Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema!

QUOTE(Ambrozija @ 2009 10 03, 23:18)
Ačiū už pagalbą  wub.gif  drinks_cheers.gif
[color=darkviolet]Tai jau matosi, kad gerai pasirinkai orchių!  thumbup.gif  bigsmile.gif

Tai cia tik dvi mirksiukas.gif ir vyras sake buvo parasyta po 10 lt bet dar pasiderejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2009 10 03, 23:22)
man mama irgi orchyte padovanojo, kai anukytei metukai suejo wub.gif
o kaip is uzsienio reik uzsakyt? kaip viskas vyksta? per kiek laiko atsiuncia? ar labai brangu? 4u.gif

nebandžiau lotuliukas.gif bet jau kokių grožių ten yra wub.gif ir tikrai brangiau, bet mokant kalbą, turint reikiamą kortelę manau, kad verta įsigyti savo svajonę. Man dar iki to toli- pradžiai su maximinėm reikia susidraugaut išmokt biggrin.gif 4u.gif

Na dar čia verta nuolat apsilankyt http://www.orchidejo...php?id=36&cid=5
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 03 spalio 2009 - 22:32
[Tai siūlau daryt meetą trečiadienį Bazėj  lotuliukas.gif  biggrin.gif

Čia tai geras pasiūlymas lotuliukas.gif thumbup.gif
O šiaip tai reikės tą pardavėją pakalbinti užsukti į mūsų puslapį, ir jai bus gerai ir mums ax.gif Gal kokių retesnių užsakytų bigsmile.gif , na aš čia jau truputį susvaigau rolleyes.gif Bet matėsi, kad ji neabejinga prekeivė, o iš tikro myli savo darbą. Po 10Lt mačiau tik baltas orches, bet tokią jau turiu, neįdomu.
Jei kitais metais persikelsiu kitur gyvent, planuose ir orchidariumas numatytas. O iki to laiko, įgysiu praktikos ir žinių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 03 spalio 2009 - 22:43
Ačiū už pagalbą  wub.gif  drinks_cheers.gif
Tai jau matosi, kad gerai pasirinkai orchių!  thumbup.gif  bigsmile.gif

Mergaitės, o orchių tręšimas skaitosi kaip laistymas? g.gif Nusipirkau trąšų, ten rašo, kad tręšt atskiedus su vandeniu kas 14 d. Tai jas pilt per viršų ar įstatyt į skiestas trašas?  unsure.gif

Tai siūlau daryt meetą trečiadienį Bazėj  lotuliukas.gif  biggrin.gif

Ačiū už pagyras mano augintinėms 4u.gif Visos pražydę pas mane. Dar keletas naujus žiedynus augina, netrukus vėl galėsiu pasirodyti ax.gif

Ambrozija, tręšimas = laistymas. Aš paprastai pasiruošiu trąšų tirpalą, orchytes perpilu vandeniu, o paskui statau į indą (vonią) su trąšomis ir mirkinu apie 15 min.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaurė: 03 spalio 2009 - 23:07
saidutea, norint siųstis iš užsienio, geriau kooperuotis, kad siuntimo išlaidos mažesnės būtų, nes, kiek teko domėtis, jos būna 19-39 eurai doh.gif . Paprastai Rojaus sodų forume paskelbiama, jei kas planuoja užsakinėt, ir galima prisijungt. Tik greičiausiai iki pavasario jau nieks neužsisakinės...
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2009 10 03, 23:52)
Ambrozija, tręšimas = laistymas. Aš paprastai pasiruošiu trąšų tirpalą, orchytes perpilu vandeniu, o paskui statau į indą (vonią) su trąšomis ir mirkinu apie 15 min.

Ačiū 4u.gif Klausimų kasdien vis daugėja hihihi.gif Bet ir jūsų visų dėka patirties auginimo įgaunu wub.gif
Atsakyti
Taip, Ambrozija, kuo gilyn į mišką, tuo daugiau medžių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 03 spalio 2009 - 23:29
karsta.gif kol perskaičiau..... bigsmile.gif aš vėl naktį-tai tik pagirsiu visų sudėtas gražuolių foto thumbup.gif
Pabirže-kaip sveikata? gal jau link bazių trauksi?? blush2.gif ax.gif
Uogiene-kaip broliukas dendrobiukas?dar gyvas? g.gif
Mano vienas falikas jau pradeda skleistis verysad.gif dar pora irgi tuoj turi žiedus parodyt ax.gif ,o dendrobius išnešiau į nešildomą kambarį,patupės šaltai-gal nustos ožiuotis ir pražys...? g.gif
merginos-kaip ten su tuo pasimatymu?
na jau pabėgu,gal rytoj anksčiau pavyks prisėst blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 10 04, 00:25)
Taip, Ambrozija, kuo gilyn į mišką, tuo daugiau medžių  4u.gif

rosee - gražios gėlytės, bet fonas netikęs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 10 04, 01:37)
karsta.gif kol perskaičiau.....  bigsmile.gif aš vėl naktį-tai tik pagirsiu visų sudėtas gražuolių foto  thumbup.gif
Pabirže-kaip sveikata? gal jau link bazių trauksi?? blush2.gif  ax.gif
Uogiene-kaip broliukas dendrobiukas?dar gyvas? g.gif
Mano vienas falikas jau pradeda skleistis  verysad.gif dar pora irgi tuoj turi žiedus parodyt  ax.gif ,o dendrobius išnešiau į nešildomą kambarį,patupės šaltai-gal nustos ožiuotis ir pražys...? g.gif
merginos-kaip ten su tuo pasimatymu?
na jau pabėgu,gal rytoj anksčiau pavyks prisėst  blush2.gif

blink.gif vaje doh.gif norėjau pasigirt,o užmečiau liūdną veiduką........ blush2.gif
Atsakyti
Draugystes bazej susitikti gal ir geras pasiulymas, BET jei dirbi nuo 8 iki 17, kaip ten iki jos dasigauti??? net per pietus neiseitu,nes visiskai kitam miesto gale darbas blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Mergytes ,o gal kas turit phaliko keikiu parduot? ax.gif Taip noreciau uzsiaugint is maziuko smile.gif
Atsakyti