Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema!

QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 10 08, 12:38)
Nu ka,ir as siandien jau suradau ta Orchideju zurnaliuka  thumbup.gif Permeciau aki,tikrai vertas demesio.Tad darausi kava ir einu skaityt  biggrin.gif

Įdomu būtų permest akimis jį bigsmile.gif

QUOTE(jolla42 @ 2009 10 08, 14:50)
doh.gif ot užuomarša,taigi nepasigyriau  blush2.gif pas mane du falikai pradėjo rudeninį žydėjimą,išskleidė pirmus žiedelius-įprastiniai,bet pirkau ''papigiai'',tai smagu,kad išgyveno ir žydi,nors žiedų ir nedaug......

Sveikinu! bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(jolla42 @ 2009 10 08, 15:38)
Mačiau kioskeliuose ''Lietuvos spauda'',jau vakar buvo (Vln.)

Visą sav aplink kioskus slankioju - nėr nei viename schmoll.gif

Mano Phalaenopsis išleido jau kelios d naują pumpuriuką ant šakelės, kuri iškart po gavimo gėlytės numetė pumpurus bigsmile.gif Galim sakyt, jau trys žiedkočiai pas mane žydės! clap.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 10 08, 13:50)
doh.gif ot užuomarša,taigi nepasigyriau  blush2.gif pas mane du falikai pradėjo rudeninį žydėjimą,išskleidė pirmus žiedelius-įprastiniai,bet pirkau ''papigiai'',tai smagu,kad išgyveno ir žydi,nors žiedų ir nedaug......

Ačiū Oli vijai-dendrobium kingianum,jau saugiai parkeliavęs įsitaisė naujuose namučiuose-augti ir žydėti  wub.gif  notworthy.gif

na va kaip smagu, kad gelyte atsigavo, liuks thumbup.gif
parodyk maziuka wub.gif
QUOTE(Ambrozija @ 2009 10 08, 15:51)
Įdomu būtų permest akimis jį  bigsmile.gif

Sveikinu!  bigsmile.gif  thumbup.gif

Visą sav aplink kioskus slankioju - nėr nei viename  schmoll.gif

Mano Phalaenopsis išleido jau kelios d naują pumpuriuką ant šakelės, kuri iškart po gavimo gėlytės numetė pumpurus  bigsmile.gif  Galim sakyt, jau trys žiedkočiai pas mane žydės! clap.gif

user posted image

thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 10 08, 12:44)
o as ka tik nulekiau pasiimti siuntinio is orchidejos.lt .tai tikrai supakuotas kaip kudikis (kaip pabirze minejo) smile.gif o fotke bus vakare.

ir aš gavau! bigsmile.gif
macodes petola ax.gif va tokia bigsmile.gif tikrai, kaip kūdikis suvyniota wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 08, 16:23)
ir aš gavau!  bigsmile.gif
macodes petola  ax.gif  va tokia   bigsmile.gif  tikrai, kaip kūdikis suvyniota  wub.gif

noriu ir as tokios wub.gif grazuole
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2009 10 08, 17:36)
noriu ir as tokios wub.gif  grazuole

dar yra puslapyje bigsmile.gif
Atsakyti
As uzsisakiau margalape, spekit kuria? biggrin.gif rolleyes.gif ech, nepritaupysi tu pinigu irnesakyk.gif
Atsakyti
geriau parodyk neerzinusi ax.gif
Atsakyti
manau Tina sita uzsisake... speju smile.gif

Phalaenopsis lindenii
Papildyta:
ir dar kas jau turi zurnaliuka... atkreipkit demesi i 28 psl esancias raibuoles, kur prie ju raso,kaip priristi ziedynkoti..tokias pacias SKM pardavineja. Man asmeniskai nerealios 4u.gif
Atsakyti
negaliu nepasidalinti su jumis dziugia zinia thumbup.gif kalbejau katik su mama, tai ji issidave, kad man gimtadienio proga Oncidium sweet sugar padovanos wub.gif kokia as laiminga bigsmile.gif ir labai laukiu wub.gif begu ieskot info apie sia nuostabia gelyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 10 08, 19:42)
manau Tina sita uzsisake... speju smile.gif

Phalaenopsis lindenii

Bingo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2009 10 08, 16:51)
Įdomu būtų permest akimis jį  bigsmile.gif

O taip,man labai idomu pasiskaitineti smile.gif Ipatingai apie raibuoles wub.gif
Ir dar,radau kaip manoji gele vadinasi,tam zurnale po foto buvo ir pavadinimas thumbup.gif
Va ji pas mane tokia user posted image user posted image Phalaenopsis"Taipei Gold" biggrin.gif
Atsakyti
o as radau,kad nelly isler (ar kazkaip panasiai) raudonosios grazuoles is Senuku, kuriuos vadinom miltoniopsiais, is tiesu yra cambrios smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evutext: 09 spalio 2009 - 05:37