Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema!

Sveikos
noriu pasidziaugti savo falenopsiu blush2.gif Gal ir ne stebuklai bet mano uzauginti ir ispuoseleti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Šindila @ 2009 10 03, 15:15)
noriu pasidziaugti savo falenopsiu  blush2.gif Gal ir ne stebuklai bet mano uzauginti ir ispuoseleti  wub.gif

Labai gražus wub.gif Pastebėjau, kad pačių užauginti žiedai būna daug gražesni ir didesni, nei tik parnešti iš PC.
Laukiu, kada mano tinginiai apsireikš ax.gif , gal jau užtenka salotas vaidinti hihihi.gif
Atsakyti
evutext, labai jau gražią katlėją turi wub.gif .
Gaure, gražios orchidėjos, ypač Onutė hihihi.gif .
Šindila, kaip gali sakyt "...gal ir ne stebuklas" blink.gif , juk tokie nuostabūs žiedai mirksiukas.gif .

Aš šiandien irgi bazes aplėkiau, man irgi labai patiko tas raudonas su ružava lūpa oncidiumas "Vaidrenoj" ir miniukų daug gražių buvo, bet kažkaip ištvėriau, nepirkau tongue.gif .
Atsakyti
Sveikos
noriu pasidziaugti savo falenopsiu  blush2.gif Gal ir ne stebuklai bet mano uzauginti ir ispuoseleti  wub.gif

oje koks grožis, panašią gavau dovanų, labai bijau dėl priežiūros, kaip su laistymu gal patarsit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2009 10 03, 17:17)
evutext, labai jau gražią katlėją turi  wub.gif .
Gaure, gražios orchidėjos, ypač Onutė  hihihi.gif .
Šindila, kaip gali sakyt "...gal ir ne stebuklas"  blink.gif , juk tokie nuostabūs žiedai  mirksiukas.gif .

Aš šiandien irgi bazes aplėkiau, man irgi labai patiko tas raudonas su ružava lūpa oncidiumas "Vaidrenoj" ir miniukų daug gražių buvo, bet kažkaip ištvėriau, nepirkau  tongue.gif .

man tie rezervuoti groziai patiko lotuliukas.gif

o siaip susilaikiau del oncidiumo,nes pati turiu neziniuka... o jei ir maniskis raudonas?

miniuku kazkaip nzn, labai jau gundziausi,bet kadangi pirma nusiziurejau cambria,o galejau pasiimti tik viena,tai ja ir emiau smile.gif
Atsakyti
Sveikos

mergaites, kokie grazus Jusu visu gelyciu ziedai. na o maniskes tai tikros tiiiiiiiingines. turiu as ju apie 15 gal. visos per vasara prileido saknu po pilnus vazonus (o persodintos jau i didelius, ne pirktinius), ir lapu pasirupino, o ziedeliu nematyti, jau nebezinau kaip su joms elgtis. angel_sadangel.gif ir tresiu ir purskiu, db jau maziau zinoma, namuose saltoka...askocenda turiu, tai ji nuo pavasario tik viena lapeli isleido ir kelias saknytes. jau taip norisi tu ziedu, taip noris, ypac kai uz lango ju beveik neliko, bet niekaip nesulaukiu sad.gif
Papildyta:
tiesa, vienistelis dendrobis bigibum, perimtas is Lietuvos, leidzia ziedelius, o maniau, kad jo prazydinti tikrai neiseis!
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2009 10 03, 17:16)
mergaites, kokie grazus Jusu visu gelyciu ziedai. na o maniskes tai tikros tiiiiiiiingines. turiu as ju apie 15 gal. visos per vasara prileido saknu po pilnus vazonus (o persodintos jau i didelius, ne pirktinius), ir lapu pasirupino, o ziedeliu nematyti, jau nebezinau kaip su joms elgtis. angel_sadangel.gif ir tresiu ir purskiu, db jau maziau zinoma, namuose saltoka...askocenda turiu, tai ji nuo pavasario tik viena lapeli isleido ir kelias saknytes. jau taip norisi tu ziedu, taip noris, ypac kai uz lango ju beveik neliko, bet niekaip nesulaukiu sad.gif

Siūlo padėt jas tamsiau kelias sav, paskui pradeda ir žiedus kraut bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2009 10 03, 17:16)
Papildyta:
tiesa, vienistelis dendrobis bigibum, perimtas is Lietuvos, leidzia ziedelius, o maniau, kad jo prazydinti tikrai neiseis!

karsta dusa pabandykit, gal pabudins gelytes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 10 03, 17:33)
karsta dusa pabandykit, gal pabudins gelytes wink.gif

siaip tai as visada jas laistau siltu vandeniu g.gif gal negerai taip visada?
Papildyta:
QUOTE(Ambrozija @ 2009 10 03, 17:26)
Siūlo padėt jas tamsiau kelias sav, paskui pradeda ir žiedus kraut  bigsmile.gif

o tamsiau - tai kiek tamsiau? po palange ant zemes, i tamsiuka isnes?t biggrin.gif ar siaip kur ant stalo kambary - vis tamsiau nei ant palanges. beje, laistau as jas akvariumo vandeniu 4u.gif
Atsakyti
Gražios mergaitės visų orchytės nerealios, aš po katinukų parodos pavargau tai rašyt daug timgiu... man evutex mikuotukei berods nupirktos vandutės nerodė... verysad.gif O aš tai evutex nupasakoto miniuko nooooriu.... doh.gif Tik vieną mažiuką turiu
Atsakyti
Aciu uz pagyrimus 4u.gif

QUOTE(D*K @ 2009 10 03, 16:40)
oje koks grožis, panašią gavau dovanų, labai bijau dėl priežiūros, kaip su laistymu gal patarsit  ax.gif

Ka cia patarsi, va si kur rodziau labai bijo skersvejo tai as nenesioju laistyt (suzinojau kai pora kartu taip nesant i vonia mirkyt ziedai nuvysdavo), tik apipurskiu kasdien ir lovely buna vandens. Ant tos pacios palanges dar 5 orches, tai dar dvi silpnai zydi, o kitos leidzia ziedstiebius, nes buvau nuzarinus arba buvo prie mirties ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šindila @ 2009 10 03, 19:17)
Aciu uz pagyrimus  4u.gif
Ka cia patarsi, va si kur rodziau labai bijo skersvejo tai as nenesioju laistyt (suzinojau kai pora kartu taip nesant i vonia mirkyt ziedai nuvysdavo), tik apipurskiu kasdien ir lovely buna vandens. Ant tos pacios palanges dar 5 orches, tai dar dvi silpnai zydi, o kitos leidzia ziedstiebius, nes buvau nuzarinus arba buvo prie mirties  ax.gif

aš naujokė , tai bet koks patarimas bus naudingas , ačiū bigsmile.gif
Atsakyti