Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema!

Sveikutės 4u.gif Smagaus susibėgimo drinks_cheers.gif
Raportuoju-ermitaže geltoni kvepiantys cimbai po 50 lt. į pabaigą žydėjimo,bet sveiki ,gražūs...,yra nukainuotų vandų-nužydėjusios..,ir miltanasia viena dar likus nukainuota. Falikai įprastiniai-mamai dovanų pirkau,tai net neišrinkau schmoll.gif ,tai tas negerai,tai kitas netinka doh.gif Maksimoj šiaip ne taip vieną išsirinkau.... ax.gif kam reikia baltų didžiažiedžių-po penkis litukus-labai neblogai atrodančių-prašom 4u.gif yra ir tų paprastų baltų,ir alyvinių,dryžuota buvo....
Dar iš pigesnių,tai mindaugo maksimoj-oncidiumai geltoni žydintys puse kainos-po 20 lt. ant grindų pridėta,ten kur visada nupigintos būna... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 10 09, 22:07)
O as ryt suplanavus pagaliau i Geliu baze nukeliaut ir dar prie Senuku muge bus, viskas vienoj vietoj, vienu laiku  smile.gif nes siaip vis nera laiko...

Tinut, o tai reiškia, kad tuo pačiu kaip tik į susitikimą užbėgsi? bigsmile.gif Valio valio valio! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2009 10 09, 17:39)
vauuuuu..  wub.gif dar nebuvau macius tokio ziedo!uzsisakiau pas Olivija Dendrobium kingianum
laukiu nesulasukiu siuntinuko...nobile lig perpratau lig auga..o va anna green komoj stovi,kaip nuzydejo taip nei lapelio nei vaikelio nei ziedelio...ir i lauka buvau istrenkus,kankinau..tai va nobile apsivaikavo..o sitas ne krust doh.gif  doh.gif  doh.gif

O aš jau turiu dendrobiuką-koks įdomus bigsmile.gif toks miniatiūrinis augaliukas... lapelius irgi mažus leidžia wub.gif
g.gif įdomu kaip jis suaugęs atrodo? spalva ir žiedai,tai aiškūs,ale kokio dydžio augalas iš foto nesupratau blush2.gif
mano -anna green irgi komoj-pavasarį nužydėjo ir psio,nė krust schmoll.gif išnešiau dabar į šaltą kambarį-gal išsigąs?? g.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Peledziukas @ 2009 10 09, 17:56)
Evutext, neispasakytas grozis...
Net zada ateme, kai pamaciau...  4u.gif

As irgi labai noreciau pabandyti auginti Vanda arba Cimbidi. Pasiskaiciau naujame Augalu pasaulio numeryje, kur visas apie Orchidejas, tai taip uzsimaniau siu grazuoliu...

O Lietuvoje galima kur nors jus gauti nusipirkti?

Vilniuje-ermitaže 4u.gif
Atsakyti
o gal kaune zinot kur galima butu ysigyti? labai uzsimaniau cimbidzio...grozis neispasakytas... vakar visus kauno senukus isvazinejau niekur neradau... arba gal zinot kur galima per interneta uzsisakyti?labai noriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shainiuke @ 2009 10 10, 08:30)
o gal kaune zinot kur galima butu ysigyti? labai uzsimaniau cimbidzio...grozis neispasakytas... vakar visus kauno senukus isvazinejau niekur neradau... arba gal zinot kur galima per interneta uzsisakyti?labai noriu smile.gif

geliu bazese tikrai yra ir kainos akivaizdziai skiriasi nuo senuku, ar kitu parduotuviu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naujute: 10 spalio 2009 - 09:18
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 09, 22:23)
Tinut, o tai reiškia, kad tuo pačiu kaip tik į susitikimą užbėgsi?  bigsmile.gif  Valio valio valio!  thumbup.gif

Tai kad priesingoj pusej meet'as unsure.gif

Buvau gėlių bazėj (Draugystės g.). Žinokite nieko ypatingo, phalaenopsių visai nedaug, cymbidium balti berods keli buvo, nusipirkau nužydėjusį King Artur:
user posted image
Mokėjau apie 10 Lt (pirkau dar kitą augaliuką, tai bendrai sumušė, bet šitas apie 10,- turėjo kainuoti). O gėlės sakė gauna II vakare, o III ryte būna pilna visko, bet greit išgraibsto.
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 10 09, 14:57)
user posted image

grazuole vanda smile.gif

nu nerealus grozis tikrai wub.gif
QUOTE(odelija1 @ 2009 10 09, 18:59)
sveikos,stai mano dendrobis prazydo
user posted image
kita kart visu dydziu nufotkinsiu kai visi ziedeliai issiskleis,o siaip pirkau nupiginta ir prikeliau galima sakyt is numirusiu,nes vissai saknu neturejo blush2.gif

grazus wub.gif saunuole, kad isgelbejai gelyte 4u.gif
QUOTE(jolla42 @ 2009 10 09, 21:18)
kam reikia baltų didžiažiedžių-po penkis litukus-labai neblogai atrodančių-prašom  4u.gif yra ir tų paprastų baltų,ir alyvinių,dryžuota buvo....
Dar iš pigesnių,tai mindaugo maksimoj-oncidiumai geltoni žydintys puse kainos-po 20 lt. ant grindų pridėta,ten kur visada nupigintos būna...  mirksiukas.gif

kaune niekad maximose neradau tokiu faliku, visi po 10.

QUOTE(jolla42 @ 2009 10 09, 21:49)
Vilniuje-ermitaže  4u.gif

vanda as vakar maciau pramones maximoj mirksiukas.gif
QUOTE(naujute @ 2009 10 10, 09:17)
geliu bazese tikrai yra ir kainos akivaizdziai skiriasi nuo senuku, ar kitu parduotuviu wink.gif

zymiai mazesnes? Jega thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 10 10, 13:56)
Tai kad priesingoj pusej meet'as  unsure.gif

Buvau gėlių bazėj (Draugystės g.). Žinokite nieko ypatingo, phalaenopsių visai nedaug, cymbidium balti berods keli buvo, nusipirkau nužydėjusį King Artur:
user posted image
Mokėjau apie 10 Lt (pirkau dar kitą augaliuką, tai bendrai sumušė, bet šitas apie 10,- turėjo kainuoti). O gėlės sakė gauna II vakare, o III ryte būna pilna visko, bet greit išgraibsto.

iškart tikrink šaknis - jie labai ilgai šitoj bazėj jau gyvena 4u.gif
Atsakyti
Tai sakot persodint arturiuka g.gif i specialu SKM substrata kriaukliu pamaisius? turiu as ir vieno, ir kito.
Atsakyti
Šiandien nukainuotą dendrobį nugriebiau, visai man ir gražus smile.gif , o kolegei dovanų lb gražų falenopsį su dviem žiedkočiais bei daug pumpurų. Falenopsis buvo pastatytas atskirai, ne salėje su kitais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 10 spalio 2009 - 13:50
QUOTE(Kurmelis @ 2009 10 09, 18:53)
Tai kad Lietuvos spauda yra ir Kaune mirksiukas.gif

Tai jų pilna yra, bet aš apie žurnalą kalbėjau, kad nei viename kioske neradau doh.gif

O žurnaliuką gavau Aleksoto Maximoj bazėj, ačiū meetuko mergaitėms wub.gif Smagiai pasibuvau thumbup.gif Malonu buvo susipažint su mergaitėmis group.gif

QUOTE(Tina* @ 2009 10 10, 13:56)
Tai kad priesingoj pusej meet'as  unsure.gif

Gražuolis! bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(rosee @ 2009 10 10, 14:45)
Šiandien nukainuotą dendrobį nugriebiau, visai man ir gražus  smile.gif , o kolegei dovanų lb gražų falenopsį su dviem žiedkočiais bei daug pumpurų. Falenopsis buvo pastatytas atskirai, ne salėje su kitais.

Aš irgi ant Dendrobiukų pasinešiau bigsmile.gif blush2.gif taip jau noris nusipirkt, bet kai šiandien taip šalta, tai bijau sušaldyti... rolleyes.gif

Mano Phaleanopsio šaknytės pradėjo pilkėt, tai papyliau po juo ant akmenukų vandenuko, lai pasigarina smile.gif
Atsakyti
tikrai meete labai fainai pasibuvom. ir apie geles,ir ne apie geles pasnekejom 4u.gif

ir gelem pasikeitem. zodziu smagu buvo thumbup.gif

na o del kito bendro susitikimo palieku erdves mikuotukei pasireiksti blush2.gif
Papildyta:
tiesa, pakeliui namo uzsukau i baze prie tilto (Vaidrena). tai taip mazai orchieju ten dar nebuvau macius smile.gif

na, bet yra phalaenopsiukas miniukas, kur skm puslapyje 25 lt, cia 16 smile.gif gelsvas - krreminis su rausvu is viduriuko, iseinanciu i lapelius. zodziu, fainutis, jei jau ir man uzkliuvo, nors i phalaenopsius paskutiniu metu nebesidairau smile.gif
Atsakyti