Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema!

QUOTE(Fonda @ 2009 10 05, 14:13)
Neee, absoliučiai nieko man nėra doctor.gif  alc.gif  fool.gif  mega_shok.gif  aggressive.gif
Tiesiog irgi tik savo pastebėjimą išsakiau doh.gif Na kad man sudėtinga bus pasiekti bent pakenčiamą foto kokybę blush2.gif Su tuo juodu fonu schmoll.gif Bet reikės mokytis... ax.gif Ir dar pasakiau, kad žinau savo vietą doh.gif Nes tik bandau įsisavinti jūsų visų profesionalius ir man naudingus patarimus doh.gif Už ką esu dėkinga šiam forumui 4u.gif Tikrai, jokios negatyvios priegaidės neturėjau doh.gif
doh.gif Geriau pasigirsiu, kad mano katino-tėvelio vada laimėjo Tarptautinės kačių parodos Vilniuje Best in Show. poster_offtopic.gif

Fonda, saunuole sveikinu thumbup.gif na o kiciai tavo tikrai nuostabus wub.gif ypac tas pilkutis toks mielas blush2.gif smile.gif
tikrai nenuvertink saves, tavo foto kaip tik visada labai geros ir grazios bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 10 05, 13:57)
po 51 lt cimbai kiek maciau wink.gif
naujute, nieko nedarau.vandeni kas pora savaiciu pakeiciu. dali vandens.

o maniskiai niekaip neprigyja, kazko truksta turbut

QUOTE(Fonda @ 2009 10 05, 15:13)
doh.gif Geriau pasigirsiu, kad mano katino-tėvelio vada laimėjo Tarptautinės kačių parodos Vilniuje Best in Show. poster_offtopic.gif

kokie kyciai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 10 05, 13:56)
nepaklausiau, bet nebus brangūs, nes nėra iš tų didžiųjų, bet žiedai labai gražūs
Papildyta:

ilsisi gal g.gif

g.gif net nezinau ilsisi ar ka ji daro...nervina ji mane doh.gif geriausiai draugauju su pfalikais...laukiu ziedeliu,pasimaivysiu ir as lotuliukas.gif
ana green irgi komoj doh.gif baltas dendrikas nors vaikuti isaugino..raibuoles vaikus auginasi,tai nors is komos pabudo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 10 05, 18:52)
o maniskiai niekaip neprigyja, kazko truksta turbut

matyt vanduo netinka wink.gif tada daryk ka nori,nors per galva verskis
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif aciu, kad parodot savo grozius wub.gif

vakar uzbegau i hypermaxima paieskot phalenopsiu nukainotu, tai buvo trys ar keturi po 5-6 lt, bukle pusetina, ziedeliai jau nuvyte, bet dar puse bedos. tik beda kad visi balti, toki pati turiu, tai neemiau, nenoriu tokiu pat. ir maciau oncidiumu geltonu buvo, labai grazus po 30 lt jei neklystu wub.gif ieskojau dar zemes persodint gelytem, buvo ta uz 6 lt kur su zemem, kur po to sake jose sliekai atsiranda ir buvo tie rinkinukai po 10 lt kur vazonelis ir substratas extra. jauciu reiks is orchidejos.lt uzsisakyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2009 10 05, 19:12)
vakar uzbegau i hypermaxima paieskot phalenopsiu nukainotu, tai buvo trys ar keturi po 5-6 lt, bukle pusetina, ziedeliai jau nuvyte, bet dar puse bedos. tik beda kad visi balti, toki pati turiu, tai neemiau, nenoriu tokiu pat. ir maciau oncidiumu geltonu buvo, labai grazus po 30 lt jei neklystu wub.gif ieskojau dar zemes persodint gelytem, buvo ta uz 6 lt kur su zemem, kur po to sake jose sliekai atsiranda ir buvo tie rinkinukai po 10 lt kur vazonelis ir substratas extra. jauciu reiks is orchidejos.lt uzsisakyt rolleyes.gif

Buvo ir Extra žemių, tik kitoj vietoj radau jas rolleyes.gif Va jau ir praplešiau maišelį, apibarsčiau išlindusias Fanelopsio šaknis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ambrozija: 05 spalio 2009 - 18:51
QUOTE(saidutea @ 2009 10 05, 19:12)
buvo tie rinkinukai po 10 lt kur vazonelis ir substratas extra. jauciu reiks is orchidejos.lt uzsisakyt rolleyes.gif

seip maiselis labiau apsimoka negu rinkinukas, bet cia aisku kaip kam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 10 05, 19:47)
seip maiselis labiau apsimoka negu rinkinukas, bet cia aisku kaip kam  4u.gif

Naujute, kaip tavo cimbidis, ar neruduoja jo galai lapų?
Atsakyti
miltoniopsis isla fisher nukainotas uz 10 lt yra Tik geles parduotuveje prie ibero (Megoj)
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 10 05, 21:04)
Naujute, kaip tavo cimbidis, ar neruduoja jo galai lapų?

blush2.gif na aš ne naujutė,bet kiek teko domėtis-cimbų lapų galiukai ruduoja nuo per didelio trąšų kiekio.... aš kai gavau-žydėjo labai gausiai,matomai ''pašerti'' buvo,o lapų galiukai ''akyse'' rudavo.... doh.gif ,per vasarą tręšiau proto ribose,ir dabar visi žali,gražūs ax.gif na truputį saulutė ''pablondinus'' kur ne kur blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 10 05, 20:41)
blush2.gif na aš ne naujutė,bet kiek teko domėtis-cimbų lapų galiukai ruduoja nuo per didelio trąšų kiekio.... aš kai gavau-žydėjo labai gausiai,matomai ''pašerti'' buvo,o lapų galiukai ''akyse'' rudavo.... doh.gif ,per vasarą tręšiau proto ribose,ir dabar visi žali,gražūs  ax.gif na truputį saulutė ''pablondinus'' kur ne kur  blush2.gif

maniškiui pusė metų, visi nauji auginiai(jų daug) žali, bet visi senieji lapų galai nurudavę. Ko gero tiesa, nes jau kai pirkau, šitas parudavimas matėsi. Matyt prigirdo, kad kuo gausiau žydėtų g.gif
Atsakyti
[quote=evers,2009 10 04, 14:54]
[quote=Mademoisellee,2009 10 04, 13:18]
Pasigirsiu:

Naujokas midukas

user posted image

vienas is palenopsiu turetu panasiai zydet... biggrin.gif tiesa siam kartui leidzia du ziedynkocius...uz laukima bus atlyginta...laukiau kokia6men...
[/quote]
Grožis wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
Vis pažadu sau, kad čia nebelįsiu, bet ax.gif Tiek pagundų...
Atsakyti