Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema!

QUOTE(Nenka @ 2009 10 03, 22:35)
Labai fainai pakalbejom su viena pardaveja  drinks_cheers.gif Minejo ir viena kliente kuri laukia Katlejos ir jis paskambins kai gaus  mirksiukas.gif

tai čia aš tikriausiai toji pirkėja būsiu blush2.gif , nes užsiprašiau katlėjos biggrin.gif
Man vistiek kitą savaitę reiks ten užsukti, kolegei jubiliejus ir mano anūkytei sueis vienas metukas, tad reikės gėliukų, na suprantama, kad orchyčių wub.gif
Dar sau kažką reikės pasidovanoti už auksinę kantrybę, sueis 30m. kaip vedę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 10 03, 22:45)
tai čia aš tikriausiai toji pirkėja būsiu  blush2.gif , nes užsiprašiau katlėjos  biggrin.gif
Man vistiek kitą savaitę reiks ten užsukti, kolegei jubiliejus ir mano anūkytei sueis vienas metukas, tad reikės gėliukų, na suprantama, kad orchyčių  wub.gif
Dar sau kažką reikės pasidovanoti už auksinę kantrybę, sueis 30m. kaip vedę   lotuliukas.gif 

tokia proga reiktų ne į bazę važiuot, o užsisakyti ką iš užsienio 4u.gif Ir mes turėtume į ką seilę pavarvint lotuliukas.gif
Papildyta:
o pardavėjos galėtų pasiskaityt, ką vežt mums - greičiau išsiparduotų - jau atsibodo- tas pats per tapatį verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 03 spalio 2009 - 21:54
man geriausi falenopsiai visad būna Hyperyje, dažnai perku dovanų.
Ambrozija, mano nei viena nežydi dabar, kelios nežydi jau koks penketas metų doh.gif O fotkės paraše ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 10 03, 22:53)
tokia proga reiktų ne į bazę važiuot

na manęs klausė kokios būtent norėčiau katlėjos, bet pasakiau, kad bet kokios, nes nesu jokios turėjusi. Šiaip manau, kad ateityje galima užsisakyti ko norime, reikia tik paprašyti.
Oi, panos, negundykite, tik antri metai, kaip su orches įsimylėjus, dar žalia lotuliukas.gif
Dar man patiko, kad nuo 6 dirba, galima prieš darbo pradžią nulėkt.
Atsakyti
Tikrai Hypery didziausias pasirinkimas. Nors paskutiniu metu orchidlige manes kazkaip nebekankina ax.gif
Papildyta:
I SKM psl. tik pavojinga nosi kist smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 10 03, 22:45)
tai čia aš tikriausiai toji pirkėja būsiu  blush2.gif , nes užsiprašiau katlėjos  biggrin.gif
Man vistiek kitą savaitę reiks ten užsukti, kolegei jubiliejus ir mano anūkytei sueis vienas metukas, tad reikės gėliukų, na suprantama, kad orchyčių  wub.gif
Dar sau kažką reikės pasidovanoti už auksinę kantrybę, sueis 30m. kaip vedę   lotuliukas.gif 

Tai manau, kad tu mirksiukas.gif thumbup.gif Sake zada gauti kita savaite, bet tiksliai nezino, o jeigu yra koks pageidavimas ten galima uzsisakyti mirksiukas.gif
Mes parsivezem su masina, sake dar joms nera pavojaus susalti kol parvesi mirksiukas.gif
Tai vat, idedu savo vyro isrinktas Orchytes wub.gif
Klausimas, o tas mazais ziedeliais phaliukas su margais lapais, cia taip ir turi buti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nenka: 03 spalio 2009 - 22:16
QUOTE(rosee @ 2009 10 03, 23:02)
na manęs klausė kokios būtent norėčiau katlėjos, bet pasakiau, kad bet kokios, nes nesu jokios turėjusi. Šiaip manau, kad ateityje galima užsisakyti ko norime, reikia tik paprašyti.
Oi, panos, negundykite, tik antri metai, kaip su orches įsimylėjus, dar žalia  lotuliukas.gif
Dar man patiko, kad nuo 6 dirba, galima prieš darbo pradžią nulėkt.

būtent, nes tuo metu urmininkai išsirenka pačias gražiausias, o mums lieka ....
Šitą bazę aš pastoviai lankydavau ir nerasdavau niekad jokių katlėjų, matyt nedaug užsako ir jas išgraibsto.

Nenka, tokių lapų daug esu mačius, matyt taip turi būti 4u.gif Nors priežiūroj gali pasiklaust, kad ramiau būtų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 03 spalio 2009 - 22:09
Sindila labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 10 03, 22:44)
vandą parsitempiau su troleibusu, ir manau nepakenkiau, vietoj radau maišelių jais apvyniojau, galima juk ką nors sugalvot, nebent žiauriai toli gyveni?

Šiandien nesulaukiau gerą pusvalandį transporto, o ryt dar rečiau jie važiuos rolleyes.gif Tekspalaukt darbo dienos ir gal kaip nors.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2009 10 03, 23:12)
Šiandien nesulaukiau gerą pusvalandį transporto, o ryt dar rečiau jie važiuos rolleyes.gif Tekspalaukt darbo dienos ir gal kaip nors.... biggrin.gif

jei apie bazę eina kalba- sekmadienį nedirba, beje trečiadienį - naujos gėlės bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenka @ 2009 10 03, 22:41)
Yra Draugystes g. bazej tikrai bent 2 maciau  mirksiukas.gif

QUOTE(Aga @ 2009 10 03, 22:56)
man geriausi falenopsiai visad būna Hyperyje, dažnai perku dovanų.

QUOTE(Tina* @ 2009 10 03, 23:05)
Tikrai Hypery didziausias pasirinkimas.

Ačiū už pagalbą wub.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Nenka @ 2009 10 03, 23:06)
Tai vat, idedu savo vyro isrinktas Orchytes  wub.gif

Tai jau matosi, kad gerai pasirinkai orchių! thumbup.gif bigsmile.gif

Mergaitės, o orchių tręšimas skaitosi kaip laistymas? g.gif Nusipirkau trąšų, ten rašo, kad tręšt atskiedus su vandeniu kas 14 d. Tai jas pilt per viršų ar įstatyt į skiestas trašas? unsure.gif

QUOTE(pabirze @ 2009 10 03, 23:16)
jei apie bazę eina kalba- sekmadienį nedirba, beje trečiadienį - naujos gėlės bus 4u.gif

Tai siūlau daryt meetą trečiadienį Bazėj lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ambrozija: 03 spalio 2009 - 22:19
QUOTE(rosee @ 2009 10 03, 21:45)

man mama irgi orchyte padovanojo, kai anukytei metukai suejo wub.gif

QUOTE(pabirze @ 2009 10 03, 21:53)
tokia proga reiktų ne į bazę važiuot, o užsisakyti ką iš užsienio 4u.gif Ir mes turėtume į ką seilę pavarvint lotuliukas.gif

o kaip is uzsienio reik uzsakyt? kaip viskas vyksta? per kiek laiko atsiuncia? ar labai brangu? 4u.gif
Atsakyti