O kurios dalyvavote?
QUOTE(evutext @ 2009 10 10, 14:58)
na o del kito bendro susitikimo palieku erdves mikuotukei pasireiksti
Kai jau nutarsim dėl bendro susitikimo, galėsim į parašą kokį baneriuką įsikelt, kitos galės matyt, nereiks pačioms per visą temą ieškot
P.s. ok mergaitės, bėgu į pasimatymą
Tina*, žinok visų neišvardinsiu dabar.... mikuotuke, aš, evutext, o kitų dviejų nikų nelabai prisimenu, tik vardus
QUOTE(Shainiuke @ 2009 10 10, 07:30)
o gal kaune zinot kur galima butu ysigyti? labai uzsimaniau cimbidzio...grozis neispasakytas... vakar visus kauno senukus isvazinejau niekur neradau... arba gal zinot kur galima per interneta uzsisakyti?labai noriu
Nerealus grozis yra (vis manau, kad manes laukia - bet nors kauk, nera kur deti) geltonas cimbis zydintis Savanoriu-Žemaičiu IKI) 66 Lt
oj kaip pavydziu kas susibegime buvo..man nepavyko niekaip nebuvo su kuo maziukes palikt.. gal dar kada bus susitikimu..
QUOTE(katininke @ 2009 10 10, 16:40)
Nerealus grozis yra (vis manau, kad manes laukia - bet nors kauk, nera kur deti) geltonas cimbis zydintis Savanoriu-Žemaičiu IKI) 66 Lt
labai aciu kad pasakete kur galeciau ieskoti... taip jo uzsimania u ...
vaziuosiu rytoj y iki ieskoti...)
nusipirkau žurnaliuka, iki parduotuveje
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 10 10, 18:31)
nusipirkau žurnaliuka, iki parduotuveje
Ar pateisino lūkesčius?
QUOTE(Ambrozija @ 2009 10 10, 18:38)
na verta įsigyti, man pateisino, daug rūšių apie kokias aš nebuvau girdejusi, man patiko
QUOTE(jolla42 @ 2009 10 09, 22:18)
Dar iš pigesnių,tai mindaugo maksimoj-oncidiumai geltoni žydintys puse kainos-po 20 lt. ant grindų pridėta,ten kur visada nupigintos būna...
Beje , Vilniuj Ordilinoj, Eišiškių pl.8, geltoni oncidiumai tik po 18,50Lt, dar miltoniopsių ir kt
"kambrijų" yra, yra ir brangesnių... o Dendrobis yra toks violetinis, beveik melsvo atspalvio...
..o sakė, kad sekančią savaitę atveš nebrangių vandučių, taip kad kaina neviršytų 100 ir gražialapė liudisia discolor galima nusipirkt tik už 4,99
QUOTE(Tina* @ 2009 10 10, 15:01)
O kurios dalyvavote?
Ačiū mergaitėms už susitikimą, buvo labai gera pasimatyti Buvo: mikuotukė, simrė, evutext, Ambrozija, Mademoiselle
šaunuolės, kad atėjo!
QUOTE(jalka @ 2009 10 10, 17:42)
oj kaip pavydziu kas susibegime buvo..man nepavyko niekaip nebuvo su kuo maziukes palikt.. gal dar kada bus susitikimu..
kitąkart galima su visa mažiuke atvažiuoti netrukdys gi
Bet apie kitą susitikimą truputį vėliau išgirsit, dabar bandysim jį derinti
Papildyta:
Bet, kad žinotumėt, kooookią orchytę man evutext nupirko
Jau toookia gražuolė, ne tas žodis! šaknys nesiekia metro, bet labai ilgos, gausios, sveikut sveikutėlės! Vandutės žiedukai sodriai violetiniai, nuostabios gilios spalvos, o dar ir lapuką leidžia naują!
Turbūt numirsiu iš džiaugsmo
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 10, 21:12)
Ačiū mergaitėms už susitikimą, buvo labai gera pasimatyti Buvo: mikuotukė, simrė, evutext, Ambrozija, Mademoiselle
šaunuolės, kad atėjo!
Papildyta:
Jau toookia gražuolė, ne tas žodis! šaknys nesiekia metro, bet labai ilgos, gausios, sveikut sveikutėlės! Vandutės žiedukai sodriai violetiniai, nuostabios gilios spalvos, o dar ir lapuką leidžia naują!
šaunuolės, kad atėjo!
Papildyta:
negedink cia manes
as geriau pasigirsiu,kad siandien tulpes susodinau