Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema!

QUOTE(rosee @ 2009 10 03, 10:13)
Pirkau Draugystės g."Tik gėlės".

aš tokį savo cimbą kol kas bežiedį iš balkono šiandien partempiau ir dabar lauksiu žiedelių akis išpūtus blink.gif čia mb dovana rolleyes.gif

QUOTE(naujute @ 2009 10 03, 12:25)
1. cia yra orchideja pavadinimu cimbydium ( cimbidis dar kitaip )
gal foto ir didele, bet kiek ziedu  wub.gif 
as irgi tiek laukiu  biggrin.gif  ir svajoju
user posted image

tu su tokiais svyrančiais ir gigantiškais cimbais man komą sukelsi blink.gif oo, kad man tokį.......

QUOTE(Ambrozija @ 2009 10 03, 12:25)
[color=darkviolet]Kai draugė man padovanojo gėlytę, iškart pasakė, kad ji lieja kas 2+ sav ir to joms užtenka! Nei viena dar nenumirė smile.gif

patikėk, pas mane jos ir po mėnesį nebūna laistomos biggrin.gif ir nenumirė nė viena mirksiukas.gif jos labiau numiršta kai yra perlaistomos ax.gif reikia į temperatūros ir oro drėgmės santykį žiūrėti ax.gif vėsu dabar - tai net nesiruošiu mirkyti, kol neprasidės šildymas schmoll.gif
QUOTE(Gaurė @ 2009 10 03, 14:39)
Sveikos,

senokai pas jus buvau. Smagu matyti daug naujų ligonių ir naujų gėlyčių. Aš paskutinių metu nieko neperku. Kas auga ir žydi tuo ir džiaugiuosi  mirksiukas.gif

Žalioji Onutė smile.gif
user posted image

user posted image

Colmanara
user posted image

Phalaenopsiai
user posted image

user posted image
Antras žiedynas
user posted image

user posted image

user posted image

QUOTE(Šindila @ 2009 10 03, 15:15)
Sveikos
noriu pasidziaugti savo falenopsiu  Gal ir ne stebuklai bet mano uzauginti ir ispuoseleti  wub.gif

GAURE, ŠINDILA, sveikutės! bigsmile.gif Baisiausiai pasiilgau senbuvių veteranių verysad.gif wub.gif
jau kokie žiedai, mielosios bigsmile.gif Šindila, balta yra ne stebuklas, kai pražydinta fermoje per prievartą, o namie žydinti - šiltas baltas stebuklėlis wub.gif
Atsakyti
o kaip mikuotuke vandute? 4u.gif
Atsakyti
Gaure, gražu thumbup.gif O aš šiandien taip ir nenuvažiavau į Dargystės g. verysad.gif Nes nupirkau tulpių, amarilių, dekoratyvinių krūmų, tai maniškis pradėjo bambėti, kad jau į bagažinę netelpa, todėl teko palikti kitam kartui, kai nebus mugės..... smile.gif
Atsakyti
Gaure, be galo grazios gelytes ir foto superines kokybes mirksiukas.gif ypac man patiko tas phal paskutineje foto wub.gif
Šindila, kai pati uzaugini ziedstiebius ir sulauki ju prazydimo tai toks nenusakomas jausmas, uztat ir tavo gelyte manau tau labai brangi, be to labai grazi, nes tokia gausiai zydinti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rokinuke @ 2009 10 03, 16:43)
siaip tai as visada jas laistau siltu vandeniu g.gif  gal negerai taip visada?
Papildyta:
o tamsiau - tai kiek tamsiau? po palange ant zemes, i tamsiuka isnes?t biggrin.gif ar siaip kur ant stalo kambary - vis tamsiau nei ant palanges. beje, laistau as jas akvariumo vandeniu 4u.gif

Zinokit as manau,kad isties didele itaka daro temperaturu skirtumas, kadangi dabar dar kaip ir ne sildymo sezonas, o nakti temp, nukrinta pastebejau dideli ziedstiebiu augimo intensyuma, vien dabar pas mane auga 12 ar 13 jau nebepamenu ir atrodo kasdien pamatau vis nauja auganti smile.gif
terminis stresas (karstas dusas) taip pat efektyus, man pasiteisino daugeliu atveju taciau viena uzsispyrele ruzava didziaziede nezydi, ir dusa dariau pora kartu ir vistiek nieko, tad nusprendziau jos nebe prievartauti, ateis laikas ir prazys smile.gif
Atsakyti
Na ir šalta lauke! user posted image Buvau Draugystės Maximoj, substrato Extra nusipirkau smile.gif Pasigrožėjau ten įvairiaspalviais Finelopsiais tongue.gif Maniau kokią pagriebt, bet kad sušaldysiu ją belaukiant transporto, tai teko be jų grįšt.... doh.gif
Atsakyti
Kad nieko gero draugystės maxėj paskutiniu metu, noriu kokį falenopsį pagriebt, bet tokie nekokie, nors pridėta kalnas.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 10 03, 22:02)
Kad nieko gero draugystės maxėj paskutiniu metu, noriu kokį falenopsį pagriebt, bet tokie nekokie, nors pridėta kalnas.

Tai gali būti... bet kai nematau geresnių, tai man ir tie spalvoti tokie gražūs atrodė rolleyes.gif

Agut, įkelk ir savo Orchidėjas! bigsmile.gif

Užsibrėžiau ieškotis sau šio Dendrobiuko bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ambrozija: 03 spalio 2009 - 21:33
QUOTE(saidutea @ 2009 10 02, 13:52)
sveika prisijungus 4u.gif  greit liga progresuoja ar ne mirksiukas.gif
kokia grazuole wub.gif

Labukas, nu jau groziu cia pridejot bigsmile.gif
Kadangi Rudens mugej nieko sau tinkamo neradau, tai vyras nuveze i Draugystes g. esancia baze wub.gif Nenorejau nieko pirkti, tik pasidairyti, tai ka jus manot, mano vyras isrinko 2 Phaliukus, kurie buvo po 10 lt lotuliukas.gif Vienas smulkiais ziedukais violetinis, o kitas stambiaziedis baltas su spalvota lupyte, dar daug pumpureliu tai sake zydes ilgai thumbup.gif Labai fainai pakalbejom su viena pardaveja drinks_cheers.gif Minejo ir viena kliente kuri laukia Katlejos ir jis paskambins kai gaus mirksiukas.gif O mano vyras namo dar parsityse Bananmedi doh.gif lotuliukas.gif Taip, kad jau supratau, jog mano vyrui si mano liga nemaiso lotuliukas.gif Kita savaite aplankysim dar kuria baze, bet jau ne del saves bijau, o del vyro lotuliukas.gif doh.gif Ir mes priejom abu isvada, kad mums labiausiai patinka Phanelopsiai didziaziedziai thumbup.gif
Nuotraukytes ikelsiu truputi veliau, kai maziuke uzmigdysiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2009 10 03, 22:32)
Tai gali būti... bet kai nematau geresnių, tai man ir tie spalvoti tokie gražūs atrodė  rolleyes.gif

Agut, įkelk ir savo Orchidėjas!  bigsmile.gif
Užsibrėžiau ieškotis sau šio Dendrobiuko  bigsmile.gif

user posted image

Jei man su atmintim dar gerai, tai šiandien dar mačiau draugystės gėlių bazėj, kaina apie 30 litų 4u.gif
o dėl pardavėjų - tai kažkas pasidarė joms, anksčiau su viena išviso neidavo susikalbėt, dabar šilkinė, negi krizė charakterį aplamdė lotuliukas.gif

buvau draugystės maximoj- phalikų daug, bet jie siaubingai baisūs, Mole geresni - tai padėjau anytai išsirinkti smulkiažiesį phalenopsį, labai patraulūs wub.gif , bet vietos turiu tik dar vienai katlėjai ( čia taip pasiteisinu visiems lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 03 spalio 2009 - 21:42
QUOTE(Ambrozija @ 2009 10 03, 22:32)
Tai gali būti... bet kai nematau geresnių, tai man ir tie spalvoti tokie gražūs atrodė  rolleyes.gif

Agut, įkelk ir savo Orchidėjas!  bigsmile.gif
Užsibrėžiau ieškotis sau šio Dendrobiuko  bigsmile.gif

user posted image

Yra Draugystes g. bazej tikrai bent 2 maciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 10 03, 22:37)
Jei man su atmintim dar gerai, tai šiandien dar mačiau draugystės gėlių bazėj, kaina apie 30 litų 4u.gif

Vaje! bigsmile.gif Kaip man ten nusigaut ir saugiai ją parsivežus?....
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2009 10 03, 22:42)
Vaje!  bigsmile.gif Kaip man ten nusigaut ir saugiai ją parsivežus?....

vandą parsitempiau su troleibusu, ir manau nepakenkiau, vietoj radau maišelių jais apvyniojau, galima juk ką nors sugalvot, nebent žiauriai toli gyveni?
Atsakyti