Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema!

ai kas is to, nera Kaune Ermitazo. tikiuosi rasiu viska maxej, tarp geliu ir seniuose, ir mb nesispyrios veziot mane visur rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2009 10 09, 15:21)
ai kas is to, nera Kaune Ermitazo. tikiuosi rasiu viska maxej, tarp geliu ir seniuose, ir mb nesispyrios veziot mane visur rolleyes.gif

man irgi patinka, kai mane vezioja, bet va tokiem tai neatsidziaugiu turedama savo masina ir vairuotojo pazymejima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 10 09, 14:42)
man irgi patinka, kai mane vezioja, bet va tokiem tai neatsidziaugiu turedama savo masina ir vairuotojo pazymejima  lotuliukas.gif

Aš geriausiai apsiperku tik VIENA, kai niekas pašonėj nekarksi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
o kur tavo brasia?
Atsakyti
pabirze, namuose saugiai ant palanges pastatyta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 10 09, 14:47)
pabirze, namuose saugiai ant palanges pastatyta biggrin.gif

fotkės noriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 10 09, 15:54)
fotkės noriu  ax.gif

fotke ryt-poryt pazadu smile.gif nes vakare prastas apsvietimas su muiline fotkint smile.gif
arba ryt po susibegimo, arba poryt ryte smile.gif
Atsakyti
user posted image

grazuole vanda smile.gif
Atsakyti
vauuuuu.. wub.gif dar nebuvau macius tokio ziedo!uzsisakiau pas Olivija Dendrobium kingianum
laukiu nesulasukiu siuntinuko...nobile lig perpratau lig auga..o va anna green komoj stovi,kaip nuzydejo taip nei lapelio nei vaikelio nei ziedelio...ir i lauka buvau istrenkus,kankinau..tai va nobile apsivaikavo..o sitas ne krust doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Evutext, neispasakytas grozis...
Net zada ateme, kai pamaciau... 4u.gif

As irgi labai noreciau pabandyti auginti Vanda arba Cimbidi. Pasiskaiciau naujame Augalu pasaulio numeryje, kur visas apie Orchidejas, tai taip uzsimaniau siu grazuoliu...

O Lietuvoje galima kur nors jus gauti nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 10 09, 15:57)
user posted image

grazuole vanda smile.gif

NEREALU!!!!!!!!!!Fantastika, koks ziedas. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pasakiškas Vandos žiedelis thumbup.gif Aš žurnaliuką paskutinį prie darbo šiandien Lietuvos spaudoj nusipirkau.
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 10 09, 17:16)
Aš žurnaliuką paskutinį prie darbo šiandien Lietuvos spaudoj nusipirkau.

Ir vėl ne Kaune doh.gif biggrin.gif
Atsakyti