Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema!

Ar kuri iš jūsų jau nusipirkot tą žurnalą, kažin negali būti jo senukuose, anksčiau kaip matydavau sodo spalvas pardavinėjant?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 02 spalio 2009 - 09:42
Ačiū, bandysiu rytoj ten apsilankyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 10 02, 10:42)
Ar kuri iš jūsų jau nusipirkot tą žurnalą, kažin negali būti jo senukuose, anksčiau kaip matydavau sodo spalvas pardavinėjant?

Prekyboje pasirodys nuo spalio 5 d. Pirmieji gavo tie, kurie prenumeruojasi sodo spalvas.
Atsakyti
Sveikutes, vis stebiu jus is tolo, vis skaitau ir groziuosi. Nezinau koks velnias mane nese i flora uzsukti, bet as cia ir uzsikreciau orchyciu liga. Tiesa pakolkas turiu viena Phanealopsi violetini, siuo metu jis nezydi. Dar laukiu 6 orchyciu is Siauliu. Taip, kad galit man israsyti i virusa pagavusia lotuliukas.gif Negaliu praeiti pro jas wub.gif vakar buvau Megos senukuose paciam gale stelazuose yra nemazai nuzydejusiu ir nukainuotu orchyciu mirksiukas.gif
Dar norejau paklausti kokia baze yra Kalvariju g. vyras sake, kad ten jo draugas dirba ir bus galima is ten gauti orchyciu pigiau g.gif gal zinot kaip ten kas, nes kiek jis pasakojo, tai is tos vietos labai daug prekybininku ima geles g.gif
Atsakyti
mačiau tokių kaip mano
maximoj
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 10 02, 10:42)

Buna Senukuose 4u.gif
Atsakyti
Pasikarščiavau ir aišku negavau, nereikėjo lėkt kaip akis išdegus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 10 02, 11:35)
Pasikarščiavau ir aišku negavau, nereikėjo lėkt kaip akis išdegus lotuliukas.gif

O čia šiandien lėkei? Klausiu, nes pati "kaupiuosi" link Draugystės g. traukt ax.gif Dar ir Senius aplankysiu, gal kokį zombį rasiu, juk mums sportinis interesas juos gaivint lotuliukas.gif O jei rimtai, tai norisi kokio geltono dendrobio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 10 02, 11:58)
O čia šiandien lėkei? Klausiu, nes pati "kaupiuosi" link Draugystės g. traukt ax.gif  Dar ir Senius aplankysiu, gal kokį zombį rasiu, juk mums sportinis interesas juos gaivint  lotuliukas.gif O jei rimtai, tai norisi kokio geltono dendrobio  wub.gif

Šiandien, bet į bazę nevažiavau- gana, bent jau trumpam laikui, seniuos kaip ir nieko ypatingo nemačiau, bet čia gal kaip kam, dar nemažai orchių yra prie pagrindinių kasų - šone, ne tik gėlių skyriuj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 02 spalio 2009 - 11:05
QUOTE(Ambrozija @ 2009 10 01, 20:38)
Nusipirkau Mano Namai serijos žurnalą "Augalai", mat užmačiau, jog apie orchidėjas, citrinmedžius rašo ir kt gėles, kaip paruošt žiemai ax.gif

reiks gal ir man isigyt g.gif taip tik noriu citrinmedzio, ir beabejo apie orchidejas info pravers wub.gif

QUOTE(evutext @ 2009 10 02, 07:57)
ir dar. SKM nauju mini phalaenopsiu idejo.... nerealus smile.gif

cia skm puslapis internete? koks adresas tikslus?

QUOTE(axara @ 2009 10 02, 08:33)
paskutiniai pirkiniai  smile.gif

pirmoji kaip mano wub.gif antroji irgi, tik liezuvelis kitoks.
QUOTE(Uogienė @ 2009 10 02, 09:28)
savo princese, nes ziedukai turetu buti laaaabai jau ispudingi  wub.gif

labai lauksim zieduku wub.gif

QUOTE(pabirze @ 2009 10 02, 09:33)
Na o aš tai girsiuos, bo laimei nėra ribų

cia vanda? g.gif
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 10 02, 09:53)
Prekyboje pasirodys nuo spalio 5 d. Pirmieji gavo tie, kurie prenumeruojasi sodo spalvas.

pirksim rolleyes.gif
QUOTE(Nenka @ 2009 10 02, 09:58)
Sveikutes, vis stebiu jus is tolo, vis skaitau ir groziuosi. Nezinau koks velnias mane nese i flora uzsukti, bet as cia ir uzsikreciau orchyciu liga.

sveika prisijungus 4u.gif greit liga progresuoja ar ne mirksiukas.gif

QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 10 02, 10:01)
mačiau tokių kaip mano
maximoj

kokia grazuole wub.gif

o as siandien saviskes apziurejau, tai viena nusprendziau persodinti, nes ir substratas sukrites vietom, ir sieneles vazono jau zaliuoja. o ji pas mane tik 1,5 men. matyt senai persodinta buvo g.gif ir ar teisingai supratau, persodinant reikia i vazono dugna pilti drenazo, o paskui visa kita substrata ar dar ko imaisyt reikia? ir kur gauti drenazo?
Atsakyti
www.orchidejos.lt NAUJU GELIUKU pridejo. Uzeikit lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=saidutea,2009 10 02, 13:52]
cia vanda? g.gif

NE, laelia cattleya 4u.gif
Atsakyti