Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema!

Pas mus vejas visus namus ispute, bet vesa paskatina orchidejas zydet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 10 03, 20:28)
o kaip mikuotuke vandute? 4u.gif

nemačiau jos ax.gif būtent mano vandutės foto neatsidarė, o kitas sėkmingai pažiūrėjau blush2.gif

QUOTE(Ambrozija @ 2009 10 03, 22:42)
Vaje!  bigsmile.gif Kaip man ten nusigaut ir saugiai ją parsivežus?....

QUOTE(pabirze @ 2009 10 03, 22:44)
vandą parsitempiau su troleibusu, ir manau nepakenkiau, vietoj radau maišelių jais apvyniojau, galima juk ką nors sugalvot, nebent žiauriai toli gyveni?

taip taip, o krepinis popierius yra geras dalykas, suvyniavus į jį galima turbūt bet ką net ir žiemą parsivežt iš orchių biggrin.gif maišeliai, popierius, popieriniai rankšluosčiai irgi gerai tinka biggrin.gif

QUOTE(jolla42 @ 2009 10 04, 22:06)
g.gif kurios labiau man reikia??? rolleyes.gif  lotuliukas.gif

jolla42 doh.gif doh.gif doh.gif negalima taip! schmoll.gif nes dabar vos laikausi neparašius skm, kad paieškotų lotuliukas.gif o dar tas geltonas dendrobis, atrodo, yra pardavime pas ją doh.gif o aš noriu viskoooooo..... blink.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
et, as jau sildyma isijungiau, tai lepuneles nesala pas mane

visas mokytojas su profesine svente oro_buckis.gif

(kazin kiek cia ju tokiu turim)
Atsakyti
Gavau toki pranesima el.pastu.Gal ka sudomins 4u.gif
www.orchidejos.lt
A K C I J A nuo spalio 5 iki 9 d.
NEMOKAMAS ORCHIDĖJŲ IR TILANDSIJŲ PRISTATYMAS LIETUVOJE!
http://www.orchidejos.lt
Užsisakius orchidėją ar tilandsiją bei apmokėjus iki 2009 m. spalio 9 d.
augalus pirmenybiniu paštu išsiųsime už www.orchidėjos.lt sąskaitą!
(pirmenybinis paštas pristato prekes per 2 darbo dienas)
(Naudojantis užsakyme akcija nemokėkite už pristaymą per paštą kainą.
Apmokėkite tik už augalus. Atsiprašome už dalinius svetainės nepatogumus.
Kviečiame pasinaudoti akcija.)
Daugumos augalų kiekis ribotas.
Su pagarba,
www.orchidejos.lt
Prekes galima įsigyti internetu mūsų PREKIŲ KATALOGE arba Obelyno g. 4,
LT-14182 Bukiškis, Avižienių sen., Vilniaus raj. Prieš atvykstant prašome
susitarti dėl priėmimo laiko tel.: 865637666 arba info@orchidejos.lt

P.S. tikrai nereklamuoju,nes nieko bendro neturiu su siuo saitu,tik esu keletos phalaenopsiu augintoja.
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2009 10 04, 18:55)
Burrageara tiesiog nuostabi!  wub.gif  thumbup.gif O dar ir tas drugelis pagyvina visą gėlytę, suteikia žaismingumo biggrin.gif

QUOTE(axara @ 2009 10 04, 21:00)
Be galo grazios tavo gelytes  wub.gif

Aciu uz gerus zodzius, man labai malonu blush2.gif

As vis atsidarau orchidejos.lt puslapi ir medituoju prie sedirea japonica doh.gif Sako, kad auginti reikia panasiai kaip phal. tik suteikiant daugiau sviesos. Gal kuri turit? Ar zydejo?
Mikuotuke ar tik ne tu turi? g.gif Arba as jau maisausi unsure.gif
Atsakyti
sveikutes, pagaliau turiu kuo pasigirti,
va mano naujoke user posted image
aisku gyva graziau atrodo, fotkej klazkur jos zali ir oranziniai atspalviai dingsta doh.gif
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veza: 05 spalio 2009 - 10:05
labas, esu pirkus semia puslapyje orchidejas kelias ir tilandsijas. gelytes tikrai gerai priziuretos ir yra tokios kaip internetinio puslapio nuotraukose.wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rikara @ 2009 10 05, 10:14)

QUOTE(Shainiuke @ 2009 10 05, 11:08)

Viskas gerai, merginos, tik orchidėjų pirkimui skirta kita tema 4u.gif Štai čia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 10 05, 10:56)
As vis atsidarau orchidejos.lt puslapi ir medituoju prie sedirea japonica  doh.gif  Sako, kad auginti reikia panasiai kaip phal. tik suteikiant daugiau sviesos. Gal kuri turit? Ar zydejo?

Ne tu viena lotuliukas.gif as ir i ja ciokinu,ir dar i viena gele...
Bet dabar klausimas(nes ten nelabai man dasunta kame kas) Jei is ten uzsisakai gele,i kur jie ir kaip siuncia?As pvz esu is Marijamp.,tai dabar i kur jie veza jas?Iki Kauno buna kad veza ar ne?(tada man drauge perimtu ta gele is ten) ax.gif
Atsakyti
issius antradieni, jei snd gaus apmokejima ir pastininke treciad ketvirtad atnes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 10 05, 11:38)
Ne tu viena  lotuliukas.gif  as ir i ja ciokinu,ir dar i viena gele...
Bet dabar klausimas(nes ten nelabai man dasunta kame kas) Jei is ten uzsisakai gele,i kur jie ir kaip siuncia?As pvz esu is Marijamp.,tai dabar i kur jie veza jas?Iki Kauno buna kad veza ar ne?(tada man drauge perimtu ta gele is ten) ax.gif

As kaip suprantu atsius tiesiai i namus unsure.gif
Atsakyti
rasykit adresa, kuriuo busit darbo metu. as pvz rasiau darbo adresa smile.gif, o asmuo fizinis
Atsakyti