Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema!

kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Kiek laiko žydi Burrageara Nelly Isler ziedai? g.gif
Atsakyti
[quote=Mademoisellee,2009 10 04, 13:18]
Pasigirsiu:

Naujokas midukas

user posted image

vienas is palenopsiu turetu panasiai zydet... biggrin.gif tiesa siam kartui leidzia du ziedynkocius...uz laukima bus atlyginta...laukiau kokia6men...
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 10 04, 13:18)
Pasigirsiu:
Prasiskleide beveik visi Burrageara Nelly Isler ziedai:
user posted image

o boze thumbup.gif koks grozis wub.gif as irgi apie sita svajoju, bet senukuose tokios nupiepusios ir siandien kelias pakilnojau bet kazkokios pavargusios pasirode, o kitur neuzmatau, kolkas ir lieka tik svajone verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 10 04, 14:18)
Pasigirsiu:

Naujokas midukas

user posted image

user posted image

user posted image

ta raudonoji su žiedų krūva - tikra fantastika wub.gif

Mano jau daug phalenopsių naujus žiedynus leidžia, bet dar iki žiedų ir nuotraukų darymo labai toli doh.gif
Atsakyti
tokiu laukianciu jau eilute.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 03, 19:40)
GAURE, ŠINDILA, sveikutės!  bigsmile.gif  Baisiausiai pasiilgau senbuvių veteranių  verysad.gif  wub.gif
jau kokie žiedai, mielosios  bigsmile.gif  Šindila, balta yra ne stebuklas, kai pražydinta fermoje per prievartą, o namie žydinti - šiltas baltas stebuklėlis  wub.gif

QUOTE(saidutea @ 2009 10 03, 23:09)
Sindila labai grazu wub.gif

aciu aciu, na sakau ne stebuklas, nes esu macius kiek merginos su dar gausesniais ziedais ir pilna palange isaugina, na o man tai vienintele kol kas gele kuri apdovanojo tokiu kiekiu nuostabiu ziedu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2009 10 04, 13:22)
Wau kaip gražu  wub.gif  Miduko spalvytė fantastiška. O Burgearos žiedynų gausa pritrenkianti  thumbup.gif

QUOTE(jolla42 @ 2009 10 04, 14:02)
Mademoisellee- wub.gif

QUOTE(jediara @ 2009 10 04, 14:48)
kaip gražu  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Kiek laiko žydi Burrageara Nelly Isler ziedai? g.gif

QUOTE(naujute @ 2009 10 04, 15:16)
o boze  thumbup.gif  koks grozis  wub.gif 

QUOTE(Lietuva @ 2009 10 04, 15:57)
ta raudonoji su žiedų krūva - tikra fantastika  wub.gif

Aciu merginos blush2.gif Kiek zydi Burrageara nezinau, pas mane ji dar tik 3 savaites, bet manau zydejimo laikas panasus kaip ir daugumos bulvinukiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 10 04, 13:01)
As ir visada taip ziuriu.  drinks_cheers.gif Kartais zmogus gali nufotkinti graziausia zieda netinkamai ir bus snipstas...

doh.gif blush2.gif Į Namo aplinką nelendu. Nes ten tik profės. O dabar ir laikytoj "laisvoj" temukėj nono.gif Žodžiu, mane po pastabų jau užpuolė kompleksai blush2.gif doh.gif Nes bet kokia technika, t.t. ir foto, man ne prie širdies...
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 10 04, 13:18)
Pasigirsiu:

Burrageara tiesiog nuostabi! wub.gif thumbup.gif O dar ir tas drugelis pagyvina visą gėlytę, suteikia žaismingumo biggrin.gif

QUOTE(jolla42 @ 2009 10 04, 14:02)
na va pasigrožėjau  doh.gif vaikai valgyt nori,o mamka  000164.gif ,taigi sakau negaliu ir kitų neapžiūrėt  blush2.gif
va ką ten komentaruose radau:
Taika,meilė ir orchidėjos  ............. blink.gif -va čia tai motera myli ,man toks eiliškumas dar į galvą atėjąs nebuvo 
bet kokias katlėjas mačiau.......................... ,ai,einu bulvių skust..........
Mademoisellee- wub.gif

Na nepergyvenk gi taip 4u.gif Kol vaikiai maži buvo, tai ir aš lėkdavau taip: tvarkymas namų, pc, valgio darymas, pc, vaikų prasuimas, pc.... lotuliukas.gif O dabar jau jie moka patys pasiimt, tai tikras poilsis man cool.gif biggrin.gif

QUOTE(Fonda @ 2009 10 04, 17:22)
Į Namo aplinką nelendu. Nes ten tik profės. O dabar ir laikytoj "laisvoj" temukėj  nono.gif Žodžiu, mane po pastabų jau užpuolė kompleksai doh.gif Nes bet kokia technika, t.t. ir foto, man ne prie širdies...

Na dar žiūrint, kaip ten kritikuoja ax.gif jei savo vietoj, per daug nepeikiant, o kaip tik pagiriant nuotrauką ir tarp kitko pasakant, kaip galima ir gražiau nufokinti... biggrin.gif

Ėjau šiandien per n pc, ieškojau, grožėjausi Orchidėjomis hihihi.gif Bet nelabai ką ir teradau, apgrinde vien Phanealopsiai doh.gif Buvo įdomesnių spalvų, bet kai jau pradėjau ieškotis Dendrobium, tai jie man... irnesakyk.gif
Atsakyti
gal kuri svajojat? Va ką radau RS http://www.rojaussod...i...f=13&t=6312
Atsakyti
is orchidejos.lt galima parsisiusti prekiu nemokamai wink.gif akcija nauja. paziurekit
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 10 04, 19:29)
is orchidejos.lt galima parsisiusti prekiu nemokamai wink.gif akcija nauja. paziurekit

supratau, kad orches nemokamai atiduoda lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti