Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema!

QUOTE(Tina* @ 2009 10 06, 11:11)
O tai manai, kad veislines lengviau prazys  g.gif

ne, jos egzotika... biggrin.gif
Atsakyti
na ka, merginos.

telepatiškai su mikuotuke sugalvojome ir jau garsiai nutarėme, kad į mūsų planuojamą tarpusavio susibėgimą/gėlių apsikeitimą kviečiame visas norinčias smile.gif o jei tokiu nebus (nors netikiu), tai nors dviese bet kuriuo atveju pasėdėsime.

taigi, šį šeštadienį (spalio 10d) 12.00 val. visos norinčios renkames Aleksoto Maximoje smile.gif

tik būtu gerai apie tuos norus pranešti į PM man ar mikuotukei (arba telefonu, kas numeriuką turitę wink.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evutext: 06 spalio 2009 - 10:22
QUOTE(zebrina @ 2009 10 06, 10:26)
Iskilo toks klausimelis(gal ir kvailas ax.gif )ar gali nuo trasu pertekliaus augt didesni phaliku lapai?Ar cia jau tik nuo veisles priklauso? g.gif nu siaubingos salotos ..labai daug vietos uzima ,o ir lapu pas viena gal virs 10 doh.gif

Tegul tik auga tie lapai - gelyte reiskia sveika, susikaups daugiau maisto medziagu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2009 10 06, 10:00)

O šiaip merginos, pasistenkit, kas turite galimybę, kitais metais atvažiuoti į Vilniuje organizuojamą gėlių parodą išklausyti paskaitos apie šių gėlių auginimą, tikrai gera investicija į žinių bagažą  mirksiukas.gif

Buvau parodoje, ir tikrai nemanau, kad verta i ja vaziuoti del ten suteiktos info. Ji buvo skirta tik pradedantiems zmonems, todel info buvo pati pati elementariausia. Jau geriau pasiskaityti nete info - bus ir pigiau, ir naudingiau. Beje, ir pati paroda man nebuvo kazi kas - tos pacios geles kaip ir pernai ir uzpesnai. Arba pokyciai tokie nedideli, kad net ir nepastebejau. Be to, vadinosi orchideju paroda, nors realiai ten sanpauliju buvo simta kartu daugiau. doh.gif
Atsakyti
mergaites, norejau pasiteirauti, gal kuri nors kur nors neseniai matet zygopetalumu parduodamu? labai jau man patinka tos gelytes, taciau ju niekur nerandu, kur einu.

Is vienos forumietes pirkau daigeliu, bet kol jie suaugs doh.gif kantrybes tiek neturiu. Noriu isigyti jau suaugusi augala.
Atsakyti
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 10 06, 11:30)
Buvau parodoje, ir tikrai nemanau, kad verta i ja vaziuoti del ten suteiktos info. Ji buvo skirta tik pradedantiems zmonems, todel info buvo pati pati elementariausia.

Teisingai pastebėjot, man rodos ir paskaitos tema buvo "Orchidėjų ABC" ar kažkas panašaus, pradedančiosioms pats tas thumbup.gif . Kaip pastebėjau, Orchidėjų priežiūros tėmelėje daugiausia ir susirenka pradedančiosios su savo pirma, gauta dovanų orchidėja smile.gif
Žmonės savo augalus sunešė, mielai konsultavo įvairiais klausimais, jei jums neverta, tai ir nevažiuokite mirksiukas.gif
Jei sanpaulijų augintojos aktyvesnės, tai čia kita kalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 10 06, 11:21)
na ka, merginos.

telepatiškai su mikuotuke sugalvojome ir jau garsiai nutarėme, kad į mūsų planuojamą tarpusavio susibėgimą/gėlių apsikeitimą kviečiame visas norinčias smile.gif o jei tokiu nebus (nors netikiu), tai nors dviese bet kuriuo atveju pasėdėsime.

taigi, šį šeštadienį (spalio 10d) 12.00 val. visos norinčios renkames Aleksoto Maximoje smile.gif

tik būtu gerai apie tuos norus pranešti į PM man ar mikuotukei (arba telefonu, kas numeriuką turitę wink.gif)

TAIP, TAP, PRAŠOM PRISIJUNGTI! thumbup.gif

Laiko mes visi neturime, bet jo niekada ir nebus gana biggrin.gif

tai labai nuoširdžiai kviečiame nustumti darbelius į šoną ir kartu bent trumpai pasidžiaugti bendravimu, kava, vandute ir vieni kitais! 4u.gif 4u.gif
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 10 06, 11:35)
mergaites, norejau pasiteirauti, gal kuri nors kur nors neseniai matet zygopetalumu parduodamu? labai jau man patinka tos gelytes, taciau ju niekur nerandu, kur einu.

Is vienos forumietes pirkau daigeliu, bet kol jie suaugs  doh.gif  kantrybes tiek neturiu. Noriu isigyti jau suaugusi augala.

gal vertėtų aleksoto gėlių bazėje karmelitoje pažiūrėti? ax.gif ten lyg ir... bet nemeluosiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 06, 11:50)

gal vertėtų aleksoto gėlių bazėje karmelitoje pažiūrėti?  ax.gif  ten lyg ir... bet nemeluosiu  blush2.gif

As Vln unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 10 06, 11:49)
Teisingai pastebėjot, man rodos ir paskaitos tema buvo "Orchidėjų ABC" ar kažkas panašaus, pradedančiosioms pats tas  thumbup.gif . Kaip pastebėjau, Orchidėjų priežiūros tėmelėje daugiausia ir susirenka pradedančiosios su savo pirma, gauta dovanų orchidėja  smile.gif
Žmonės savo augalus sunešė, mielai konsultavo įvairiais klausimais, jei jums neverta, tai ir nevažiuokite  mirksiukas.gif
Jei sanpaulijų augintojos aktyvesnės, tai čia kita kalba  smile.gif

Na, gal mano reikalavimai tokio pobudzio parodoms labai auksti. Aisku, kai sumoki 4 Lt uz bilieta, tai ko tiketis... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 10 05, 20:04)
Naujute, kaip tavo cimbidis, ar neruduoja jo galai lapų?

mano cimbas tfu tfu tfu bet labai gerai jauciasi, niekas neruduoja thumbup.gif rudavo keleta kai buvau tik nusipirkus, neizsiaiskinau priezasties, tai tuos galiukus nukirpau ir viskas, o nauji tikrai grazuciai blush2.gif tresiu beveik kiekviena laistyma, tad nezinau ar teisybe kad del to gali ruduoti, gal su saknim kas negerai??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 10 06, 11:30)
Tegul tik auga tie lapai - gelyte reiskia sveika, susikaups daugiau maisto medziagu  thumbup.gif
Papildyta:
Buvau parodoje, ir tikrai nemanau, kad verta i ja vaziuoti del ten suteiktos info. Ji buvo skirta tik pradedantiems zmonems, todel info buvo pati pati elementariausia. Jau geriau pasiskaityti nete info - bus ir pigiau, ir naudingiau. Beje, ir pati paroda man nebuvo kazi kas - tos pacios geles kaip ir pernai ir uzpesnai. Arba pokyciai tokie nedideli, kad net ir nepastebejau. Be to, vadinosi orchideju paroda, nors realiai ten sanpauliju buvo simta kartu daugiau.  doh.gif

QUOTE(FleurDeLis @ 2009 10 06, 11:54)
Na, gal mano reikalavimai tokio pobudzio parodoms labai auksti. Aisku, kai sumoki 4 Lt uz bilieta, tai ko tiketis... mirksiukas.gif

keisti postai man Jusu g.gif reikia dziaugtis kd zmones stengiasi, daro uz savo lesas tokias parodas, jeigu Jus nuvyle, prasom suorganizuokite geresne, su naujesnem gelem, visom bus kur akis paganyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 10 06, 12:16)
keisti postai man Jusu  g.gif  reikia dziaugtis kd zmones stengiasi, daro uz savo lesas tokias parodas, jeigu Jus nuvyle, prasom suorganizuokite geresne, su naujesnem gelem, visom bus kur akis paganyti  drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif taip ir galvojau, kad prasides pykciai biggrin.gif nejaugi negalima pasakyti elementario kritikos? Tik per kritika ir galima tobuleti. Jeigu tik sakysi, kad viskas nuostabu ir gerai, niekada niekas ir nepasikeis i geraja puse.
Yra elementarus komunikavimo principas. Parodos organizatoriai buvo suzadine didelius lukescius, todel rezultatas ir nuvyle. Ir ne mane viena.
Ai, nemanau, kad verta ka nors aiskinti, nes vel busiu kalta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 10 06, 12:16)
keisti postai man Jusu  g.gif  reikia dziaugtis kd zmones stengiasi, daro uz savo lesas tokias parodas, jeigu Jus nuvyle, prasom suorganizuokite geresne, su naujesnem gelem, visom bus kur akis paganyti  drinks_cheers.gif

QUOTE(FleurDeLis @ 2009 10 06, 12:27)
lotuliukas.gif  taip ir galvojau, kad prasides pykciai  biggrin.gif  nejaugi negalima pasakyti elementario kritikos? Tik per kritika ir galima tobuleti.  Jeigu tik sakysi, kad viskas nuostabu ir gerai, niekada niekas ir nepasikeis i geraja puse.
Yra elementarus komunikavimo principas. Parodos organizatoriai buvo suzadine didelius lukescius, todel rezultatas ir nuvyle. Ir ne mane viena.
Ai, nemanau, kad verta ka nors aiskinti, nes vel busiu kalta biggrin.gif

rašau paskutinę žinutę off topic ir daugiau neterškim temos, eikim į kitą diskutuoti biggrin.gif
Daugelis tikrai neišmano, kaip auginti orchidėjas, todėl, manau, tikslingai pasirinkta paskaitos tema plačiam žmonių ratui, o ne siauram.

Jei parodytumėt iniciatyvą ir pagelbėtumėt organizuoti, kaip tik ir raginu padaryti susitikimą siauresniam - mūsų - ratui, kuris būtų naudingas ir prasmingas.
Norėčiau susitikimo, kuriame būtų skaitoma 1-2 neilgos, bet išsamios paskaitėlės apie pvz. 2 pasirinktų genčių auginimo ypatumus, sandarą ir t.t. Taip pat, šalia mokomosios dalies būtų ir laisva bendravimo dalis 4u.gif
Todėl ir raginu - netingėkim, nedejuokim, o rodykim iniciatyvą ir darykim! PAČIOS tongue.gif
viskas, diskusijos ir pasiūlymai - kitoje temoje tongue.gif laikykimės tvarkos 4u.gif
Atsakyti