Sveikutės Smagaus susibėgimo
Raportuoju-ermitaže geltoni kvepiantys cimbai po 50 lt. į pabaigą žydėjimo,bet sveiki ,gražūs...,yra nukainuotų vandų-nužydėjusios..,ir miltanasia viena dar likus nukainuota. Falikai įprastiniai-mamai dovanų pirkau,tai net neišrinkau ,tai tas negerai,tai kitas netinka Maksimoj šiaip ne taip vieną išsirinkau.... kam reikia baltų didžiažiedžių-po penkis litukus-labai neblogai atrodančių-prašom yra ir tų paprastų baltų,ir alyvinių,dryžuota buvo....
Dar iš pigesnių,tai mindaugo maksimoj-oncidiumai geltoni žydintys puse kainos-po 20 lt. ant grindų pridėta,ten kur visada nupigintos būna...
QUOTE(Tina* @ 2009 10 09, 22:07)
O as ryt suplanavus pagaliau i Geliu baze nukeliaut ir dar prie Senuku muge bus, viskas vienoj vietoj, vienu laiku nes siaip vis nera laiko...
Tinut, o tai reiškia, kad tuo pačiu kaip tik į susitikimą užbėgsi? Valio valio valio!
QUOTE(jalka @ 2009 10 09, 17:39)
vauuuuu.. dar nebuvau macius tokio ziedo!uzsisakiau pas Olivija Dendrobium kingianum
laukiu nesulasukiu siuntinuko...nobile lig perpratau lig auga..o va anna green komoj stovi,kaip nuzydejo taip nei lapelio nei vaikelio nei ziedelio...ir i lauka buvau istrenkus,kankinau..tai va nobile apsivaikavo..o sitas ne krust
laukiu nesulasukiu siuntinuko...nobile lig perpratau lig auga..o va anna green komoj stovi,kaip nuzydejo taip nei lapelio nei vaikelio nei ziedelio...ir i lauka buvau istrenkus,kankinau..tai va nobile apsivaikavo..o sitas ne krust
O aš jau turiu dendrobiuką-koks įdomus toks miniatiūrinis augaliukas... lapelius irgi mažus leidžia
įdomu kaip jis suaugęs atrodo? spalva ir žiedai,tai aiškūs,ale kokio dydžio augalas iš foto nesupratau
mano -anna green irgi komoj-pavasarį nužydėjo ir psio,nė krust išnešiau dabar į šaltą kambarį-gal išsigąs??
Papildyta:
QUOTE(Peledziukas @ 2009 10 09, 17:56)
Evutext, neispasakytas grozis...
Net zada ateme, kai pamaciau...
As irgi labai noreciau pabandyti auginti Vanda arba Cimbidi. Pasiskaiciau naujame Augalu pasaulio numeryje, kur visas apie Orchidejas, tai taip uzsimaniau siu grazuoliu...
O Lietuvoje galima kur nors jus gauti nusipirkti?
Net zada ateme, kai pamaciau...
As irgi labai noreciau pabandyti auginti Vanda arba Cimbidi. Pasiskaiciau naujame Augalu pasaulio numeryje, kur visas apie Orchidejas, tai taip uzsimaniau siu grazuoliu...
O Lietuvoje galima kur nors jus gauti nusipirkti?
Vilniuje-ermitaže
QUOTE(Shainiuke @ 2009 10 10, 08:30)
o gal kaune zinot kur galima butu ysigyti? labai uzsimaniau cimbidzio...grozis neispasakytas... vakar visus kauno senukus isvazinejau niekur neradau... arba gal zinot kur galima per interneta uzsisakyti?labai noriu
geliu bazese tikrai yra ir kainos akivaizdziai skiriasi nuo senuku, ar kitu parduotuviu
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 09, 22:23)
Tinut, o tai reiškia, kad tuo pačiu kaip tik į susitikimą užbėgsi? Valio valio valio!
Tai kad priesingoj pusej meet'as
Buvau gėlių bazėj (Draugystės g.). Žinokite nieko ypatingo, phalaenopsių visai nedaug, cymbidium balti berods keli buvo, nusipirkau nužydėjusį King Artur:
Mokėjau apie 10 Lt (pirkau dar kitą augaliuką, tai bendrai sumušė, bet šitas apie 10,- turėjo kainuoti). O gėlės sakė gauna II vakare, o III ryte būna pilna visko, bet greit išgraibsto.
QUOTE(evutext @ 2009 10 09, 14:57)
nu nerealus grozis tikrai
QUOTE(odelija1 @ 2009 10 09, 18:59)
sveikos,stai mano dendrobis prazydo
kita kart visu dydziu nufotkinsiu kai visi ziedeliai issiskleis,o siaip pirkau nupiginta ir prikeliau galima sakyt is numirusiu,nes vissai saknu neturejo
kita kart visu dydziu nufotkinsiu kai visi ziedeliai issiskleis,o siaip pirkau nupiginta ir prikeliau galima sakyt is numirusiu,nes vissai saknu neturejo
grazus saunuole, kad isgelbejai gelyte
QUOTE(jolla42 @ 2009 10 09, 21:18)
kam reikia baltų didžiažiedžių-po penkis litukus-labai neblogai atrodančių-prašom yra ir tų paprastų baltų,ir alyvinių,dryžuota buvo....
Dar iš pigesnių,tai mindaugo maksimoj-oncidiumai geltoni žydintys puse kainos-po 20 lt. ant grindų pridėta,ten kur visada nupigintos būna...
kaune niekad maximose neradau tokiu faliku, visi po 10.
QUOTE(jolla42 @ 2009 10 09, 21:49)
Vilniuje-ermitaže
vanda as vakar maciau pramones maximoj
QUOTE(naujute @ 2009 10 10, 09:17)
geliu bazese tikrai yra ir kainos akivaizdziai skiriasi nuo senuku, ar kitu parduotuviu
zymiai mazesnes? Jega
QUOTE(Tina* @ 2009 10 10, 13:56)
Buvau gėlių bazėj (Draugystės g.). Žinokite nieko ypatingo, phalaenopsių visai nedaug, cymbidium balti berods keli buvo, nusipirkau nužydėjusį King Artur:
Mokėjau apie 10 Lt (pirkau dar kitą augaliuką, tai bendrai sumušė, bet šitas apie 10,- turėjo kainuoti). O gėlės sakė gauna II vakare, o III ryte būna pilna visko, bet greit išgraibsto.
iškart tikrink šaknis - jie labai ilgai šitoj bazėj jau gyvena
Tai sakot persodint arturiuka i specialu SKM substrata kriaukliu pamaisius? turiu as ir vieno, ir kito.
QUOTE(Kurmelis @ 2009 10 09, 18:53)
Tai kad Lietuvos spauda yra ir Kaune
Tai jų pilna yra, bet aš apie žurnalą kalbėjau, kad nei viename kioske neradau
O žurnaliuką gavau Aleksoto Maximoj bazėj, ačiū meetuko mergaitėms Smagiai pasibuvau Malonu buvo susipažint su mergaitėmis
QUOTE(Tina* @ 2009 10 10, 13:56)
Gražuolis!
QUOTE(rosee @ 2009 10 10, 14:45)
Šiandien nukainuotą dendrobį nugriebiau, visai man ir gražus , o kolegei dovanų lb gražų falenopsį su dviem žiedkočiais bei daug pumpurų. Falenopsis buvo pastatytas atskirai, ne salėje su kitais.
Aš irgi ant Dendrobiukų pasinešiau taip jau noris nusipirkt, bet kai šiandien taip šalta, tai bijau sušaldyti...
Mano Phaleanopsio šaknytės pradėjo pilkėt, tai papyliau po juo ant akmenukų vandenuko, lai pasigarina
tikrai meete labai fainai pasibuvom. ir apie geles,ir ne apie geles pasnekejom
ir gelem pasikeitem. zodziu smagu buvo
na o del kito bendro susitikimo palieku erdves mikuotukei pasireiksti
Papildyta:
tiesa, pakeliui namo uzsukau i baze prie tilto (Vaidrena). tai taip mazai orchieju ten dar nebuvau macius
na, bet yra phalaenopsiukas miniukas, kur skm puslapyje 25 lt, cia 16 gelsvas - krreminis su rausvu is viduriuko, iseinanciu i lapelius. zodziu, fainutis, jei jau ir man uzkliuvo, nors i phalaenopsius paskutiniu metu nebesidairau
ir gelem pasikeitem. zodziu smagu buvo
na o del kito bendro susitikimo palieku erdves mikuotukei pasireiksti
Papildyta:
tiesa, pakeliui namo uzsukau i baze prie tilto (Vaidrena). tai taip mazai orchieju ten dar nebuvau macius
na, bet yra phalaenopsiukas miniukas, kur skm puslapyje 25 lt, cia 16 gelsvas - krreminis su rausvu is viduriuko, iseinanciu i lapelius. zodziu, fainutis, jei jau ir man uzkliuvo, nors i phalaenopsius paskutiniu metu nebesidairau