Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema!

taip, pagrindine. smile.gif arba kitaip maxima baze smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2009 10 07, 14:44)
Tikrai mačiau Savanoriuose unsure.gif Aš tai pirkau Draugystės. Tai substratas padėtas tik įėjus pro įėjimą pasukus į dešinę, antroj ar trečioj eilėj sudėtos trąšos, o apatinėse lentynose žemių maišai...
[color=darkviolet]Ačiū ačiū už pranešimą!  wub.gif  bigsmile.gif

aciu, bandysiu draugystes ieskot. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
na ir plepses merginos, kol perskaiciau 4u.gif
kaip fainai kad koperuojates i susibegima, as dar nezinau ar pavyks, nes kaip ir minejau gimtadienis didelis giminaiciu dvieju, tai i aleksoto geliu baze tikrai vaziuosim cimbo, bet kur kas anksciau nei 12 val, o paskui turbut nebus kaip man iki ten atlekti, jei pasdikeistu netycia planai, butinai prisijungsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2009 10 07, 14:03)

as savo faliku dar nelieju nuo 0927d. unsure.gif  vieno dar saknys zalsvos, to kur substratas sukrites, o kito vietom pilkos, vietom zalsvos. kas kiek laiko jus liejat falikus? g.gif ar kas sav ar reciau?

ojetau, kai tokie šalti orai, tai kol kas pamiršk laistymą doh.gif kas savaitę karštuose namuose vasarą yra mirkomos orchės tongue.gif
pas mane dabar net 14 laipsnių šilumos doh.gif ryte buvo 12 lotuliukas.gif orchėms nekas, bet žiū - dar viena nori leist žiedstiebį blink.gif
Laisčiau rugsėjo pradžioj tik savasias g.gif

QUOTE(Mademoisellee @ 2009 10 07, 15:14)
Oi, merginos, dar labai neverta dziaugtis. Zinot kaip buna su tais kiaulystes desniais  doh.gif  zmogus planuoja, o kai kas juokiasi...
Mikuotuke, manau laikas jau vaikiui i busimus pastovius namus keliauti, uzteks buti mamyciuku  lotuliukas.gif

va va, ir aš taip manau bigsmile.gif oi, atvažiuok būtiniausiai, mamyčiukas nori pas savo būsimąją tikrąją mamą (ta motina, kuri užaugina, o ne...) thumbup.gif

evutext - gerai čia sugalvojom abi biggrin.gif
Ambrozija - atlėk, atlėk, maxima bazė, šeštadienis 12 val. bigsmile.gif
gal turi įdomesnių orchių info ar pan.? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 07, 16:44)
ojetau, kai tokie šalti orai, tai kol kas pamiršk laistymą  doh.gif  kas savaitę karštuose namuose vasarą yra mirkomos orchės  tongue.gif 
pas mane dabar net 14 laipsnių šilumos  doh.gif  ryte buvo 12  lotuliukas.gif  orchėms nekas, bet žiū - dar viena nori leist žiedstiebį  blink.gif
Laisčiau rugsėjo pradžioj tik savasias  g.gif

ane blush2.gif dekui, neliesiu kol saknys visai nepapilkes rolleyes.gif
eik tu? tai jau menuo nelietos. ir kaip saknys apie save sneka? g.gif
Atsakyti
Truputi off topic - jusu neerzina ta kvailu mimiku ir sypsenu motera Northway reklamoje? Negaliu, kaip mane neigiamai veikia, pati blogiausia reklama pomidorai2.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 10 07, 16:13)
thumbup.gif  thumbup.gif  visos taip darykit, kaip Ambrozija daro. Aleksoto maxima 12 val spalio 10 d smile.gif

Ok, o kurioj ten vietoj?

QUOTE(naujute @ 2009 10 07, 17:21)
...i aleksoto geliu baze tikrai vaziuosim cimbo, bet kur kas anksciau nei 12 val, o paskui turbut nebus kaip man iki ten atlekti, jei pasdikeistu netycia planai, butinai prisijungsiu  4u.gif

Tai po turgaus juk pats tas! biggrin.gif

QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 07, 17:44)
gal turi įdomesnių orchių info ar pan.?  ax.gif

O apie kurią reik? cool.gif Kai nesidomiu kitomis apart Phalaenopsis ir Dendrobium, tai ir neskelbiu viešai lotuliukas.gif

QUOTE(saidutea @ 2009 10 07, 17:52)
ane blush2.gif  dekui, neliesiu kol saknys visai nepapilkes rolleyes.gif
eik tu? tai jau menuo nelietos. ir kaip saknys apie save sneka? g.gif

Oro drėgnumas ir taip didelis manau, tai manau ir to užtenka, per šaknis gauna drėgmės wink.gif

SAVAM RImi radau tokius šviečiančius permatomus vazonėlius bigsmile.gif Ten į didesnį įsideda mažesnis ir tada dedasi vazonėlis, o apačioj lempelė šviečianti. Tai gal įmanomapanaudot tą apatinį kaip drėgmės palaikymui? g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip suniukams gestais rodo, mazdaug ciu ciu ciu... fe bebe.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 10 07, 18:30)
Truputi off topic - jusu neerzina ta kvailu mimiku ir sypsenu motera Northway reklamoje? Negaliu, kaip mane neigiamai veikia, pati blogiausia reklama  pomidorai2.gif

Nematau aš jų hihihi.gif
Atsakyti
As irgi, nu bet sita huh.gif o ir ta motera kazkokia labai nemaloni...
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 10 07, 18:37)
As irgi, nu bet sita  huh.gif o ir ta motera kazkokia labai nemaloni...

nu aš kaip blondinė paklausiu, kur tu ją matai ? SM ar per tv? lotuliukas.gif
Atsakyti
SM, nepamatyt neimanoma, kai taip vaiposi biggrin.gif eik i pati virsu su slankia juostele. O kai rasai ats,. tai tiesiai po desine, brr....
Atsakyti