Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema!

QUOTE(evutext @ 2009 10 06, 17:44)
taigi atsiveskit jus tuos savo vaikus. paauklesim, zinos, kaip mamu neklausyt  lotuliukas.gif  thumbup.gif

nu ne į temą pavarysiu, mazgis sako varom saldainių pirkt - galėsi sau orchidėją nusipirkt lotuliukas.gif ir nuvariau - bet mole pavargusios visos ( užtai ryt į draugystę važiuosiu sunglasses2.gif )
o vaikų tai nereikia - mėgstu kavą gert ramiai, nu jeigu mano pražys katlėja iš skm - jaučiu atsivešiu parodyt lotuliukas.gif - nu man jau visai nuo jų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 06 spalio 2009 - 16:52
O as siandien Maximoj neatsispyriau ir nusipirkau smulkiaziedi phalaenopsi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2009 10 06, 17:52)
O as siandien Maximoj neatsispyriau ir nusipirkau smulkiaziedi phalaenopsi wub.gif

labai gražūs tie mažyčiai žiedeliai wub.gif tokie miniatiūriniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 10 06, 17:55)
labai gražūs tie mažyčiai žiedeliai wub.gif tokie miniatiūriniai thumbup.gif

Prie pagyrų laukiam ir fotkės gi.... ne gi taip sunku susiprast hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 10 06, 17:41)
mano katlėja nežiniukė kad storėja lotuliukas.gif tikrai bus žiedas.  gal oranžinis , o gal geltonas clap.gif  clap.gif  wub.gif Tada nebesuksiu niekam galvos dėl jų  lotuliukas.gif

Aš tos raudonos žiedų laukiu ax.gif dar jauna ale gal susipras lotuliukas.gif
Užtai aš suksiu blush2.gif ir žinai kam mirksiukas.gif ir raibuolės už 5lt.......... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 10 06, 18:01)
Aš tos raudonos žiedų laukiu  ax.gif dar jauna ale gal susipras  lotuliukas.gif
Užtai aš suksiu  blush2.gif ir žinai kam  mirksiukas.gif ir raibuolės už 5lt.......... ax.gif

žinau žinau, galiu, bet bijau, kad gali būt su šaknynu ne kas, juk pameni kada skambinau- tai jos nuo tada parduotuvėj, o ir buvo pervežamos per šalčius į naują vietą- pagalvok ar verta? jei ką , į až - šiandien 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2009 10 06, 18:56)
Prie pagyrų laukiam ir fotkės gi.... ne gi taip sunku susiprast hihihi.gif

Rytoj bus ok.gif
Atsakyti
smagu cia pas mumis, pabirze jeigu bus cambriju draugystej, brukstelk cia, labai jau nori jos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 10 06, 18:30)
smagu cia pas mumis, pabirze jeigu bus cambriju draugystej, brukstelk cia, labai jau nori jos  doh.gif

parašysiu - paklausk , ar aš jas skiriu lotuliukas.gif einu vėl mikuotukės knygą paskaityt- kad geriau jas skirčiau lotuliukas.gif kažkaip šitų dar neauginu, bet kas žino...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 06 spalio 2009 - 18:23
Ką tik grįžau iš Savo, tai prie įėjimo į Rimi atradau gėlių ale "kioskelį", tai mačiau oncidium orchidėjų, kaip Simoneta turi bigsmile.gif

Atsakyti
Mano "darbinis" dendrobis jau žiedus formuoja ax.gif Gal jau kitą savaitę prasiskleis bigsmile.gif Matosi tamsi spalvytė, bet kas ten per stebuklas lens.gif - staigmena biggrin.gif . Nagi visai įdomu tas papigiaikas gaivalioti ir laukti ax.gif
Tiesa, pas mus darbe šildymą jau vakar pajungė smile.gif

Pabirže, ryt lauksim ataskaitos iš žvalgybos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 10 06, 19:39)
Mano "darbinis" dendrobis jau žiedus formuoja  ax.gif Gal jau kitą savaitę prasiskleis  bigsmile.gif Matosi tamsi spalvytė, bet kas ten per stebuklas lens.gif  - staigmena  biggrin.gif . Nagi visai įdomu tas papigiaikas gaivalioti ir laukti  ax.gif
Tiesa, pas mus darbe šildymą jau vakar pajungė  smile.gif

Pabirže, ryt lauksim ataskaitos iš žvalgybos  mirksiukas.gif

iš pat ryto pateiksiu , jei kojų neužversiu lotuliukas.gif
Atsakyti