Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema!

QUOTE(pabirze @ 2009 10 07, 14:01)
stoties turguj, kioskely , jūsų  laukia violetinis zygopetalas, tik 45lt 4u.gif  Taip pat buvo gražių miltionopsių(geltoni, vyšniniai)

Sorry, bet kas yra stoties turgelis, kioskelis? Cia Vln ar Kaune, ar kur? Zygai mane domina smile.gif
Papildyta:
QUOTE(saidutea @ 2009 10 07, 14:03)
sveikos 4u.gif

puiki zinia thumbup.gif
kokia grazi gelyte wub.gif

as savo faliku dar nelieju nuo 0927d. unsure.gif  vieno dar saknys zalsvos, to kur substratas sukrites, o kito vietom pilkos, vietom zalsvos. kas kiek laiko jus liejat falikus? g.gif ar kas sav ar reciau?

Reciau, gerokai reciau. Dabar kai atsalo namai, tai isvis dregme ilgai substratas islaiko. Be to, reiketu ikisti pirsta i vidu ir pabandyti pajausti,ar dregna dar viduryje, ar ne. nes saknys palei krastus jau gali buti pradziuvusios, bet viduje vis dar bus dregna, todel su merkimu teks palaukti.
Atsakyti
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 10 07, 14:12)
Sorry, bet kas yra stoties turgelis, kioskelis? Cia Vln ar Kaune, ar kur? Zygai mane domina smile.gif

Kaune, gėlių prekybos eilės pirmas kioskelis- prekiauja orchėm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 10 07, 14:17)
Kaune, gėlių  prekybos eilės pirmas kioskelis- prekiauja orchėm 4u.gif

Aciuu, deja, Kaunas, o man reikia tiokio kioskelio Vln smile.gif
bet vis tiek aciuuuu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 10 07, 13:16)
Papildyta:
Reciau, gerokai reciau. Dabar kai atsalo namai, tai isvis dregme ilgai substratas islaiko. Be to, reiketu ikisti pirsta i vidu ir pabandyti pajausti,ar dregna dar viduryje, ar ne. nes saknys palei krastus jau gali buti pradziuvusios, bet viduje vis dar bus dregna, todel su merkimu teks palaukti.

aciu labai 4u.gif patikrinsiu rolleyes.gif
Atsakyti
Esu rasiusi, kad Vilniuje, Metalo g. bazeje buvo nukainuotu zygopetalumu nemazai (po 4.99 lt) tik bukle nelabai kokia, nors kai persodinau, saknys labai grazios pasitaike thumbup.gif
Atsakyti
Uch kiek priraset, kol perskaiciau karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 10 07, 14:26)
Esu rasiusi, kad Vilniuje, Metalo g. bazeje buvo nukainuotu zygopetalumu nemazai (po 4.99 lt) tik bukle nelabai kokia, nors kai persodinau, saknys labai grazios pasitaike  thumbup.gif

Aciu, bandysiu MB prasyti, kad mane nuveztu. biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FleurDeLis: 07 spalio 2009 - 14:08
QUOTE(evutext @ 2009 10 07, 09:16)
jegyte  bigsmile.gif

mikuotuke, svieciasi,kad daugiau nei dviese sedesim sestadieni  thumbup.gif

QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 07, 09:24)
valiooo!  thumbup.gif

Oi, merginos, dar labai neverta dziaugtis. Zinot kaip buna su tais kiaulystes desniais doh.gif zmogus planuoja, o kai kas juokiasi...
Mikuotuke, manau laikas jau vaikiui i busimus pastovius namus keliauti, uzteks buti mamyciuku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2009 10 06, 22:34)
aciu, siu neradau hypermaximoj savanoriuose, gal jau ispirke buvo g.gif kurioj tu maxej pirkai?

Tikrai mačiau Savanoriuose unsure.gif Aš tai pirkau Draugystės. Tai substratas padėtas tik įėjus pro įėjimą pasukus į dešinę, antroj ar trečioj eilėj sudėtos trąšos, o apatinėse lentynose žemių maišai...

QUOTE(pabirze @ 2009 10 07, 10:01)
grįžau- iš kur pačios žinot.
Aš irgi nusipirkau žurnalą.

Ačiū ačiū už pranešimą! wub.gif bigsmile.gif

Kur žurnalą gavai?! Niekur nerandu... verysad.gif

QUOTE(jalka @ 2009 10 07, 11:50)
valio,pagaliau!aciu uz gera zinia...stebesiu kaip savo aki

Manau čia mes visos lauksim žinių apie to kažko išlindimą biggrin.gif

QUOTE(Mademoisellee @ 2009 10 07, 15:14)
Oi, merginos, dar labai neverta dziaugtis. Zinot kaip buna su tais kiaulystes desniais  doh.gif  zmogus planuoja, o kai kas juokiasi...
Mikuotuke, manau laikas jau vaikiui i busimus pastovius namus keliauti, uzteks buti mamyciuku  lotuliukas.gif

Būna būna taip user posted image bet labai pasistengus žiū ir susibėgsit user posted image
Tai kurioj ten vietoj renkatės? Ateisiu paveizėt hihihi.gif
Atsakyti
[quote=Ambrozija,2009 10 07, 15:44]
[Kur žurnalą gavai?! Niekur nerandu... verysad.gif [/color]
senukuose
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2009 10 07, 16:44)
Tai kurioj ten vietoj renkatės? Ateisiu paveizėt hihihi.gif

thumbup.gif thumbup.gif visos taip darykit, kaip Ambrozija daro. Aleksoto maxima 12 val spalio 10 d smile.gif

na o ten jau susiskambinsim smile.gif

Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 10 07, 16:13)
thumbup.gif  thumbup.gif  visos taip darykit, kaip Ambrozija daro. Aleksoto maxima 12 val spalio 10 d smile.gif

na o ten jau susiskambinsim smile.gif

ta prasme maxima bazė- nelabai pažįstu šitą rajoną (gal dar viena maxima yra lotuliukas.gif )
Atsakyti