Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema!

QUOTE(pabirze @ 2009 10 05, 14:28)
aš ką tik iš vaidrenos, negavau katlėjų, mačiau kelis gražius geltonus cimbus, vandutė už 61 lt oranžinė tikrai graži, o šiaip tai nieko labai įspūdingo neradau. 4u.gif

reiskia nuo sestadienio nieko naujo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 10 05, 13:36)
reiskia nuo sestadienio nieko naujo smile.gif

kažkokią įdomią mačiau nukainuotą- tau pakeliui- gali žvilgtelt, už 10lt, gal kambrija kaip ir bordo spalvos , nemaži žiedai ( aš jų neskiriu, tai atsiprašau iš anksto, jei klystu). O ką užsisakei? Jei ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 10 04, 21:54)
pabirzei ir visoms prijauciancioms ir tam, kas manes prasete parodyti;)

sorry, kas pyksta,kad ne i tema wink.gif bet gal ir i tema, nes is situ gaunu vandenuka orchiu laistymui wink.gif

user posted image

koks fainuolis wub.gif ka augalams darai kad taip zelia???
QUOTE(pabirze @ 2009 10 05, 13:28)
aš ką tik iš vaidrenos, negavau katlėjų, mačiau kelis gražius geltonus cimbus,

po kiek cimbai?
Atsakyti
o as nesusidraugauju su savo katleja doh.gif nu zydejo,kvepejo..ir vsio...stovi vietoj nei auga nei mirsta doh.gif dabar mastau gal as ja bereikalo persodinau i didesni vazona?
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 10 05, 13:42)

po kiek cimbai?

nepaklausiau, bet nebus brangūs, nes nėra iš tų didžiųjų, bet žiedai labai gražūs
Papildyta:
QUOTE(jalka @ 2009 10 05, 13:46)
o as nesusidraugauju su savo katleja doh.gif  nu zydejo,kvepejo..ir vsio...stovi vietoj nei auga nei mirsta doh.gif dabar mastau gal as ja bereikalo persodinau i didesni vazona?

ilsisi gal g.gif
Atsakyti
po 51 lt cimbai kiek maciau wink.gif

naujute, nieko nedarau.vandeni kas pora savaiciu pakeiciu. dali vandens.

pabirze - brassia hybrid uzsisakiau smile.gif

o i baze tai nenuleksiu,nes dirba iki triju,o as iki 5 smile.gif
Atsakyti
pžiūrėkit, jaučiu bus toks pat cimbas, kokius mačiau vaidrenoj, gaila , kad turiu jau nukainuotą, bet už tokią kainą http://www.supermama...?...8282&st=216 - nuodėmė neimt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 10 04, 22:44)
Fonda, kas tau?

Neee, absoliučiai nieko man nėra doctor.gif alc.gif fool.gif mega_shok.gif aggressive.gif
Tiesiog irgi tik savo pastebėjimą išsakiau doh.gif Na kad man sudėtinga bus pasiekti bent pakenčiamą foto kokybę blush2.gif Su tuo juodu fonu schmoll.gif Bet reikės mokytis... ax.gif Ir dar pasakiau, kad žinau savo vietą doh.gif Nes tik bandau įsisavinti jūsų visų profesionalius ir man naudingus patarimus doh.gif Už ką esu dėkinga šiam forumui 4u.gif Tikrai, jokios negatyvios priegaidės neturėjau doh.gif
doh.gif Geriau pasigirsiu, kad mano katino-tėvelio vada laimėjo Tarptautinės kačių parodos Vilniuje Best in Show. poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(Smigė @ 2009 10 05, 09:21)
Pagaliau, pagaliau ir aš turiu "žaliukę"  clap.gif  yahoo.gif  yess.gif
Žiedų gausumu ji nedžiugina, bet man ji graži ir įdomesnė blush2.gif

Tai mes visos pradedam nuo paprastesnių, o paskui norisi vis gražesnių, įdomesnių biggrin.gif

QUOTE(Veza @ 2009 10 05, 11:03)
sveikutes, pagaliau turiu kuo pasigirti,
va mano naujoke

Kokia spalvinga! bigsmile.gif

QUOTE(Fonda @ 2009 10 05, 15:13)
doh.gif Geriau pasigirsiu, kad mano katino-tėvelio vada laimėjo Tarptautinės kačių parodos Vilniuje Best in Show. poster_offtopic.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Ir dar pasakiau, kad žinau savo vietą doh.gif Nes tik bandau įsisavinti jūsų visų profesionalius ir man naudingus patarimus doh.gif

Nereikia taip saves nuvertinti... ax.gif
Atsakyti
Geriau pasigirsiu, kad mano katino-tėvelio vada laimėjo Tarptautinės kačių parodos Vilniuje Best in Show. poster_offtopic.gif

Ne į temą, bet nesusilaikiau blush2.gif 4u.gif
Nu bet ir gražumas tų katukų wub.gif wub.gif wub.gif Tas jų kailiukas toks minkštutis atrodo wub.gif Susilydžiau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teska: 05 spalio 2009 - 15:05
QUOTE(pabirze @ 2009 10 05, 07:33)

kurios šiandien švenčia  4u.gif

??????? ko nors nežinau???? g.gif

Papildyta:
QUOTE(rokinuke @ 2009 10 05, 10:17)

sveikinimai visoms mano kolegems, profesines sventes proga. visoms po balioneli 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:
tiesa, mergaites, mano cimbas tinginys isleido kazkoki pimpuka  bigsmile.gif  bigsmile.gif  kaip atskirti, ar ten bus labai, ar ziedynas?? as ji pirkau uz 5lt, su viena saknele. net spalvos nezinau : nu jau taip idomu  ax.gif

Sveikinimai 4u.gif Ne kolegė,bet......... mirksiukas.gif
mano cimbas irgi išleido kažką,o tas kažkas iš svajoto žiedyno pavirto nauju auginiu verysad.gif nors iš pradžių atrodė kitaip g.gif
na gal jum labiau pasiseks ax.gif

Papildyta:
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 05, 10:38)
jolla42  doh.gif  doh.gif  doh.gif  negalima taip!  schmoll.gif  nes dabar vos laikausi neparašius skm, kad paieškotų  lotuliukas.gif  o dar tas geltonas dendrobis, atrodo, yra pardavime pas ją  doh.gif  o aš noriu viskoooooo.....  blink.gif

Paieškos rezultatus prašau paviešinti mirksiukas.gif lotuliukas.gif man ta balta akyse stovi.... doh.gif
Atsakyti