Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema!

QUOTE(naujute @ 2009 10 08, 14:02)
as zygucio irgi noreciau, man jie tokie grazus, bet jauciu nemokeciau priziureti, o ir pirkime nebuvau uzmacius kazkaip  g.gif

stoties turguj - labai gražus vakar buvo , 45lt
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 10 08, 14:10)
siandien perpiet ateina pastininke,atnesa i imone laisku ir sako. tau yra siuntinys,bet ji palikau kepykloj, man per sunku nest per lietu buvo,tai eik pasiimt... nulekiu i kepykla..zvengia pardaveja,sako ji cia kokius keturis siuntinius taip imoniu paliko....

thumbup.gif Čia tai paštininkė lotuliukas.gif

Papildyta:
O jeigu rimtai-tai man registruotą laišką atnešė maždaug po poros mėn... doh.gif žinoma baudą ir delspinigius su tuo susijusius suplojau pati,pašte atsakė-darbuotojų nėra....... tai va,dabar nieko per paštą nesiuntinėju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 10 08, 14:07)
stoties turguj - labai gražus vakar buvo , 45lt

dar reiktu pasidometi auginimo subtilybem pries tai, kad nenudaigoti tokio grozio g.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 10 08, 13:51)
na, manau,kad irgi ateis e-mailu,kuri irasei, pranesimas smile.gif viena ar dvi sedirejos? smile.gif

as perskaiciau zurnaliuka ir nusprendziau,kad pas dar kokiu noriu tai enciklija, zygopetalum (kuo maziau violetinis) ir dar viena katleja smile.gif

Viena (var. Minmaru) ax.gif Jei gerai augs tai pavasari tures drauge smile.gif

QUOTE(pabirze @ 2009 10 08, 13:55)
[su paštu pas mus siaubinga, ne į temą- bet gal pravers. Laukiau vasarą gėlių siuntinio iš Raseinių, tai nuo išsiuntimo praėjo savaitė, kreipiaus į firmą- pasakė datą, kada išsiuntė, tai iš pykčio staigiai važiavau į paštą ( juk gėlės siuntiny) ir paštininkė rado sandėly, pakraupau, siuntinys atėjo per parą, o visą likusį laiką gulėjo sandėly, ir jokio pranešimo net neišsiuntė man- o pasiaiškino paprasčiausiai - per greit atėjo siuntinys. Tai dabar , kai laukiau iš skm katlėjos- kiekvieną dieną tikrinau jas asmeniškai  lotuliukas.gif

Tikrai, bardakas paste, ka tik gavau atsakyma, kas siuntinys pristatytas i pasto skyriu, bet dar neaisku issius ji man siandien ar ne blink.gif kazkokios problemos, kaip sovietmeciu pildo rankiniu budu popierius ir pan. doh.gif Reikes man nelaukti pranesimo, o tikrinti paciai pasto skyriu kasdien. Tik tiek man ramu, kad tikrai zinau, jog orchidejos.lt saugiai supakavo siuntini.
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 10 08, 15:28)
Viena (var. Minmaru) ax.gif  Jei gerai augs tai pavasari tures drauge  smile.gif
Tikrai, bardakas paste, ka tik gavau atsakyma, kas siuntinys pristatytas i pasto skyriu, bet dar neaisku issius ji man siandien ar ne  blink.gif  kazkokios problemos, kaip sovietmeciu pildo rankiniu budu popierius ir pan.  doh.gif  Reikes man nelaukti pranesimo, o tikrinti paciai pasto skyriu kasdien. Tik tiek man ramu, kad tikrai zinau, jog orchidejos.lt saugiai supakavo siuntini.

ir lipnios panaudota vyniojant, ir aplink laikrasciu prikista, kad vartant siuntini nesislankiotu augaliukas. tikrai nieko nenutiks wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 10 08, 14:28)
Viena (var. Minmaru) ax.gif  Jei gerai augs tai pavasari tures drauge  smile.gif
Tikrai, bardakas paste, ka tik gavau atsakyma, kas siuntinys pristatytas i pasto skyriu, bet dar neaisku issius ji man siandien ar ne  blink.gif  kazkokios problemos, kaip sovietmeciu pildo rankiniu budu popierius ir pan.  doh.gif  Reikes man nelaukti pranesimo, o tikrinti paciai pasto skyriu kasdien. Tik tiek man ramu, kad tikrai zinau, jog orchidejos.lt saugiai supakavo siuntini.

pasimk telefoną ir kasdien paskambink, nes kol dar pranešimą atneš, nešildomos patalpos ir kt - gali atsiliept gėlytei. Dėl pakavimo tikrai gali būti rami- meistriškai atlikta.
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 10 08, 11:44)
o as ka tik nulekiau pasiimti siuntinio is orchidejos.lt .tai tikrai supakuotas kaip kudikis (kaip pabirze minejo) smile.gif o fotke bus vakare.

oi kaip lauksim wub.gif ka uzsisakei?

QUOTE(Oli_vija @ 2009 10 08, 11:48)

aciu labai 4u.gif

QUOTE(evutext @ 2009 10 08, 12:10)
siandien perpiet ateina pastininke,atnesa i imone laisku ir sako. tau yra siuntinys,bet ji palikau kepykloj, man per sunku nest per lietu buvo,tai eik pasiimt... nulekiu i kepykla..zvengia pardaveja,sako ji cia kokius keturis siuntinius taip imoniu paliko....

nu jo doh.gif pastininke tai gera blink.gif kaip dar tokiu nieks neatleidzia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 10 08, 14:31)
ir lipnios panaudota vyniojant, ir aplink laikrasciu prikista, kad vartant siuntini nesislankiotu augaliukas. tikrai nieko nenutiks wink.gif

QUOTE(pabirze @ 2009 10 08, 14:39)
pasimk telefoną ir kasdien paskambink, nes kol dar pranešimą atneš, nešildomos patalpos ir kt - gali atsiliept gėlytei. Dėl pakavimo tikrai gali būti rami- meistriškai atlikta.

Maniske tokia "varliuke" wub.gif tai tikrai siek tiek neramu. Bet aciu, del ipakavimo mane galutinai nuraminot 4u.gif
O pranesimo tikrai sudejusi rankas nelauksiu, domesiuos pati lens.gif
Atsakyti
doh.gif ot užuomarša,taigi nepasigyriau blush2.gif pas mane du falikai pradėjo rudeninį žydėjimą,išskleidė pirmus žiedelius-įprastiniai,bet pirkau ''papigiai'',tai smagu,kad išgyveno ir žydi,nors žiedų ir nedaug......

Ačiū Oli vijai-dendrobium kingianum,jau saugiai parkeliavęs įsitaisė naujuose namučiuose-augti ir žydėti wub.gif notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 10 08, 09:29)
drinks_cheers.gif , viskas , ko reikia pradžiamoksliui ir ne tik

klausimas,kr ji rasti, nes niekur nesimato ax.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 10 08, 15:19)
klausimas,kr ji rasti, nes niekur nesimato  ax.gif

senukuos
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 10 08, 16:19)
klausimas,kr ji rasti, nes niekur nesimato  ax.gif

Mačiau kioskeliuose ''Lietuvos spauda'',jau vakar buvo (Vln.)
Atsakyti