pirmadieni dar turetu buti (ne Karmelitoj, bet tolimesnej bazej) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2009 10 11, 16:34)

Aš irgi ilgai nesupratau biggrin.gif Kol nepadariau eksperimento. Nužiūrėjau kažkada vienoj gėlių parduotuvėlėj cimbidį - 99lt, gražiai žydėjo. Vakar buvo likę du pevystantys žiedai - 49 lt... Šian užėjau - žiedkotis nukirptas, kaina - 9lt biggrin.gif Na taip, pasiėmiau nebežydintį, bet vis tiek įsigijau ir ne už 100lt... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 10 11, 18:15)
ne Karmelitoj, bet tolimesnej bazej

Mademoisellee, nuostabios gėlytės, o ir TB šaunuolis biggrin.gif .
O kur ta tolimesnė bazė unsure.gif ?
Atsakyti
kazkas labai norejot zalio dendrobium su ryskiai violetiniu viduriuku smile.gif toks yra Megoj parduotuveje prie Ibero smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 10 11, 18:15)
Aciu labai visoms uz pagyras  4u.gif  Ir gelytes dekoja  biggrin.gif  nuo tiek geru zodziu tik grazes ir grazes  wub.gif
odelija1, cimbidziai zydi apie 3 menesius, miltoniopsiai siek tiek maziau  unsure.gif
evers,  cia miltoniopsiai  mirksiukas.gif  o del lepumo net nzn, esu skaicius, kad pas daug ka neperziemoja arba nusibaigia persodintos, bet as pati asmeniskai jokiu lepumo pozymiu nepastebejau  schmoll.gif  sios dvi gelytes nepirmi miltoniopsiai pas mane, senbuves ir auginius naujus auginasi, viena nesenai persodinau, bet kols kas jokiu blogu pozymiu po persodinimo nematau (tfu, tfu tfu...)

O situos grozius radau ne as, o MB  ax.gif Kol as smagiai leidau laika sestadieni su SM merginomis  gathering.gif  MB aleksoto turguje ieskojo zieminiu padangu ir dar pries mane paimdamas suspejo nuvaziuoti i geliu baze ir nupirkti man situos 3 grozius  wub.gif  buvo didelis siurprizas  wub.gif   wub.gif  wub.gif

Cimbidziu sake dar liko, tai kas labai norite pirmadieni dar turetu buti (ne Karmelitoj, bet tolimesnej bazej)  4u.gif

cia kaip suprantu aleksote,kazkur priesais mokesciu inspekcija? nesu dar ten buvus..
*****,kad man toki vyra... wub.gif mano tai keikia mane su mano visom gelem...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jalka: 11 spalio 2009 - 17:48