Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema!

QUOTE(<>I love......<> @ 2009 10 06, 10:12)
labai senai y ja ziuriu ir zinau kas ja turi... ax.gif

kas turi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 10 06, 09:16)

tas zmogutis kiek zinau cia nesilanko... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(<>I love......<> @ 2009 10 06, 09:12)
labai senai y ja ziuriu ir zinau kas ja turi... ax.gif

na va, viskas, dabar sugundei! doh.gif gal tas, kas turi, turėtų ir kokių auginių ir pasidalintų su mumis jais? ax.gif blush2.gif
evutext - kokia vanda sanderiana bigsmile.gif
Šilinge - teisingai, iš mūsų bent kelios sodino į arklio kaką cimbus, o aš dar į beveik šviežią doh.gif ir kad išbujojo bigsmile.gif net susna eksperimentinis cimbas atrodo neblogai, palyginus su pirmine jo būsena (kai kainavo 5 lt) bigsmile.gif
dabar tik laukiu žiedų, ir eksperimentas bus pavykęs. Jei ne, tai jau nebežinau, ką reiks su jais visais daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 06, 09:38)
na va, viskas, dabar sugundei!  doh.gif  gal tas, kas turi, turėtų ir kokių auginių ir pasidalintų su mumis jais?  ax.gif  blush2.gif
evutext - kokia vanda sanderiana  bigsmile.gif
Šilinge - teisingai, iš mūsų bent kelios sodino į arklio kaką cimbus, o aš dar į beveik šviežią  doh.gif  ir kad išbujojo  bigsmile.gif  net susna eksperimentinis cimbas atrodo neblogai, palyginus su pirmine jo būsena (kai kainavo 5 lt)  bigsmile.gif
dabar tik laukiu žiedų, ir eksperimentas bus pavykęs. Jei ne, tai jau nebežinau, ką reiks su jais visais daryti  g.gif

ja labai sunku auginti ir reikia spec aplinkos..
tad dar neskubu su ja.. biggrin.gif

a pernai mano cimbidis buvo pradejas leist ziedkocius, bet nudziuvo.. doh.gif
Atsakyti
Mano tai orchidejos prie dabartines vėsumos atsigavo, lapai sukietejo, ne taip kaip vasara buna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 06 spalio 2009 - 09:06
žiūriu, jau ne vienai ta problema pasitaikė su džiūvančiais žiedkočiais blink.gif kažin, dėl ko čia taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 06, 10:07)
žiūriu, jau ne vienai ta problema pasitaikė su džiūvančiais žiedkočiais  blink.gif  kažin, dėl ko čia taip  g.gif

kiek pamenu reikia pradet laiku laistyt... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(<>I love......<> @ 2009 10 06, 10:14)
kiek pamenu reikia pradet  laiku laistyt... blush2.gif

niu va, parsitempiau savo gražuolius iš balkono ir prilaisčiau, dabar duosiu ramybę, kol išleis žiedkotį, o tada nuo dūšios gaus jie man visko, ko prašo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 06, 10:39)
niu va, parsitempiau savo gražuolius iš balkono ir prilaisčiau, dabar duosiu ramybę, kol išleis žiedkotį, o tada nuo dūšios gaus jie man visko, ko prašo  biggrin.gif

nezianu, pradedu mazin orchideju gretas, parduotuvines neydomu, a ir zydi pas mane sunkiai..
pasiliksiu tik veislines ir tikrai grazias.. biggrin.gif
Atsakyti
man veislinės truputį baisokos, nes namų sąlygos nelabai tinkamos, kai kurioms mano norimoms reikia orchidariumo doh.gif o norėtųsi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 06, 11:07)
man veislinės truputį baisokos, nes namų sąlygos nelabai tinkamos, kai kurioms mano norimoms reikia orchidariumo  doh.gif  o norėtųsi  ax.gif

tai reikia ussakinet tokias kurioms nereiktu spec prieziuros, jug ju tikrai daug yra... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(<>I love......<> @ 2009 10 06, 10:43)
nezianu, pradedu mazin orchideju gretas, parduotuvines neydomu, a ir zydi pas mane sunkiai..
pasiliksiu tik veislines ir tikrai grazias.. biggrin.gif

O tai manai, kad veislines lengviau prazys g.gif
Atsakyti