QUOTE(rosee @ 2009 10 06, 15:52)
*Na štai, Šilinge, ir sudėliojai visus taškus dėl parodos
Kaip esu minėjusi, vežiau anūkę (11m.) išklausyt paskaitą. Ji per vasarą prižiūrėjo mano cimbidį, o dovanotą prieš metus falenopsį, vaikas išsaugojo gyvą ir sveiką iki šiol.
**Šiaip pas mane auga tik nukainuotos atgaivintos orchidėjos ir priedo, dar man toli toli iki jūsų visų , juk nerodysi tokių parodoje
Oi, neskambina dėl tos katlėjos iš bazės, gal negavo
***Dabar pasimetusi dėl savo vandų, šaknys žalios, tai, kaip suprantu, gal ir nereikia jų mirkyti?.
Mirkiau praeitą savaitę. Namus truputį su el.radiatoriumi pašildau. Priežiūros tėmelėje beviltiška ko klausti, ten daugiausia pradedančios, na kas man patars ? Perverčiau knygas, kurias turiu, visur parašyta purkšti kas antrą dieną, bet atsižvelgiant į metų laiką ir situaciją, esu linkusi abejoti
Vilniškės, jau jums gerai, delfi skaičiau, kad šildymą jungia
Kaip esu minėjusi, vežiau anūkę (11m.) išklausyt paskaitą. Ji per vasarą prižiūrėjo mano cimbidį, o dovanotą prieš metus falenopsį, vaikas išsaugojo gyvą ir sveiką iki šiol.
**Šiaip pas mane auga tik nukainuotos atgaivintos orchidėjos ir priedo, dar man toli toli iki jūsų visų , juk nerodysi tokių parodoje
Oi, neskambina dėl tos katlėjos iš bazės, gal negavo
***Dabar pasimetusi dėl savo vandų, šaknys žalios, tai, kaip suprantu, gal ir nereikia jų mirkyti?.
Mirkiau praeitą savaitę. Namus truputį su el.radiatoriumi pašildau. Priežiūros tėmelėje beviltiška ko klausti, ten daugiausia pradedančios, na kas man patars ? Perverčiau knygas, kurias turiu, visur parašyta purkšti kas antrą dieną, bet atsižvelgiant į metų laiką ir situaciją, esu linkusi abejoti
Vilniškės, jau jums gerai, delfi skaičiau, kad šildymą jungia
*Gerai ar blogai sudėliojau
**Nukainuotus visi esam praėję O blogas tas kareivis, kuris nenori tapti generolu Man irgi šviesmečiai iki kai kurių kitų augintojų...
***Jei visos bijos toje temoje klausti, tai ji ir liks pradinukėms Šiaip pastaba tokia. O dėl vandų - esu pradedanti su jomis, bet - tikrai nepurškinėju kas antrą dieną. Mirkau gal kartą į savaitę. Kai vėsu, o ir šviesos gerokai mažiau, laistymu persistengti nereikia Teoriškai vandos neturi ramybės periodo, bet mūsų sąlygomis jos ilsėtis nueina... Žiūrėkit pagal šaknis, ir kad lapai neimtų raukšlėtis. O jei vėsu, geriau sausiau, negu rizikuoti puvinį pagauti Abejojate sveikai. Visus patarimus reikia taikyti kūrybiškai.
Papildyta:
QUOTE(jolla42 @ 2009 10 06, 16:18)
Ne,tikrai nenusivyliau Jei tik turėsiu ką tinkamo-visada UŽ
Nors auginu tik orchidėjas (asmeniškai aš),man patiko ir kiti augalai-kur ko klausiau,visur su malonumu atsakė,patarė ir t.t.
sutinku,kad paskaita buvo pradedantiesiems,bet juk paklausyti nekainavo,o apie aplinkosaugą visada įdomu sužinoti-na,čia kaip kam skonio reikalas....
Ir dėl masdevalijos išsiaiškinau plačiau-dabar ramybės oi neturiu
Organizatoriai šaunuoliai-savo laiką skyrė mums,darbo tikrai įdėta
Nors auginu tik orchidėjas (asmeniškai aš),man patiko ir kiti augalai-kur ko klausiau,visur su malonumu atsakė,patarė ir t.t.
sutinku,kad paskaita buvo pradedantiesiems,bet juk paklausyti nekainavo,o apie aplinkosaugą visada įdomu sužinoti-na,čia kaip kam skonio reikalas....
Ir dėl masdevalijos išsiaiškinau plačiau-dabar ramybės oi neturiu
Organizatoriai šaunuoliai-savo laiką skyrė mums,darbo tikrai įdėta
Jolla42, džiaugiuosi