Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema!

QUOTE(Gaurė @ 2009 10 04, 00:56)
rosee - gražios gėlytės, bet fonas netikęs  4u.gif

Žinau, kad netikęs, juk čia ne meniškos foto, pšeprašam biggrin.gif Norėjau parodyti auksinio rudens palangę ir tiek, o kycius, kaip tyčia, liežuvį iškišo bigsmile.gif , taip sakant prie epidendriumo žiedų spalvos prisitaikė lotuliukas.gif
Dabar, kai Ambrozija atidarė tėmelę, kaip reikia fotografuoti augalus, tikiuosi ten rasti daug vertų dėmesio patarimų, o ypač iš Jūsų, Gaure, ania mirksiukas.gif
Niu va, pratryniau, kad akių negadintų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 04 spalio 2009 - 08:32
QUOTE(evutext @ 2009 10 04, 08:16)
Draugystes bazej susitikti gal ir geras pasiulymas, BET jei dirbi nuo 8 iki 17, kaip ten iki jos dasigauti??? net per pietus neiseitu,nes visiskai kitam miesto gale darbas  blush2.gif  doh.gif

ir naudos jokios (jei laukt, kol mergaitės atidirbs)- jie pasikeitė darbo valandas ir dirba jau iki 17 val. kam rinktis prie užrakintų durų ir dar tokiam niūriam rajone g.gif

Jolla 42, sergu, bet nekreipiu į tai dėmesio - vakar buvau bazėj, bet nieko nepešiau, tik gyvų gėlių pirkau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 04 spalio 2009 - 08:41
QUOTE(rosee @ 2009 10 04, 08:58)
Žinau, kad netikęs, juk čia ne meniškos foto, pšeprašam  biggrin.gif Norėjau parodyti auksinio rudens palangę ir tiek, o kycius, kaip tyčia, liežuvį iškišo  bigsmile.gif  , taip sakant prie epidendriumo žiedų spalvos prisitaikė  lotuliukas.gif
Dabar, kai Ambrozija atidarė tėmelę, kaip reikia fotografuoti augalus, tikiuosi ten rasti daug vertų dėmesio patarimų, o ypač iš Jūsų, Gaure, ania  mirksiukas.gif
Niu va, pratryniau, kad akių negadintų  lotuliukas.gif

Rosee, nepergyvenk dėl to fono wink.gif 4u.gif Juk ne dėl jo mes dedam ir giriamės kitoms savo gėlytėmis cool.gif
Atsakyti
rossee.. o man kaip tik patiko fonas.... labiausiai katinukas ir saules apsviestos orchidejos... jau tie meniski ir pabode biski, kasdieniai graziau. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 10 04, 08:58)
Žinau, kad netikęs, juk čia ne meniškos foto, pšeprašam  biggrin.gif Norėjau parodyti auksinio rudens palangę ir tiek, o kycius, kaip tyčia, liežuvį iškišo  bigsmile.gif  , taip sakant prie epidendriumo žiedų spalvos prisitaikė  lotuliukas.gif
Dabar, kai Ambrozija atidarė tėmelę, kaip reikia fotografuoti augalus, tikiuosi ten rasti daug vertų dėmesio patarimų, o ypač iš Jūsų, Gaure, ania  mirksiukas.gif
Niu va, pratryniau, kad akių negadintų  lotuliukas.gif

Trinti tai tikrai nereikėjo ir katiniukas ten super atrodo. Tiesiog tas vaizdas už lango atitraukia dėmesį nuo fantastiško gožio ant palangės 4u.gif Tai tik mano nuomonė ir labai prašau nieko neįsižeisti. Fotografija pradėjau neseniai domėtis, tai dabar į kiekvieną fotkę žiūriu kaip per padidinimo stiklą blush2.gif
Įdėsiu iliustraciją:
Fotografuota palangė:
user posted image

Sufokusuota į žiedą
user posted image

Pakeistas fonas, fotografuota ne prieš langą
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaurė: 04 spalio 2009 - 10:26
thumbup.gif mano trys palenopsiai leidzia ziedynkocius....tik kaip ilgai... mellow.gif laukiu nesulaukiu....vienos nezinau kaip turi zydet turbut pamatysiu...kad tik greiciau...dar sakele tik kokio1,5cm...o jau nebesulaukiu.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2009 10 04, 11:21)
thumbup.gif mano trys palenopsiai leidzia ziedynkocius....tik kaip ilgai... mellow.gif laukiu nesulaukiu....vienos nezinau kaip turi zydet turbut pamatysiu...kad tik greiciau...dar sakele tik kokio1,5cm...o jau nebesulaukiu.... biggrin.gif

Aš irgi nekantrauju pamatyt tuos žiedelius bigsmile.gif

Gaure, žiedelis koks! bigsmile.gif Ir dar kiek laukia prasiskleidimo thumbup.gif

O čia šiaip, pasigrožėjimui tongue.gif

http://www.youtube.c...h?v=14YpujfkGIQ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ambrozija: 04 spalio 2009 - 10:33
QUOTE(Ambrozija @ 2009 10 04, 11:28)
Aš irgi nekantrauju pamatyt tuos žiedelius  bigsmile.gif
Gaure, žiedelis koks!  bigsmile.gif Ir dar kiek laukia prasiskleidimo  thumbup.gif

Šitas phaphiopedilumas kažkoks pakvaišęs pas mane (ačiū rytinei rasai 4u.gif ). Vienas žiedynas žydi nuo 2008 m. balandžio mėn. beveik be pertraukų, o antras irgi jau koks pusmetis žydi. Net nebededu jo girtis blush2.gif Čia tik norėjau parodyti skirtingas to paties augalo nuotraukas.
evers, toks laukimas yra vlabai malonus 4u.gif Laukiame kartu
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2009 10 04, 10:54)
Fotografija pradėjau neseniai domėtis, tai dabar į kiekvieną fotkę žiūriu kaip per padidinimo stiklą  blush2.gif

As ir visada taip ziuriu. drinks_cheers.gif Kartais zmogus gali nufotkinti graziausia zieda netinkamai ir bus snipstas...
Atsakyti
Pasigirsiu:

Naujokas midukas

user posted image

Prasiskleide beveik visi Burrageara Nelly Isler ziedai:

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 10 04, 13:18)
Pasigirsiu:

Naujokas midukas

Prasiskleide beveik visi Burrageara Nelly Isler ziedai:

Wau kaip gražu wub.gif Miduko spalvytė fantastiška. O Burgearos žiedynų gausa pritrenkianti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2009 10 04, 12:28)
O čia šiaip, pasigrožėjimui tongue.gif

wacko.gif na va pasigrožėjau doh.gif vaikai valgyt nori,o mamka 000164.gif ,taigi sakau negaliu ir kitų neapžiūrėt blush2.gif
va ką ten komentaruose radau:
Taika,meilė ir orchidėjos ............. blink.gif -va čia tai motera myli blink.gif lotuliukas.gif ,man toks eiliškumas dar į galvą atėjąs nebuvo schmoll.gif
bet kokias katlėjas mačiau.......................... verysad.gif ,ai,einu bulvių skust..........
Mademoisellee- wub.gif
Atsakyti