Gavau toki pranesima el.pastu.Gal ka sudomins
www.orchidejos.lt
A K C I J A nuo spalio 5 iki 9 d.
NEMOKAMAS ORCHIDĖJŲ IR TILANDSIJŲ PRISTATYMAS LIETUVOJE!
http://www.orchidejos.lt
Užsisakius orchidėją ar tilandsiją bei apmokėjus iki 2009 m. spalio 9 d.
augalus pirmenybiniu paštu išsiųsime už www.orchidėjos.lt sąskaitą!
(pirmenybinis paštas pristato prekes per 2 darbo dienas)
(Naudojantis užsakyme akcija nemokėkite už pristaymą per paštą kainą.
Apmokėkite tik už augalus. Atsiprašome už dalinius svetainės nepatogumus.
Kviečiame pasinaudoti akcija.)
Daugumos augalų kiekis ribotas.
Su pagarba,
www.orchidejos.lt
Prekes galima įsigyti internetu mūsų PREKIŲ KATALOGE arba Obelyno g. 4,
LT-14182 Bukiškis, Avižienių sen., Vilniaus raj. Prieš atvykstant prašome
susitarti dėl priėmimo laiko tel.: 865637666 arba info@orchidejos.lt
P.S. tikrai nereklamuoju,nes nieko bendro neturiu su siuo saitu,tik esu keletos phalaenopsiu augintoja.
QUOTE(Šilingė @ 2009 10 05, 11:18)
Sorry
Dėkui už nuorodą,nežinojau.
Idomiai...tai taip iseina jie siuncia ir i kita miesta?Per kazkoki kurjeri?
Taip, taip pristatymas visoje Lietuvoje Tik uzsakant kur uzsakymo pristatymo budas reikia uzdeti varnele "per kurjeri".
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 10 05, 12:26)
Taip, taip pristatymas visoje Lietuvoje Tik uzsakant kur uzsakymo pristatymo budas reikia uzdeti varnele "per kurjeri".
Geeeeras einu ziuret
merginos, per pasta uzdeti, o ne per kurjeri.... jei uzdesit per kurjeri,tai bus mokamas pristatymas. nemokamas pastu.....
QUOTE(evutext @ 2009 10 05, 13:03)
merginos, per pasta uzdeti, o ne per kurjeri.... jei uzdesit per kurjeri,tai bus mokamas pristatymas. nemokamas pastu.....
Och Aciu uz pataisyma
QUOTE(evutext @ 2009 10 05, 13:03)
jau tik nesigundykit paštu, šitokie orai, aš galvojau, kad pražilsiu savosios laukdama, kai užsakiau buvo šilta, o po to staigiai atšalo - keikiau save kaip įmanoma, kad per kurjerį neužsisakiau.
joo,
orai atsalo...as galvoju kad tas ir prazude pavasari siusta tislandija miro miro ji man ir numiro,,,as irgi nerizikuociau ypac zydincios siustis..nezydinciai tai itariu nieko,atsigautu,salnu tai nera dar
orai atsalo...as galvoju kad tas ir prazude pavasari siusta tislandija miro miro ji man ir numiro,,,as irgi nerizikuociau ypac zydincios siustis..nezydinciai tai itariu nieko,atsigautu,salnu tai nera dar
aš ką tik iš vaidrenos, negavau katlėjų, mačiau kelis gražius geltonus cimbus, vandutė už 61 lt oranžinė tikrai graži, o šiaip tai nieko labai įspūdingo neradau.
na,as bandau siustis. kai gausiu-pafotkinsiu
aciu ''rosee''nu ir groziu parode... seilei pavarvint....