QUOTE(rosee @ 2009 10 03, 10:13)
Pirkau Draugystės g."Tik gėlės".
aš tokį savo cimbą kol kas bežiedį iš balkono šiandien partempiau ir dabar lauksiu žiedelių akis išpūtus čia mb dovana
QUOTE(naujute @ 2009 10 03, 12:25)
1. cia yra orchideja pavadinimu cimbydium ( cimbidis dar kitaip )
gal foto ir didele, bet kiek ziedu
as irgi tiek laukiu ir svajoju
gal foto ir didele, bet kiek ziedu
as irgi tiek laukiu ir svajoju
tu su tokiais svyrančiais ir gigantiškais cimbais man komą sukelsi oo, kad man tokį.......
QUOTE(Ambrozija @ 2009 10 03, 12:25)
[color=darkviolet]Kai draugė man padovanojo gėlytę, iškart pasakė, kad ji lieja kas 2+ sav ir to joms užtenka! Nei viena dar nenumirė
patikėk, pas mane jos ir po mėnesį nebūna laistomos ir nenumirė nė viena jos labiau numiršta kai yra perlaistomos reikia į temperatūros ir oro drėgmės santykį žiūrėti vėsu dabar - tai net nesiruošiu mirkyti, kol neprasidės šildymas
QUOTE(Gaurė @ 2009 10 03, 14:39)
Sveikos,
senokai pas jus buvau. Smagu matyti daug naujų ligonių ir naujų gėlyčių. Aš paskutinių metu nieko neperku. Kas auga ir žydi tuo ir džiaugiuosi
Žalioji Onutė
Colmanara
Phalaenopsiai
Antras žiedynas
senokai pas jus buvau. Smagu matyti daug naujų ligonių ir naujų gėlyčių. Aš paskutinių metu nieko neperku. Kas auga ir žydi tuo ir džiaugiuosi
Žalioji Onutė
Colmanara
Phalaenopsiai
Antras žiedynas
QUOTE(Šindila @ 2009 10 03, 15:15)
Sveikos
noriu pasidziaugti savo falenopsiu Gal ir ne stebuklai bet mano uzauginti ir ispuoseleti
noriu pasidziaugti savo falenopsiu Gal ir ne stebuklai bet mano uzauginti ir ispuoseleti
GAURE, ŠINDILA, sveikutės! Baisiausiai pasiilgau senbuvių veteranių
jau kokie žiedai, mielosios Šindila, balta yra ne stebuklas, kai pražydinta fermoje per prievartą, o namie žydinti - šiltas baltas stebuklėlis