[quote=Mademoisellee,2009 10 11, 10:29]
Vakar po sodo darbu buvau ziauriai pavargusi neturejau jegu parasyti, aciu visoms mergaitems uz vakaryksti susitikima ir smagiai praleista laika
Na, o cia mano netiketos naujokes:
nu ir grozis.......... kazi miltonijos labai lepios.... nesu turejusi...
QUOTE(Oli_vija @ 2009 10 10, 19:18)
Beje , Vilniuj Ordilinoj, Eišiškių pl.8, geltoni oncidiumai tik po 18,50Lt, dar miltoniopsių ir kt
"kambrijų" yra, yra ir brangesnių... o Dendrobis yra toks violetinis, beveik melsvo atspalvio...
..o sakė, kad sekančią savaitę atveš nebrangių vandučių, taip kad kaina neviršytų 100 ir gražialapė liudisia discolor galima nusipirkt tik už 4,99
"kambrijų" yra, yra ir brangesnių... o Dendrobis yra toks violetinis, beveik melsvo atspalvio...
..o sakė, kad sekančią savaitę atveš nebrangių vandučių, taip kad kaina neviršytų 100 ir gražialapė liudisia discolor galima nusipirkt tik už 4,99
O gakl žinot iki kada dirba paprastom dienom ir ar savaitgalį dirba?nes aš mminimum iki6 vakaro dirbu, kaži ar spėčiau, o geriausia matyt 6ienį nulėkt būtų taip norėčiau apsidairyt.
Madmualele super grožis, kur radai tokių gražuolių?
smagu,kad susitikot
ir keletu gėlyčių temukę papuošėt-pasigrožėjimui
o aš tai jau pora valandų ,kaip saviškes ''girdau'' ir dar galo nematyti
įmesiu vėliau foto,tų kur pradėjo sleistis žiedeliai... spalvos sodresnės nei pirktos kad žydėjo,matyt patiko pas mane ,o dar visos iš pigučių-3-5lt. Kitų žiedelių dar laukiu
įmesiu vėliau foto,tų kur pradėjo sleistis žiedeliai... spalvos sodresnės nei pirktos kad žydėjo,matyt patiko pas mane ,o dar visos iš pigučių-3-5lt. Kitų žiedelių dar laukiu
QUOTE(jolla42 @ 2009 10 11, 12:07)
ka veiki su jom? lieji?
kur jus taip pigiai gaunat?
ar dirba siandien kokia geliu baze Kaune? labai noriu gelyte isigyt kokia orchyte
Aš pagaliau iš olivijos atsivežiau raibuolę, įdomu, kaip ji pas mane augs
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 10 11, 10:29)
Vakar po sodo darbu buvau ziauriai pavargusi neturejau jegu parasyti, aciu visoms mergaitems uz vakaryksti susitikima ir smagiai praleista laika
O cia cimbidis uz 10 Lt pavargusiais ziedeliais:
O cia cimbidis uz 10 Lt pavargusiais ziedeliais:
kur cia tokius grozius ir taip pigiai perkat?? net uzpavydejau ir susinervinau
QUOTE(jalka @ 2009 10 11, 15:12)
kur cia tokius grozius ir taip pigiai perkat?? net uzpavydejau ir susinervinau
Aciu labai visoms uz pagyras Ir gelytes dekoja nuo tiek geru zodziu tik grazes ir grazes
odelija1, cimbidziai zydi apie 3 menesius, miltoniopsiai siek tiek maziau
evers, cia miltoniopsiai o del lepumo net nzn, esu skaicius, kad pas daug ka neperziemoja arba nusibaigia persodintos, bet as pati asmeniskai jokiu lepumo pozymiu nepastebejau sios dvi gelytes nepirmi miltoniopsiai pas mane, senbuves ir auginius naujus auginasi, viena nesenai persodinau, bet kols kas jokiu blogu pozymiu po persodinimo nematau (tfu, tfu tfu...)
O situos grozius radau ne as, o MB Kol as smagiai leidau laika sestadieni su SM merginomis MB aleksoto turguje ieskojo zieminiu padangu ir dar pries mane paimdamas suspejo nuvaziuoti i geliu baze ir nupirkti man situos 3 grozius buvo didelis siurprizas
Cimbidziu sake dar liko, tai kas labai norite pirmadieni dar turetu buti (ne Karmelitoj, bet tolimesnej bazej)
evers, cia miltoniopsiai o del lepumo net nzn, esu skaicius, kad pas daug ka neperziemoja arba nusibaigia persodintos, bet as pati asmeniskai jokiu lepumo pozymiu nepastebejau sios dvi gelytes nepirmi miltoniopsiai pas mane, senbuves ir auginius naujus auginasi, viena nesenai persodinau, bet kols kas jokiu blogu pozymiu po persodinimo nematau (tfu, tfu tfu...)
O situos grozius radau ne as, o MB Kol as smagiai leidau laika sestadieni su SM merginomis MB aleksoto turguje ieskojo zieminiu padangu ir dar pries mane paimdamas suspejo nuvaziuoti i geliu baze ir nupirkti man situos 3 grozius buvo didelis siurprizas
Cimbidziu sake dar liko, tai kas labai norite pirmadieni dar turetu buti (ne Karmelitoj, bet tolimesnej bazej)
QUOTE(saidutea @ 2009 10 11, 16:34)
Aš irgi ilgai nesupratau Kol nepadariau eksperimento. Nužiūrėjau kažkada vienoj gėlių parduotuvėlėj cimbidį - 99lt, gražiai žydėjo. Vakar buvo likę du pevystantys žiedai - 49 lt... Šian užėjau - žiedkotis nukirptas, kaina - 9lt Na taip, pasiėmiau nebežydintį, bet vis tiek įsigijau ir ne už 100lt...
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 10 11, 18:15)
ne Karmelitoj, bet tolimesnej bazej
Mademoisellee, nuostabios gėlytės, o ir TB šaunuolis .
O kur ta tolimesnė bazė ?
kazkas labai norejot zalio dendrobium su ryskiai violetiniu viduriuku toks yra Megoj parduotuveje prie Ibero
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 10 11, 18:15)
Aciu labai visoms uz pagyras Ir gelytes dekoja nuo tiek geru zodziu tik grazes ir grazes
cia kaip suprantu aleksote,kazkur priesais mokesciu inspekcija? nesu dar ten buvus..
*****,kad man toki vyra... mano tai keikia mane su mano visom gelem...