Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema!

QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 01, 20:47)
evutext, tau negalima tada į draugystės senukus eiti  schmoll.gif
jediara, pagaliau turiu ir aš vardinį dendrobį!  bigsmile.gif  jėga  biggrin.gif

Šaunu thumbup.gif
Atsakyti
kas auginat vandas pašnabždėkit- ar iš tikrųjų joms reikia daug šviesos? Taip knygoj perskaičiau...

Mikuotuke , na ir šaunuolė tu, padirbėjai iš peties kuriant naują temą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 10 01, 22:00)
kas auginat vandas pašnabždėkit- ar iš tikrųjų joms reikia daug šviesos? Taip knygoj perskaičiau...

Mikuotuke , na ir šaunuolė tu, padirbėjai iš peties kuriant naują temą 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Pas mane du metai ji auga ant pietinės palangės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 10 01, 23:00)

Aš laikau šviesiausioj vietoj-kaip princesę lotuliukas.gif ,nors nuo tiesioginių spindulių vasarą saugojo užuolaida,bet gal gerai buvo g.gif šaknų naujų daug išleido,ale ar žydės...? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 10 01, 22:24)
Aš laikau šviesiausioj vietoj-kaip princesę  lotuliukas.gif ,nors nuo tiesioginių spindulių vasarą saugojo užuolaida,bet gal gerai buvo  g.gif šaknų naujų daug išleido,ale ar žydės...?  unsure.gif

rašo, kad jei pakanka šviesos- tai žydi
Atsakyti
nu mergos ir pavarot, tokiu groziu isigijot, ir nauja tema atidaret thumbup.gif taip smagu kad temoj suaktyvejimas 4u.gif o as po vestuvi sergu, taip norisi i ta nauja baze nulekti, bet laikausi, temperatura 39, snarglys iki keliu, fui doh.gif
merginos, kazin kaip bazese su cimbais dabar? ar yra ju? koks pasirinkimas? kokios kainos? reiks man dovanu toki jamti greitai g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Maniškė per metus išleidžia po du žiedstiebius rolleyes.gif
Atsakyti
cituoju RS forume rasta zinute
"Vilniuje, Dariaus ir Girėno g. 99, Gėlių bazėje cymbas su 3 žiedstiebiais (vienas jau išsiskleidęs-gelsvai žalsvas) didelis geras kelmas - 38 Lt."
vilnietes, galit bandyti rasti dar thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 10 01, 23:08)
cituoju RS forume rasta zinute
"Vilniuje, Dariaus ir Girėno g. 99, Gėlių bazėje cymbas su 3 žiedstiebiais (vienas jau išsiskleidęs-gelsvai žalsvas) didelis geras kelmas - 38 Lt."
vilnietes, galit bandyti rasti dar  thumbup.gif

Mačiau žalsvą, gan nemažą, Žemaičių stotelės Iki parduotuvėj, bet kainą pamiršau lyg apie 60, draugystės g. bazėj nėra.
Ačiū visoms pasisakiusioms dėl vandų - reiks ieškot šviesios vietos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 01 spalio 2009 - 22:16
QUOTE(pabirze @ 2009 10 01, 23:15)
Ačiū visoms pasisakiusioms dėl vandų - reiks ieškot šviesios vietos.

Sėkmės auginant drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 01 spalio 2009 - 22:23
Ateinu i nauja temute ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 10 01, 22:49)
buvusiam onkologiniam ne vieną kart mačiau- ko nesakei? Jos lyg ir ne iš brangiausių g.gif

tai kad iki tol macius nebuvau,tai ir nesakiau lotuliukas.gif
Atsakyti