Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema!

QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 10 08, 10:30)
džiaugiuosi su tavim, o aš laukiu labiausia vandutės žiedeliu

ir dar turiu toki klausima, o kaip čia kas čia per gele
Brassolaeliocattleya Chia Lin New City, ka galit apie ją pasakyti, nes jos labai noriu ir vis negaliu ramiai per psl. orch praeiti

http://www.orchidejo...n_New_City2.jpg

itariu kazkokia katleja...lapai panasus,ziedai o ir pavadinime katleja yra lotuliukas.gif tiek ir tegaliu pasakyt
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2009 10 08, 10:33)
itariu kazkokia katleja...lapai panasus,ziedai   o ir pavadinime katleja yra   lotuliukas.gif  tiek ir tegaliu pasakyt

pasakiai, kad katlėja ir aš pamačiau doh.gif , ot tai neatidi, vis tos bemieges naktys doh.gif

pastebejau savo tokia durna madą tik atsikeliu ir prie gėlių bėgu, gal po nakties kuri jau ruošiasi žydeti, tai ir vyras ir sūnus iš manęs juokiasi, o kai išvaziuoju kur ir grižtu, vel pirmas darbas patikrinti kaip mano gėlytės doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GRAŽINA25: 08 spalio 2009 - 09:37
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 10 08, 10:30)

Brassolaeliocattleya Chia Lin New City, ka galit apie ją pasakyti, nes jos labai noriu ir vis negaliu ramiai per psl. orch praeiti

Anot naujo žurnaliuko, tai tarpgentinis hibridas, sukryžminta Cattleya su Brassavola ir Laelia, o auginti jas reikia kaip ir paprastas katlėjas - taigi pirk kuo greičiau - nes tikrai graži wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 08 spalio 2009 - 09:37
QUOTE(pabirze @ 2009 10 08, 10:36)
Anot naujo žurnaliuko, tai tarpgentinis hibridas, sukryžminta  Cattleya su Brassavola ir Laelia, o auginti jas reikia kaip ir paprastas katlėjas - taigi pirk kuo greičiau - nes tikrai graži wub.gif

o nesušals kol ją atsius, ar geriau nuvaziuoti ten , nu nezinau, bet vyras ka pasakys kai pamatys, vel nauja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 10 08, 08:59)
sveikos mamytės, orchuidejų mylėtojos, šindien žiūriu, pas mane jau trečia orchideja žiedastiebi augina,  thumbup.gif  bus įdomu kokia bus, nes nežiniuke

aha idomu, kai neziniuke nusiperki, paskui lauki ziedeliu su nekantrumu isvysti ta paslaptinga grozi wub.gif

QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 10 08, 09:19)
jalka, ačiū, mat teta paims iš Olivijos raibuolę, tai įdomu kaip augint, nes jau labai man jos prireikė

as ir laukiu is Olivijos dendrobiumo vaikucio wub.gif liko jau nebedaug laukt smile.gif gal kas pasidalins savais patarimais kaip augint dendrobiumus?

mergytes, as tikriausiai nedalyvausiu sestadieni, nes ta diena mano gimtadienis, tai tikriausiai svecius priiminesiu. tad jums linkiu gero, smagaus pasibendravimo ir lauksim ispudziu 4u.gif o kita karta butinai dalyvausiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 10 08, 11:30)

taigi,info is zurnaliuko smile.gifsmile.gifsmile.gif catlleya yra labai lengvai kryzminama su kitomis rusimis. brasavolakatleja lengviau auginama nei laeliakatleja. o si katleja bus brassavola laelia ir catlleya hibridas. hibridai geriau auga kambarinemis salygomis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evutext: 08 spalio 2009 - 09:48
tai gal pagaliau tikrai normalu zurnaliuka isleido...reiks nusipirkt savaitgali..beja kur jo ieskot? maximoj butu? g.gif
Atsakyti
maximoj vakar nemaciau. seniuose visuose yra
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 10 08, 09:35)
pasakiai, kad katlėja ir aš pamačiau doh.gif , ot tai neatidi, vis tos bemieges naktys doh.gif

pastebejau savo tokia durna madą tik atsikeliu ir prie gėlių bėgu, gal po nakties kuri jau ruošiasi žydeti, tai ir vyras ir sūnus iš manęs juokiasi, o kai išvaziuoju kur ir grižtu, vel pirmas darbas patikrinti kaip mano gėlytės doh.gif

tai ko nemiegi naktim dabar a?

mirksiukas.gif drinks_cheers.gif as ir dziaugiuosi, kad mano orchyte nesustoja zydet ir vis naujus pumpuriukus skleidzia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 10 08, 10:53)
maximoj vakar nemaciau. seniuose visuose yra

aciu,teks ieskot dingsties uzsukt i senukus doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2009 10 08, 10:59)
tai ko nemiegi naktim dabar a?

mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif as ir dziaugiuosi, kad mano orchyte nesustoja zydet ir vis naujus pumpuriukus skleidzia wub.gif

ko nesimiega, net nezinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 10 08, 11:32)
ko nesimiega, net nezinau doh.gif

pilnatis matyt veikia lotuliukas.gif mano maze reaguoja..jau pagal ja zinau menulio faze lotuliukas.gif
Atsakyti