Dar pora klausimų, jei kas pagelbėsit
Kaip geraiusia važiuoti iš Stavanger į Bergen?
Kur tas Trolių kelias Nr. 63? Na, kur jis, tai radau, bet mane domina, kuri jo atkarpa "extrym": iš pietų iki Eidsdal ar nuo Linge, Sylte ir aukštyn?
Kol kas tiek... laukiu atsakymų
Nu man atrodo super maršrutas, pamatysit tikrai daug .. tik va įdomu kokios ten orų tendencijos birželį
O jūs su navigacija važiuojat ??
QUOTE(vikix @ 2008 05 23, 13:30)
Nu man atrodo super maršrutas, pamatysit tikrai daug .. tik va įdomu kokios ten orų tendencijos birželį
prognozės mes nusiteikę blogiausiam - lietui bet tikimės ir giedresnių dienų vienos kitos iš tų 18
šiuo kartu važiuosim super apsišarvavę: navigacija, kompas su daug info ir autorautu (gal), popierine informacija (lankstinukai, zemelapiai) jei kur neplanuotai nuklysim, tai man patinka vakare atsisest, pasipalnuot rytdienai ka nors...
O kurioj vietoj Atlanto kelias? niekaip nerandu...
kelias Nr. 64
o kažin kur toks širdies formos akmuo prie jūros yra
o geras, koks akmuo
aciu, bet mums nepakeliui itariu
aciu, bet mums nepakeliui itariu
Aša, tai visas nr.64 yra Atlanto kelias? ar kokia atkarpa...nelabai susigaudau čia kažkur prie Andalsnes?
QUOTE(Dovute @ 2008 05 26, 13:12)
Aša, tai visas nr.64 yra Atlanto kelias? ar kokia atkarpa...nelabai susigaudau čia kažkur prie Andalsnes?
Rv. 64 kelio 8,274 km atkarpą sudaro žymusis Atlanterhavsveien (Atlanto kelias). prie Kristiansundo kažkur... va citata:
Iš Kristiansund keltu persikesite į Bremnes ir per Averoya salą važiuosite link Karvag. Vėliau kelionę tęsite įspūdinguoju Atlanto keliu (kelias Nr. 64), kurio 12 tiltų jungia didesnes ir mažesnes salas bei iš vandens kyšančias uolas. Šiuo nauju keliu pasieksite tolimiausią tašką, kur baigiasi žemė ir prasideda vandenynas.
Papildyta:
QUOTE(Dovute @ 2008 05 26, 09:28)
mums irgi
Radau bet man nuo marsruto apie 100km reiks galvot, kaip pravaziuot aciu.
QUOTE(Dovute @ 2008 05 26, 14:09)
tai beveik šalia...
QUOTE(Dovute @ 2008 05 26, 14:09)
Norvegijos masteliais tai tiesiog salia