Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema!

Gaila, kad susitikimas Kaune... butu idomu sudalyvauti smile.gif ir labai idomu butu tas zymiasias bazes aplankyti...bet teks laukti geresniu laiku, kai paaugs atzalos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 10 08, 11:50)
Gaila, kad susitikimas Kaune... butu idomu sudalyvauti  smile.gif ir labai idomu butu tas zymiasias bazes aplankyti...bet teks laukti geresniu laiku, kai paaugs atzalos  biggrin.gif

taigi gaila. kad Kaune, būtų Vilniuje dalyvaučiau
Atsakyti
Nu ka,ir as siandien jau suradau ta Orchideju zurnaliuka thumbup.gif Permeciau aki,tikrai vertas demesio.Tad darausi kava ir einu skaityt biggrin.gif
Atsakyti
o as ka tik nulekiau pasiimti siuntinio is orchidejos.lt .tai tikrai supakuotas kaip kudikis (kaip pabirze minejo) smile.gif o fotke bus vakare.
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2009 10 08, 10:39)

as ir laukiu is Olivijos dendrobiumo vaikucio wub.gif liko jau nebedaug laukt smile.gif gal kas pasidalins savais patarimais kaip augint dendrobiumus?

http://www.rojaussod...i...212&start=0

Papildyta:
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 10 08, 10:19)
jalka, ačiū, mat teta paims iš Olivijos raibuolę, tai įdomu kaip augint, nes jau labai man jos prireikė

pažiūrėjau į tavo albumą, o kokie žiedai buvo raibuolės nematei g.gif , dar nežydejo

http://www.rojaussod...i...f=99&t=2136
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 10 08, 12:44)
o as ka tik nulekiau pasiimti siuntinio is orchidejos.lt .tai tikrai supakuotas kaip kudikis (kaip pabirze minejo) smile.gif o fotke bus vakare.

o as jau norejau klausti kaip tavo siuntinukas biggrin.gif paste atsiemei? kiek dienu laukei?
Atsakyti
Mademoisellee Paskelbta Šiandien, 13:59

o as jau norejau klausti kaip tavo siuntinukas paste atsiemei? kiek dienu laukei?

pirmadieni gavau is orchidejos.lt patvirtinima, kad uzsakymas gautas.
antradieni popiet- kad siuntinys issiustas su visais paaiskinimais ka ir kada daryti,kada turi pristatyti smile.gif

siandien perpiet ateina pastininke,atnesa i imone laisku ir sako. tau yra siuntinys,bet ji palikau kepykloj, man per sunku nest per lietu buvo,tai eik pasiimt... nulekiu i kepykla..zvengia pardaveja,sako ji cia kokius keturis siuntinius taip imoniu paliko....

tai va, biski su nuotykiais biggrin.gif o siaip privalejo man iki duru atnesti. o jei butu neradus- palikti pranesima,kad pasiimti (dazniausaii tokius ir palieka kiek is orchidejos.lt aprasymo supratau)
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 10 08, 13:10)
pirmadieni gavau is orchidejos.lt patvirtinima, kad uzsakymas gautas.
antradieni popiet- kad siuntinys issiustas su visais paaiskinimais ka ir kada daryti,kada turi pristatyti smile.gif

siandien perpiet ateina pastininke,atnesa i imone laisku ir sako. tau yra siuntinys,bet ji palikau kepykloj, man per sunku nest per lietu buvo,tai eik pasiimt... nulekiu i kepykla..zvengia pardaveja,sako ji cia kokius keturis siuntinius taip imoniu paliko....

tai va, biski su nuotykiais biggrin.gif o siaip privalejo man iki duru atnesti. o jei butu neradus- palikti pranesima,kad pasiimti (dazniausaii tokius ir palieka kiek is orchidejos.lt aprasymo supratau)

Na nieko sau pastininke blink.gif Taip siuntinys netycia ir dingti gali per tokius darbuotojus doh.gif O as irgi laukiu siuntinuko, zadejo siandien ryte issiusti, bet kol kas jokios zinios g.gif
Atsakyti
na, manau,kad irgi ateis e-mailu,kuri irasei, pranesimas smile.gif viena ar dvi sedirejos? smile.gif

as perskaiciau zurnaliuka ir nusprendziau,kad pas dar kokiu noriu tai enciklija, zygopetalum (kuo maziau violetinis) ir dar viena katleja smile.gif

Atsakyti
[quote=Mademoisellee,2009 10 08, 13:48]
Na nieko sau pastininke blink.gif Taip siuntinys netycia ir dingti gali per tokius darbuotojus doh.gif O as irgi laukiu siuntinuko, zadejo siandien ryte issiusti, bet kol kas jokios zinios g.gif
[/quote
su paštu pas mus siaubinga, ne į temą- bet gal pravers. Laukiau vasarą gėlių siuntinio iš Raseinių, tai nuo išsiuntimo praėjo savaitė, kreipiaus į firmą- pasakė datą, kada išsiuntė, tai iš pykčio staigiai važiavau į paštą ( juk gėlės siuntiny) ir paštininkė rado sandėly, pakraupau, siuntinys atėjo per parą, o visą likusį laiką gulėjo sandėly, ir jokio pranešimo net neišsiuntė man- o pasiaiškino paprasčiausiai - per greit atėjo siuntinys. Tai dabar , kai laukiau iš skm katlėjos- kiekvieną dieną tikrinau jas asmeniškai lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=pabirze,2009 10 08, 14:55]
[quote=Mademoisellee,2009 10 08, 13:48]
[/quote
su paštu pas mus siaubinga, ne į temą- bet gal pravers. Laukiau vasarą gėlių siuntinio iš Raseinių, tai nuo išsiuntimo praėjo savaitė, kreipiaus į firmą- pasakė datą, kada išsiuntė, tai iš pykčio staigiai važiavau į paštą ( juk gėlės siuntiny) ir paštininkė rado sandėly, pakraupau, siuntinys atėjo per parą, o visą likusį laiką gulėjo sandėly, ir jokio pranešimo net neišsiuntė man- o pasiaiškino paprasčiausiai - per greit atėjo siuntinys. Tai dabar , kai laukiau iš skm katlėjos- kiekvieną dieną tikrinau jas asmeniškai lotuliukas.gif
[/quote]

ne, nu ziauru. as antrad paste paklausiau, kada ateis. butu snd neatnese, buciau vakare kreipusis irgi.
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 10 08, 13:51)
as perskaiciau zurnaliuka ir nusprendziau,kad pas dar kokiu noriu tai enciklija, zygopetalum (kuo maziau violetinis) ir dar viena katleja smile.gif

as zygucio irgi noreciau, man jie tokie grazus, bet jauciu nemokeciau priziureti, o ir pirkime nebuvau uzmacius kazkaip g.gif
Atsakyti