kaip gražu
Kiek laiko žydi Burrageara Nelly Isler ziedai?
[quote=Mademoisellee,2009 10 04, 13:18]
Pasigirsiu:
Naujokas midukas
vienas is palenopsiu turetu panasiai zydet... tiesa siam kartui leidzia du ziedynkocius...uz laukima bus atlyginta...laukiau kokia6men...
Pasigirsiu:
Naujokas midukas
vienas is palenopsiu turetu panasiai zydet... tiesa siam kartui leidzia du ziedynkocius...uz laukima bus atlyginta...laukiau kokia6men...
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 10 04, 13:18)
Pasigirsiu:
Prasiskleide beveik visi Burrageara Nelly Isler ziedai:
o boze koks grozis as irgi apie sita svajoju, bet senukuose tokios nupiepusios ir siandien kelias pakilnojau bet kazkokios pavargusios pasirode, o kitur neuzmatau, kolkas ir lieka tik svajone
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 10 04, 14:18)
Pasigirsiu:
Naujokas midukas
Naujokas midukas
ta raudonoji su žiedų krūva - tikra fantastika
Mano jau daug phalenopsių naujus žiedynus leidžia, bet dar iki žiedų ir nuotraukų darymo labai toli
tokiu laukianciu jau eilute....
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 03, 19:40)
GAURE, ŠINDILA, sveikutės! Baisiausiai pasiilgau senbuvių veteranių
jau kokie žiedai, mielosios Šindila, balta yra ne stebuklas, kai pražydinta fermoje per prievartą, o namie žydinti - šiltas baltas stebuklėlis
jau kokie žiedai, mielosios Šindila, balta yra ne stebuklas, kai pražydinta fermoje per prievartą, o namie žydinti - šiltas baltas stebuklėlis
QUOTE(saidutea @ 2009 10 03, 23:09)
Sindila labai grazu
aciu aciu, na sakau ne stebuklas, nes esu macius kiek merginos su dar gausesniais ziedais ir pilna palange isaugina, na o man tai vienintele kol kas gele kuri apdovanojo tokiu kiekiu nuostabiu ziedu
QUOTE(Gaurė @ 2009 10 04, 13:22)
Wau kaip gražu Miduko spalvytė fantastiška. O Burgearos žiedynų gausa pritrenkianti
QUOTE(jolla42 @ 2009 10 04, 14:02)
Mademoisellee-
QUOTE(jediara @ 2009 10 04, 14:48)
QUOTE(naujute @ 2009 10 04, 15:16)
o boze koks grozis
QUOTE(Lietuva @ 2009 10 04, 15:57)
Aciu merginos Kiek zydi Burrageara nezinau, pas mane ji dar tik 3 savaites, bet manau zydejimo laikas panasus kaip ir daugumos bulvinukiu
QUOTE(Tina* @ 2009 10 04, 13:01)
As ir visada taip ziuriu. Kartais zmogus gali nufotkinti graziausia zieda netinkamai ir bus snipstas...
Į Namo aplinką nelendu. Nes ten tik profės. O dabar ir laikytoj "laisvoj" temukėj Žodžiu, mane po pastabų jau užpuolė kompleksai Nes bet kokia technika, t.t. ir foto, man ne prie širdies...
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 10 04, 13:18)
Burrageara tiesiog nuostabi! O dar ir tas drugelis pagyvina visą gėlytę, suteikia žaismingumo
QUOTE(jolla42 @ 2009 10 04, 14:02)
na va pasigrožėjau vaikai valgyt nori,o mamka ,taigi sakau negaliu ir kitų neapžiūrėt
va ką ten komentaruose radau:
Taika,meilė ir orchidėjos ............. -va čia tai motera myli ,man toks eiliškumas dar į galvą atėjąs nebuvo
bet kokias katlėjas mačiau.......................... ,ai,einu bulvių skust..........
Mademoisellee-
va ką ten komentaruose radau:
Taika,meilė ir orchidėjos ............. -va čia tai motera myli ,man toks eiliškumas dar į galvą atėjąs nebuvo
bet kokias katlėjas mačiau.......................... ,ai,einu bulvių skust..........
Mademoisellee-
Na nepergyvenk gi taip Kol vaikiai maži buvo, tai ir aš lėkdavau taip: tvarkymas namų, pc, valgio darymas, pc, vaikų prasuimas, pc.... O dabar jau jie moka patys pasiimt, tai tikras poilsis man
QUOTE(Fonda @ 2009 10 04, 17:22)
Į Namo aplinką nelendu. Nes ten tik profės. O dabar ir laikytoj "laisvoj" temukėj Žodžiu, mane po pastabų jau užpuolė kompleksai Nes bet kokia technika, t.t. ir foto, man ne prie širdies...
Na dar žiūrint, kaip ten kritikuoja jei savo vietoj, per daug nepeikiant, o kaip tik pagiriant nuotrauką ir tarp kitko pasakant, kaip galima ir gražiau nufokinti...
Ėjau šiandien per n pc, ieškojau, grožėjausi Orchidėjomis Bet nelabai ką ir teradau, apgrinde vien Phanealopsiai Buvo įdomesnių spalvų, bet kai jau pradėjau ieškotis Dendrobium, tai jie man...
gal kuri svajojat? Va ką radau RS http://www.rojaussod...i...f=13&t=6312
is orchidejos.lt galima parsisiusti prekiu nemokamai akcija nauja. paziurekit
QUOTE(evutext @ 2009 10 04, 19:29)
is orchidejos.lt galima parsisiusti prekiu nemokamai akcija nauja. paziurekit
supratau, kad orches nemokamai atiduoda