Įkraunama...
Įkraunama...

Norvegija

Iš kelionės po Norvegiją didžiausią įspūdį paliko gamta: fiordai ir ledynas. Tai, ko niekur kitus neteko matyti. Taip pat ir įspūdingasis Trolių kelias.
O Oslas - gražus miestas, bet nieko ypatingo. Asmeniškai man Stokholmas daug daug labiau patiko. Bet pamatyti verta. Įdomus Vigelando skulptūrų parkas, Nacionalinė galerija, Vikingų laivų muziejus. Nors smagiausia tai kalnuose, ar kur nors prie Geirangerio - nuostabus vaizdas thumbup.gif
Atsakyti
[FONT=Times]
QUOTE(Isimylejus @ 2004 04 16, 16:06)
Vaziuoju i Stavangeri..Truputi mane nuliudinot cia dabar..Bet taip ir maniau, kad zmones turbut dar saltesni ir koncervatyvesni nei lietuviai.  unsure.gif  wink.gif Ar neapsisauksiu, jei nuvesiu buteli"baltos" (ar praleis pro oro uosto muitine?), ir saldainiu?  biggrin.gif Gal dar juodos duonos, bet ar jiems patiks?
[SIZE=1][COLOR=blue][B]

labas
noriu kad zinotum jog Stavangeri yra keletas lietuviu,tai jei ka duosim patarimu

Atsakyti
QUOTE(INGRIDA+TUTIS @ 2005 11 10, 10:29)
[FONT=Times][SIZE=1][COLOR=blue][B]

labas
noriu kad zinotum jog Stavangeri yra keletas lietuviu,tai jei ka duosim patarimu

bonka tai pasiimk sau isgerti jei labai liudna bus,nes jei jiems duosi tai gali ir nepavaisinti.duonu nevesk,sokoladai pas juos skanus irgi.rasyk kai atvaziuosi kaip sekasi.

Atsakyti
QUOTE(eleniukas @ 2005 09 25, 13:19)
Iš kelionės po Norvegiją didžiausią įspūdį paliko gamta: fiordai ir ledynas. Tai, ko niekur kitus neteko matyti. Taip pat ir įspūdingasis Trolių kelias.
O Oslas - gražus miestas, bet nieko ypatingo. Asmeniškai man Stokholmas daug daug labiau patiko. Bet pamatyti verta. Įdomus Vigelando skulptūrų parkas, Nacionalinė galerija, Vikingų laivų muziejus. Nors smagiausia tai kalnuose, ar kur nors prie Geirangerio - nuostabus vaizdas  thumbup.gif

na as asmeniskai pragyvenau Osle tris men, aisku nera daug, bet daugiau i sia sali niekada ir nei uz ka.ji man visiskai nepaliko jokio ispudzio,nors buvau ir kalnuose ir parke.istiesu daug kur, bet schmoll.gif daugiau nebenoriu ten
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *anete*: 22 vasario 2006 - 00:13
Esu buvusi tikrai ne vienoje salyje.Bet patikekit Norvegijos gamta yra thumbup.gif ,puikus vaizdai,krioklei,kalnai ir taip ...
Tikrai verta pabuvoti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*anete* @ 2006 02 22, 00:10)
na as asmeniskai pragyvenau Osle tris men, aisku nera daug, bet daugiau i sia sali niekada ir nei uz ka.ji man visiskai nepaliko jokio ispudzio,nors buvau ir kalnuose ir parke.istiesu daug kur, bet  schmoll.gif daugiau nebenoriu ten

Man kiekviena aplankyta šalis palieka įspūdį - viena stipresnį, kita silpnesnį. Ko gi Norvegija taip be įspūdžio rolleyes.gif
Atsakyti
Tiesiog,kaip ir lietuvaiciu,norvegu yra visokiu 4u.gif Mano sutikti visi be isimciu buvo labai malonus ir geranoriski g.gif Turbut, jei gyvensi dideliam mieste, tai ir tie zmones bus kitokie, nei gyvenant mazam miestelyj.Juk ir Vilniuj daugiabutyj retas kuris pazista ne tik savo auksto kaimynus... Jei busi su tokia biggrin.gif sypsena,dazniausiai jie tau atsakys tuo paciu drinks_cheers.gif
Papildyta:
del gamtos,tai man ji laaaaaaaaabai grazi wub.gif vis nesiliauju fotkinus... mirksiukas.gif
Atsakyti
Planuoju kelione su masina i Norvegija Liepos menesi, gal 1-2 sav... Prisiziurejau internete norvegijos vaizdu, ir labiausiai noriu pamatyti fiordus.

Noreciau patarimo is Jusu. Is pradziu galvojau, kad is Suomijos(nes cia gyvenu) keltu keltis i Svedija ir tada i Osla, is Oslo i Bergeno, o tada i siaure ir zemyn i Suomija. Bet tai gana ilga kelione.... tai gal labiau apsimoka Is Oslo i Bergena ir atgal? Tada gal lektuvi is Helsinkio i Osla, issinomuoti masina ir keliaut ... Na net nezinau, nes tik pradejau planuoti sia kelione. Ka manote?

Ir del kalnu keliu... ar ten ivyksta daug avariju? Kiek girdejau, tai jie siauruciai ir labai vingiuoti, ir nedaug truksta iki nukritimo zemyn g.gif

Kiek mazdaug kainuoja kempingas?

Turesiu as dar daug klausimu, bet dabar reikia nuspresti ar tik Norvegijos pietus aplankyti, ar pervaziuot per visa sali g.gif

Gal galetumet nuotrauku ikelti cia ax.gif internete kiek ziurejau tai vaizdai superiniai, bet noreciau pamatyti kaip atrodo, kai keliauji pats bigsmile.gif

Is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Princese: 09 gegužės 2006 - 08:55
O iš kur pigiau keliauti į Norvegiją? ta prasme ar iš lietuvos ar talino? nors kai pažiūrėjom kainas tai mums 5 asmenims kelionė atrodo brangi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eleniukas @ 2005 09 25, 12:19)
O Oslas - gražus miestas, bet nieko ypatingo. Asmeniškai man Stokholmas daug daug labiau patiko. Bet pamatyti verta. Įdomus Vigelando skulptūrų parkas, Nacionalinė galerija, Vikingų laivų muziejus. Nors smagiausia tai kalnuose, ar kur nors prie Geirangerio - nuostabus vaizdas  thumbup.gif

thumbup.gif tikrai geirenger, is viso kalnai fjordai palieka neisdildoma ispudi, labai labai grazi salis, ten ir yra ta vieta kuria kazkada cia forume ivardinau kaip graziausia matyta trolheimen'o slenis
QUOTE(*anete* @ 2006 02 22, 00:10)
na as asmeniskai pragyvenau Osle tris men, aisku nera daug, bet daugiau i sia sali niekada ir nei uz ka.ji man visiskai nepaliko jokio ispudzio,nors buvau ir kalnuose ir parke.istiesu daug kur, bet  schmoll.gif daugiau nebenoriu ten

kaip keista, neisivaizduoju kad taip buti gali g.gif OSlas kaip miestas tikraineispudingas, bet gamta , kad likt jai abejingu, o kas tau ispudi padare kitose salyse ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varvara: 10 gegužės 2006 - 12:56
Pries menesi keliavom automobiliu po Norvegija. Kelemes is Talino, o po to gryzom per Ryga. Is Lietuvos keltis neapsimoka, nes kainos tai dvigubos. Siaip kasmet vaziuojam i Norvegija ir ji man labai patinka, kopiam i kalnus, lankom izymias vietas, jos gamtos grozis pasakiskas. Kadangi turim ne vienus draugus, o tie draugai turi daug "cabin'u" (jie taip mazus namelius kalnuose a le vasarnamius vadina), tai su gyvenamaja vieta mums problemu niekad nebuna.
Sutinku kad Oslas nieko gero, as pati jame buvau tik karta ir visai nenoriu ten sugryzti, nes jokio ispudzio man nepaliko, o vat pietine Norvegijos dalis tai super, tikrai nemazai kur esu pabuvojus.
Atsakyti
QUOTE(Ija @ 2006 05 10, 15:27)
Pries menesi keliavom automobiliu po Norvegija. Kelemes is Talino,  o po to gryzom per Ryga. Is Lietuvos keltis neapsimoka, nes kainos tai dvigubos. Siaip kasmet vaziuojam i Norvegija ir ji man labai patinka, kopiam i kalnus, lankom izymias vietas, jos gamtos grozis pasakiskas. Kadangi turim ne vienus draugus, o tie draugai turi daug "cabin'u" (jie taip mazus namelius kalnuose a le vasarnamius vadina), tai su gyvenamaja vieta mums problemu niekad nebuna.
Sutinku kad Oslas nieko gero, as pati jame buvau tik karta ir visai nenoriu ten sugryzti, nes jokio ispudzio man nepaliko, o vat pietine Norvegijos dalis tai super, tikrai nemazai kur esu pabuvojus.

Ar teko pabuti siaurineje dalyje?

paskaitinejau pasakojimu www.road.lt apie norvegija, tai irgi labiausiai giriama pietine dalis, o apie siaurine - nieko g.gif
Atsakyti