Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema!

QUOTE(rosee @ 2009 10 04, 23:24)
Jolla42, o kokie gėlyčių pavadinimai?

įkėliau ir išsitryniau blush2.gif dendrobiai lyg trys ir dar kažkas......ot žiopla-kitą kartą parašysiu 4u.gif
Atsakyti
Fonda, kas tau? juk nieko tokio nepasakiau friends.gif O namo aplinkoj taip jau yra, daug senbuviu, jos turi teise bendraut artimiau iseinant is SM ribu 4u.gif
Papildyta:
Grizau dar karta prie tavo post'o isiskaityti. Jezus mintyse taves net neturejau, nes nemaciau ka tu ten nufotkinai unsure.gif as aplamai minti apie fotografija issakiau 4u.gif
Atsakyti
simoneta, oncidiumas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 10 04, 23:12)
kurio? cia dvieju akviu fotkes  blush2.gif lotuliukas.gif

blink.gif oba doh.gif net nemačiau blush2.gif kažkaip užkliuvo,kad ''apstatymas skiriasi'',bet viena akim į kompą,kita į puodą,tai.........

pabirže-čia gal už katlėją g.gif lotuliukas.gif nes mes iš tikro apie akvas ten plepėjom ax.gif augalus žinoma mirksiukas.gif yra per temas klaidžiojančių ir bambančių....o kartais tiesiog ne taip supranta....gal ruduo-depresijos...?? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 10 04, 22:55)
blink.gif oba  doh.gif net nemačiau  blush2.gif kažkaip užkliuvo,kad ''apstatymas skiriasi'',bet viena akim į kompą,kita į puodą,tai.........
pabirže-čia gal už katlėją  g.gif  lotuliukas.gif nes mes iš tikro apie akvas ten plepėjom  ax.gif augalus žinoma  mirksiukas.gif yra per temas klaidžiojančių ir bambančių....o kartais tiesiog ne taip supranta....gal ruduo-depresijos...?? unsure.gif

Tai jau tikrai lotuliukas.gif thumbup.gif Bet rytoj prasideda nauja savaitė, gal visos atsikelsime geresnės nuotaikos mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 10 04, 22:55)
pabirže-čia gal už katlėją  g.gif  lotuliukas.gif nes mes iš tikro apie akvas ten plepėjom  ax.gif augalus žinoma  mirksiukas.gif yra per temas klaidžiojančių ir bambančių....o kartais tiesiog ne taip supranta....gal ruduo-depresijos...?? unsure.gif

a, net pamiršau lotuliukas.gif , na bet čia - visai kita tema buvo ir intensija, nesu pyktybinė ( bet teisybę mėgstu), taigi sveikinu visas su ankstyvu ryteliu , ypač tas , kurios šiandien švenčia 4u.gif
user posted image
Atsakyti
tikrai, labas vejuotas rytas (ir kada pagaliau tas vejas nurims. kai trankosi ir svilpauja viskas aplink,tai nesimiega lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 10 05, 00:17)
simoneta, oncidiumas  4u.gif

aciukas 4u.gif
Atsakyti
Kas nebuvote orchidėjų parodoje kviečiu bent nuotraukomis pasigrožėti:

http://www.orchidejo...index.php?id=59
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 10 05, 06:36)
tikrai, labas vejuotas rytas (ir kada pagaliau tas vejas nurims. kai trankosi ir svilpauja viskas aplink,tai nesimiega  lotuliukas.gif )

ir man prastai miegojosi, vejas taip nemaloniai ubauja unsure.gif o kadangi as didele baile, man tas vejas ne i sveikata lotuliukas.gif

sveikinimai visoms mano kolegems, profesines sventes proga. visoms po balioneli 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
tiesa, mergaites, mano cimbas tinginys isleido kazkoki pimpuka bigsmile.gif bigsmile.gif kaip atskirti, ar ten bus labai, ar ziedynas?? as ji pirkau uz 5lt, su viena saknele. net spalvos nezinau : nu jau taip idomu ax.gif
Atsakyti
Pagaliau, pagaliau ir aš turiu "žaliukę" clap.gif yahoo.gif yess.gif
Žiedų gausumu ji nedžiugina, bet man ji graži ir įdomesnė blush2.gif
Štai mano gražuolytė
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kaip visada be galo grazu wub.gif
Atsakyti