Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema!

O kurios dalyvavote? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 10 10, 14:58)
na o del kito bendro susitikimo palieku erdves mikuotukei pasireiksti  blush2.gif

user posted image Kai jau nutarsim dėl bendro susitikimo, galėsim į parašą kokį baneriuką įsikelt, kitos galės matyt, nereiks pačioms per visą temą ieškot smile.gif

P.s. ok mergaitės, bėgu į pasimatymą bigsmile.gif

Tina*, žinok visų neišvardinsiu dabar.... blush2.gif mikuotuke, aš, evutext, o kitų dviejų nikų nelabai prisimenu, tik vardus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ambrozija: 10 spalio 2009 - 14:03
QUOTE(Shainiuke @ 2009 10 10, 07:30)
o gal kaune zinot kur galima butu ysigyti? labai uzsimaniau cimbidzio...grozis neispasakytas... vakar visus kauno senukus isvazinejau niekur neradau... arba gal zinot kur galima per interneta uzsisakyti?labai noriu smile.gif

Nerealus grozis yra (vis manau, kad manes laukia - bet nors kauk, nera kur deti) geltonas cimbis zydintis Savanoriu-Žemaičiu IKI) 66 Lt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(odelija1 @ 2009 10 09, 18:59)
sveikos,stai mano dendrobis prazydo

Pas mane irgi toks prazydo thumbup.gif
Buvo baisuokliu baisuoklis - ruosiausi ismesti. Kai isgirdo mano tokias kalbas, pradejo zydeti istisai - ir taip nuo balandzio menesio biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
oj kaip pavydziu kas susibegime buvo..man nepavyko niekaip verysad.gif nebuvo su kuo maziukes palikt.. verysad.gif gal dar kada bus susitikimu.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katininke @ 2009 10 10, 16:40)
Nerealus grozis yra (vis manau, kad manes laukia - bet nors kauk, nera kur deti) geltonas cimbis zydintis Savanoriu-Žemaičiu IKI) 66 Lt  wub.gif

labai aciu kad pasakete kur galeciau ieskoti... taip jo uzsimania smile.gif biggrin.gif 4u.gif u ...
vaziuosiu rytoj y iki ieskoti...smile.gif)
Atsakyti
nusipirkau žurnaliuka, iki parduotuveje
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 10 10, 18:31)
nusipirkau žurnaliuka, iki parduotuveje

Ar pateisino lūkesčius? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2009 10 10, 18:38)
Ar pateisino lūkesčius? smile.gif

na verta įsigyti, man pateisino, daug rūšių apie kokias aš nebuvau girdejusi, man patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 10 09, 22:18)

Dar iš pigesnių,tai mindaugo maksimoj-oncidiumai geltoni žydintys puse kainos-po 20 lt. ant grindų pridėta,ten kur visada nupigintos būna...  mirksiukas.gif

Beje ax.gif , Vilniuj Ordilinoj, Eišiškių pl.8, geltoni oncidiumai tik po 18,50Lt, dar miltoniopsių ir kt
"kambrijų" yra, yra ir brangesnių... o Dendrobis yra toks violetinis, beveik melsvo atspalvio...
..o sakė, kad sekančią savaitę atveš nebrangių vandučių, taip kad kaina neviršytų 100 doh.gif doh.gif ir gražialapė liudisia discolor galima nusipirkt tik už 4,99 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 10 10, 15:01)
O kurios dalyvavote?  ax.gif

Ačiū mergaitėms už susitikimą, buvo labai gera pasimatyti bigsmile.gif Buvo: mikuotukė, simrė, evutext, Ambrozija, Mademoiselle gathering.gif
šaunuolės, kad atėjo! bigsmile.gif 4u.gif

QUOTE(jalka @ 2009 10 10, 17:42)
oj kaip pavydziu kas susibegime buvo..man nepavyko niekaip verysad.gif  nebuvo su kuo maziukes palikt.. verysad.gif gal dar kada bus susitikimu.. mirksiukas.gif

kitąkart galima su visa mažiuke atvažiuoti bigsmile.gif netrukdys gi thumbup.gif

Bet apie kitą susitikimą truputį vėliau išgirsit, dabar bandysim jį derinti mirksiukas.gif
Papildyta:
Bet, kad žinotumėt, kooookią orchytę man evutext nupirko doh.gif
Jau toookia gražuolė, ne tas žodis! wub.gif šaknys nesiekia metro, bet labai ilgos, gausios, sveikut sveikutėlės! Vandutės žiedukai sodriai violetiniai, nuostabios gilios spalvos, o dar ir lapuką leidžia naują! bigsmile.gif
Turbūt numirsiu iš džiaugsmo swoon.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 10, 21:12)
Ačiū mergaitėms už susitikimą, buvo labai gera pasimatyti  bigsmile.gif  Buvo: mikuotukė, simrė, evutext, Ambrozija, Mademoiselle  gathering.gif
šaunuolės, kad atėjo!  bigsmile.gif  4u.gif
kitąkart galima su visa mažiuke atvažiuoti  bigsmile.gif  netrukdys gi  thumbup.gif

Bet apie kitą susitikimą truputį vėliau išgirsit, dabar bandysim jį derinti  mirksiukas.gif
Papildyta:
Bet, kad žinotumėt, kooookią orchytę man evutext nupirko  doh.gif
Jau toookia gražuolė, ne tas žodis!  wub.gif  šaknys nesiekia metro, bet labai ilgos, gausios, sveikut sveikutėlės! Vandutės žiedukai sodriai violetiniai, nuostabios gilios spalvos, o dar ir lapuką leidžia naują!  bigsmile.gif 
Turbūt numirsiu iš džiaugsmo  swoon.gif  yahoo.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
negedink cia manes smile.gif

as geriau pasigirsiu,kad siandien tulpes susodinau smile.gif
Atsakyti