Įkraunama...
Įkraunama...

Norvegija

QUOTE(vikix @ 2008 07 07, 18:15)
Labas samaniux,

Mes važiavo su 5 metų vaiku, tai jei būtų reikėje palapinėj ...  g.gif  sunkoka, nes ten negana to kad lijo bet ir drėgna labai ...  doh.gif  tiesa mums pasisekė, nes lydavo naktį, dienomis apie 16 laipsnių būdavo ... bet jei jau taip nuspręsit tai daug daug drabužiukų vaikui  mirksiukas.gif  ir sau

... mes gyvenome nameliuose, tai kartais net šildytuvą įsijungdavome tongue.gif

o ar patiko jums?
Atsakyti
Sveikos. Manau, kad nelabai baisu, kad lis kelionės metu. Va blogiau būtų jei rūkas - tikrai nieko nesimatys. O lietus - striukytės/lietpalčiai, po apačia megztiniai, batų kelios poros pasikeitimui ir į kelią biggrin.gif
Aš ir jau laabai greitai (vis dar nesitiki) važiuosiu Skandinavijon. Gal kvailas klausimas, bet... ar galima tenais naudot vandenį iš krano? Važiuosim su kelionių agentūra ir gausim tik pusrytėlius, todėl perpiet ar vakarais teks lietuvišką maistą naikint ax.gif

o čia prilipdau nuorodą su orais Osle, galima rinktis kitus miestus, valstybes
http://meteo.inbox.l...p...y&city=Oslo
P.S. Nuotraukytės labai gražios.
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2008 07 07, 18:40)

Aš ir jau laabai greitai (vis dar nesitiki) važiuosiu Skandinavijon. Gal kvailas klausimas, bet... ar galima tenais naudot vandenį iš krano? Važiuosim su kelionių agentūra ir gausim tik pusrytėlius, todėl perpiet ar vakarais teks lietuvišką maistą naikint ax.gif

galima, vanduo labai geras cia is krano bega smile.gif Paprasto vandens netgi pirkti nera, tik mineralinis
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 07 07, 18:19)
o ar patiko jums?

Patiko nerealiai, tik ne viską spėjome pamatyti ką buvome suplanavę, nes nesitikėjome, kad tie keliukai tokie vingiuoti .. atrodo važiuoji visą dieną, o viso labo 300 km bigsmile.gif

Bet nieko tokio, liko visa pietinė pusė ir dalis šiaurėje tongue.gif kitam kartui ...

man Geirangeris didžiausią įspūdį paliko, vyrui Trolių kelias tongue.gif nes jam vairuoti reikėjo ... tiesa pasakius, ten vidury kelio aš jau norėjau grįžti ... baisoka man buvo ... blush2.gif

Šalis tikrai labai graži unsure.gif
Atsakyti
Sveiki, planuojam vykt į Norvegija su agentūra, autobusu. Norėjau paklaust, kokia padėtis ten kempinguose (kempingų nameliai - kaip rašo kataloguose). Ar patogumai kambariuose, kokie pusryčiai? smile.gif
Atsakyti
Mes gyvenome kempinguose esančiuose nameliuose. Nameliai tvarkingi, dažniausiai būna su WC ir dušu namelyje arba kitame pastate (kaina gana ženkliai skiriasi).
Nameliuose būdavo lovos (visur dviaukštės smile.gif vaikui labai patiko), staliukas, kėdės, šaldytuvas, indai, įrankiai...
Tokių kaip pusryčių nebūdavo, bet kempinguose (ne visuose) būdavo ale restoranai arba maisto parduotuvėlės ... alkani neliksit, tiesa kainos blink.gif

Atsakyti
jei su autobusu, tai ten pusryčiai į kainą įskaičiuoti smile.gif
o nameliai (hytės) labai įvairūs - mes imdavom pigiausius, t. y. be patogumų, tai juose viada būdavo lova ar lovos, stalas, kėdės, o daugiau tai labai įvairiai sad.gif dažniausia būdavo viryklė, patalynė (ne balta, aišku), šaldytuvas, indai, kelis kartus net buvo TV smile.gif bet kartais virtuvėlė būdavo atskirai, arba, pvz., du kartus nerdom patalų (gerai, kad turėjom miegmaišius), bet jums tas neturėtų grėsti, nes važiuojat su agentūra, tai patogumai bent minimalūs turėtų būti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vikix @ 2008 07 08, 20:10)

QUOTE(AŠA @ 2008 07 08, 20:16)

Aišku. Dėkui už atsakymus, lauksim kelionės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 07 08, 19:46)
Aišku. Dėkui už atsakymus, lauksim kelionės  4u.gif

o greitai? kaip aš tau pavydžiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 07 08, 20:58)
o greitai? kaip aš tau pavydžiu 4u.gif

Rugpjūčio pradžioj. Beje, gal žinot kokie orai būna/bus panašiu metu?
Atsakyti
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 07 08, 20:02)
Rugpjūčio pradžioj. Beje, gal žinot kokie orai būna/bus panašiu metu?

turi būti geri, bet reikia būti pasiruošus viskam, nes ten orai nenuspėjami schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 07 08, 21:11)
turi būti geri, bet reikia būti pasiruošus viskam, nes ten orai nenuspėjami schmoll.gif

O ten būna saulėta? Nes kiek žiūrėjau fotoreportažus, vos ne visose nuotraukose - apsiniaukę, tad saulė ten - retas reiškinys?
Atsakyti