Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema!

Vakar savo vandutę patupdžiau ant kartu su ja pirktos vazos ir taipogi šviesiausion vieton. Na negaliu jai nieko geriau pasiūlyti, kaip rytinę palangę.
Įdomu būtų pažiūrėti, kaip kuri esate papildomą apšvietimą įrengusios, gal kokių idėjų visos kartu pasisemtume ir pagerintume savo gražuolyčių gyvenimą g.gif
Netveriu kailyje, jau mintys klaidžioja tarp orchių stelažų rolleyes.gif
Atsakyti
ryt imesiu ir savo grazuole. taip pat patupdyta ant rytines palanges. tik pergyvenu dabar, nes leidzia sakni, ir dar kazka kolkas neaiskaus.... o sildymas kolkas nepajungtas doh.gif dar kelias dieneles gal pakentes smile.gif
Papildyta:
ir dar. SKM nauju mini phalaenopsiu idejo.... nerealus smile.gif
Atsakyti
Sveikinu su nauja temuke, gražaus bendravimo mums visoms 4u.gif
QUOTE(pabirze @ 2009 10 01, 22:00)
kas auginat vandas pašnabždėkit- ar iš tikrųjų joms reikia daug šviesos? Taip knygoj perskaičiau...

Mikuotuke , na ir šaunuolė tu, padirbėjai iš peties kuriant naują temą 4u.gif  4u.gif  4u.gif

aš laikau šviesiai pas mane visi langai rytiniai, nežinau kaip bu , bet ji leiziai žiedstiebi, o aš ją turiu nuo liepos 11d. ir dar vaikiuka augina, manau, jai viskas liuks, kad taip auga blush2.gif
Atsakyti
Merginos, kalbate apie gėlių bazę Draugystės g., ar čia Kaune blush2.gif gal tikslesnį adresą parašytumėte.... Tikriausiai ten ne tik orchidėjų yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 02, 09:08)
Merginos, kalbate apie gėlių bazę Draugystės g., ar čia Kaune  blush2.gif  gal tikslesnį adresą parašytumėte.... Tikriausiai ten ne tik orchidėjų yra  ax.gif

Draugystės 15B, Kaune, yra užrašai - pasiklysti neįmanoma, visokiausių gėlių yra, mačiau net tulpių ir narcizų svogūnais pradeda prekiauti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 02 spalio 2009 - 08:33
paskutiniai pirkiniai smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 10 02, 09:33)
paskutiniai pirkiniai  smile.gif

Grazu wub.gif wub.gif wub.gif Axara, turbut TB labai tolerantiskas jei tokiais kiekiais gelytes namuose dauginasi thumbup.gif Maniskis gerumo isikunijimas, bet taviskis tiesiog auksas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(evutext @ 2009 10 02, 08:57)
ryt imesiu ir savo grazuole. taip pat patupdyta ant rytines palanges. tik pergyvenu dabar, nes leidzia sakni, ir dar kazka kolkas neaiskaus.... o sildymas kolkas nepajungtas  doh.gif  dar kelias dieneles gal pakentes smile.gif

Tai gal ziedstiebi leidzia? blink.gif Butu labai saunu thumbup.gif O kokia temperatura namie siuo metu?
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 02, 09:08)
Merginos, kalbate apie gėlių bazę Draugystės g., ar čia Kaune  blush2.gif  gal tikslesnį adresą parašytumėte.... Tikriausiai ten ne tik orchidėjų yra  ax.gif

Pravažiuosi Senukus ir priešais PLOVYKLĄ po kaire puse. Pirmąkart kai važiavau, nepastebėjau, nuvariau į Draugystės galą doh.gif
Yra įvairių gėlių, kaktusų ir floristikos prekių. Manau, kad ten ir puokštę sukomponuotų.
Tik man keista, kad jūs tėmelėje rašot, kad iki 18 val. dirba, o man užsifiksavo, kad iki 17val. Na šiandien išsiaiškinsiu.
P.s. Oi, nžn ar ką supratot doh.gif plovykla dešinėje, o priešais ją ta pardė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 02 spalio 2009 - 09:05
Mademoisellee, na, vakare visai nieko, ryte biski saltoka smile.gif kokia nzn,termometru neturiu,bet faktas ,akd darbe pas mane zymiai salciau... blush2.gif
Atsakyti
per ziopluma ne i ta temele prirasiau doh.gif tai pazsikartosiu cia blush2.gif

Labas rytas naujoje temoje smile.gif
kalbate apie vandas bigsmile.gif musu princeses, kaip jolla sako wub.gif kaip ir priklauso - princeses su kaprizais doh.gif manoji vandute auga ant rytines palanges stiklineje vazoje. siuo metu papildomai apsvieciama. Buvo vasara prasikale tarp lapu 2 ziedstiebiu uzuomazgos, bet isvykau savaitgaliui ir viskas nudziuvo verysad.gif jau taaaaaaip gaila buvo, kad ne tas zodis verysad.gif bet nenuleidziu ranku, toliau popinu savo princese, nes ziedukai turetu buti laaaabai jau ispudingi wub.gif

doh.gif
Atsakyti
Na o aš tai girsiuos, bo laimei nėra ribų yahoo.gif gavau iš skm siuntinį, nors jau buvau praradus viltį- per 3 dienas ir tokius orus galvojau gausiu tik košytę, bet nerealu, ji ar kažkas kitas kaip kūdikį supakavo gėliuką ir už tai jai širdingas ačiū. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dabar žiūrėsim ar žiedams nepakenkė, šokėjuke kaip taviškė? ir aišku pasirodau iš kart
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 02 spalio 2009 - 09:34
Uogiene, isivaizduoju, kaip pasiutimas eme tuo metu.... na, maniske irgi kazkokia uzuomazga turi. jau pas mane pradejo mastyt kazka. tikiuosi, kad nepersigalvos, nesvarbu saknis ar ziedas butu....
Atsakyti