Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema!

QUOTE(pabirze @ 2009 10 06, 17:38)
ale kad nusišnekėjau, tik dabar pamačiau lotuliukas.gif turėjau galvoj raudoną spalvą- persidirbau ir dar tas susitikimas taip masina, ane Fonda?
Ambrozija, tu mane turbūt geriausiai suprasi - metam savo vaikus ir lekiam į meetą , vaikai užaugs ir paliks mus , o gėlytės vis žydės ir žydės lotuliukas.gif  ( čia aš po jų pikto pokšto taip  lotuliukas.gif )

QUOTE(Ambrozija @ 2009 10 06, 17:42)
Čia geriausias patarimas iš visų per paskutinius mano 5-erius metus!  lotuliukas.gif  thumbup.gif

wahahaha! lotuliukas.gif čia tai geras lotuliukas.gif super, mergaitės, atvarykit, aha biggrin.gif drinks_cheers.gif
labai juokinga, atsiprašau blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 10 06, 19:41)
iš pat ryto pateiksiu , jei kojų neužversiu lotuliukas.gif

nu jau, gal nenada smile.gif O, jei rimtai, gal kuriai skambino iš tos bazės? Lb laukiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 10 06, 19:44)
nu jau, gal nenada  smile.gif  O, jei rimtai, gal kuriai skambino iš tos bazės? Lb laukiu  blush2.gif

rosse, jei atvirai, aš netikiu , kad jos skambins( duok dieve , kad klysčiau). Aš jau virš metų stabiliai kas savaitę lankau šitą bazę, būdavo, kad ir 8 ryto ten būnu, apžiūriu net tuos stelažus, kuriuos jau urmu ima, bet katlėjų nė karto neužmačiau. tai jei gauna , tai tik kelias, kurias iškart paima - kam dar vargintis ir skambint kažkam, o dar klausimas ar suvokia apie kokias gėles eina kalba, nebent ta pardavėja , kuri prie pc sėdi - tikiuos aš klystu blush2.gif 4u.gif , bet tai mano nuomonė, deja.
Daugiau šansų vaidrenoj, ne vieną kart mačiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 06 spalio 2009 - 18:56
jolla42, tiesa, smarkiai nereikia pergyventi - evutext tiesiog man turi gėlytę perduoti, ta proga ir kitas pasikvietėm, o kai susitikusios paplanuosim, stengsimės, kad ir kaunietės, ir vilnietės ir iš kitur galėtų atvykti ax.gif būtų labai smagu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 06, 21:02)
jolla42, tiesa, smarkiai nereikia pergyventi - evutext tiesiog man turi gėlytę perduoti, ta proga ir kitas pasikvietėm, o kai susitikusios paplanuosim, stengsimės, kad ir kaunietės, ir vilnietės ir iš kitur galėtų atvykti  ax.gif  būtų labai smagu  4u.gif

taip taip. bandziau aiskiai ir trumpai parasyti kvietime.... taremes susitikti dviese, ir susitiksim bet kuriuo atveju, nes gelyte turiu atiduoti. tad kad ir viena kuri nors sugalvosite ateiti - maloniai pabendrausime kartu, o jei ne,tai tik dviese smile.gif

o susitikimas tikrai bus. mes karingai ryztingai nusiteike paplanuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 10 06, 20:06)
taip taip. bandziau aiskiai ir trumpai parasyti kvietime.... taremes susitikti dviese, ir susitiksim bet kuriuo atveju, nes gelyte turiu atiduoti. tad kad ir viena kuri nors sugalvosite ateiti - maloniai pabendrausime kartu, o jei ne,tai tik dviese smile.gif

o susitikimas tikrai bus. mes karingai ryztingai nusiteike paplanuoti lotuliukas.gif

va va, čia tai muotera thumbup.gif žinokit visos dabar lotuliukas.gif pritariu visom keturiom! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Žinokit per malonius ir nemalonius rūpesčius užsižiopsojau, o šiandien netyčia užmačiau, kas skleidžia žiedelius lotuliukas.gif
user posted imageLc. Edgar Vanbelle X C. Intermedia) X Blc. Magic Meadow (Green Genius)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 10 06, 20:14)
Žinokit per malonius ir nemalonius rūpesčius užsižiopsojau, o šiandien netyčia užmačiau, kas skleidžia žiedelius lotuliukas.gif
user posted imageLc. Edgar Vanbelle X C. Intermedia) X Blc. Magic Meadow (Green Genius)
user posted image

va čia tai grožis, valio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif metų pirkinys wub.gif
ar kvepia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 06 spalio 2009 - 19:19
QUOTE(pabirze @ 2009 10 06, 19:54)
rosse, jei atvirai, aš netikiu , kad jos skambins

na matysim smile.gif

Sokejuke, ale kaip tave gėlytės myli wub.gif , gerą ranką turi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 06 spalio 2009 - 19:35
sokejuke, sveikinu! bigsmile.gif koks džiaugsmas wub.gif
Atsakyti
Džaiugsmelis tikrai tik deja bent kol kas nekvepia, bet grožis nerealus lotuliukas.gif po dienos kitos, kai pilnai išsiskleis įdėsiu vėl foto, be to skleidžiasi cimbio 3ias žiedstiebis, tai spalva super gražiai žalia ax.gif
Mergaitės-geros susimatymo 4u.gif Tikrai negalėisu būt, bet gal kad kitą kart thumbup.gif kurios susimatysit smagiai laiką praleiskit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokejuke86: 06 spalio 2009 - 19:36
QUOTE(pabirze @ 2009 10 06, 20:41)
iš pat ryto pateiksiu , jei kojų neužversiu lotuliukas.gif

Ei ei jokių ligų ir jokių vartymų-misija ypatingai rimta sunglasses2.gif
Papildyta:
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 06, 21:02)
jolla42, tiesa, smarkiai nereikia pergyventi - evutext tiesiog man turi gėlytę perduoti, ta proga ir kitas pasikvietėm, o kai susitikusios paplanuosim, stengsimės, kad ir kaunietės, ir vilnietės ir iš kitur galėtų atvykti  ax.gif  būtų labai smagu  4u.gif

Na nepergyvenu taip labai-čia palaikymui buvo... blush2.gif o iš tikro,tai prižadėjus esu gėliukus nuvežti ir galvojau,lyg tarp kitko prie bazių stabtelt......na tik dirstelt blush2.gif ax.gif
o į rimtą didelį susitikimą,jei tik sveikata leis,tai būtinai thumbup.gif
Atsakyti