ai kas is to, nera Kaune Ermitazo. tikiuosi rasiu viska maxej, tarp geliu ir seniuose, ir mb nesispyrios veziot mane visur
QUOTE(saidutea @ 2009 10 09, 15:21)
ai kas is to, nera Kaune Ermitazo. tikiuosi rasiu viska maxej, tarp geliu ir seniuose, ir mb nesispyrios veziot mane visur
man irgi patinka, kai mane vezioja, bet va tokiem tai neatsidziaugiu turedama savo masina ir vairuotojo pazymejima
QUOTE(evutext @ 2009 10 09, 14:42)
man irgi patinka, kai mane vezioja, bet va tokiem tai neatsidziaugiu turedama savo masina ir vairuotojo pazymejima
Aš geriausiai apsiperku tik VIENA, kai niekas pašonėj nekarksi
Papildyta:
o kur tavo brasia?
pabirze, namuose saugiai ant palanges pastatyta
QUOTE(evutext @ 2009 10 09, 14:47)
pabirze, namuose saugiai ant palanges pastatyta
fotkės noriu
QUOTE(pabirze @ 2009 10 09, 15:54)
fotkės noriu
fotke ryt-poryt pazadu nes vakare prastas apsvietimas su muiline fotkint
arba ryt po susibegimo, arba poryt ryte
grazuole vanda
vauuuuu.. dar nebuvau macius tokio ziedo!uzsisakiau pas Olivija Dendrobium kingianum
laukiu nesulasukiu siuntinuko...nobile lig perpratau lig auga..o va anna green komoj stovi,kaip nuzydejo taip nei lapelio nei vaikelio nei ziedelio...ir i lauka buvau istrenkus,kankinau..tai va nobile apsivaikavo..o sitas ne krust
laukiu nesulasukiu siuntinuko...nobile lig perpratau lig auga..o va anna green komoj stovi,kaip nuzydejo taip nei lapelio nei vaikelio nei ziedelio...ir i lauka buvau istrenkus,kankinau..tai va nobile apsivaikavo..o sitas ne krust
Evutext, neispasakytas grozis...
Net zada ateme, kai pamaciau...
As irgi labai noreciau pabandyti auginti Vanda arba Cimbidi. Pasiskaiciau naujame Augalu pasaulio numeryje, kur visas apie Orchidejas, tai taip uzsimaniau siu grazuoliu...
O Lietuvoje galima kur nors jus gauti nusipirkti?
Net zada ateme, kai pamaciau...
As irgi labai noreciau pabandyti auginti Vanda arba Cimbidi. Pasiskaiciau naujame Augalu pasaulio numeryje, kur visas apie Orchidejas, tai taip uzsimaniau siu grazuoliu...
O Lietuvoje galima kur nors jus gauti nusipirkti?
QUOTE(evutext @ 2009 10 09, 15:57)
NEREALU!!!!!!!!!!Fantastika, koks ziedas.
Pasakiškas Vandos žiedelis Aš žurnaliuką paskutinį prie darbo šiandien Lietuvos spaudoj nusipirkau.
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 10 09, 17:16)
Aš žurnaliuką paskutinį prie darbo šiandien Lietuvos spaudoj nusipirkau.
Ir vėl ne Kaune