Na, as alkoholio dovanoti neskubeciau, nes juk ka gali zinoti, gal abu seiminykai abstinentai... Gali pakliuti i labai nepatogia padeti.
aciu jums visos mielosios uz patarimus ir pasiulymus..Jua ryt isvaziuoju Truputi bijau ir jaudinuosi, bet tikiu, kad viskas bus
:ax: šią vasarą su draugais planuojame automobiliais vykti per Švediją į Norvegiją.Esame aplankę jau visą Europą,o štai Skandinavija liko neaplankyta.Gal kas gali pasidalyti įspūdžiais apie Norvegiją,gal patartumėte ką aplankyti,kur apsistoti, kas labiausiai patiko. Visoms atsiliepusioms dėkoju.
Pradziai galiu pasakyt, kad Norvegija tikrai is tu saliu, kurias aplankyti butina. Neteko nuvaziuot iki Bergeno - sis miestas tikrai unikalus, bet pati salis ir fjordai man laaabai patiko. Aisku viena is brangesniu saliu, bet jei savo auto, tai isidekit kiek pakelsit maistelio ir pirmyn. Turiu kazkur keleta bukletu, nors ir keliu metu senumo, bet ka nors tinkamo tikrai rasiu. Iki
www.norefjell.com
www.nesbyen.no
www.golinfo.no
www.hemsedal.com
www.aal.as
www.geilo.no
Cia turetum rasti info apie kempingus.
www.nesbyen.no
www.golinfo.no
www.hemsedal.com
www.aal.as
www.geilo.no
QUOTE(Tea @ 2005 06 08, 20:15)
www.norefjell.com
www.nesbyen.no
www.golinfo.no
www.hemsedal.com
www.aal.as
www.geilo.no
www.nesbyen.no
www.golinfo.no
www.hemsedal.com
www.aal.as
www.geilo.no
Labai ačiū. kai peržiūrėsiu visas nuorodas, gal turėsiu dar kokių klausimų. Kol kas norėjau paklausti ar link Bergeno būtinai reikia važiuoti per pietinę Norvegiją,ar galima kirsti nuo Oslo per kalnus? Kokie ten keliai?
Ir dar -kokiu keltu geriausiai keltis-iš Rygos į Stokholmą,iš Klaipėdos ,iš Talino ar iš Gdansko?
Geriausia keltis is Paldiski (ne is Talino) i Stokholma.
O nuo Oslo pasiekti Bergena kalnu keliais galima, tik kiek ilgiau uztruks, bet kempingu visada rasit.
O nuo Oslo pasiekti Bergena kalnu keliais galima, tik kiek ilgiau uztruks, bet kempingu visada rasit.
QUOTE(Tea @ 2005 07 02, 21:32)
Geriausia keltis is Paldiski (ne is Talino) i Stokholma
O kodėl? Man rodos, kad iš Talino gerokai pigiau.
Bent jau tada kai vaziavom tas variantas buvo pigesnis. Keltas atplauke ne i Stokholma. O is tos vietos tiesiai i kelia ir varai link Norvegijos
Oi Norvegija nuostabi salis!
Deimute, jei esi kauniete tai gali uzsukt i svecius ir mano vyras suteiks tau info apie visas idomias vietas, kelius, marsrutus, kainas ir t.t. Jis per astuonis metus ja ismaises visa! Pati ten penkis metus is eiles atostogavau, tikrai visos keliones buvo pilnos ispudziu.
Deimute, jei esi kauniete tai gali uzsukt i svecius ir mano vyras suteiks tau info apie visas idomias vietas, kelius, marsrutus, kainas ir t.t. Jis per astuonis metus ja ismaises visa! Pati ten penkis metus is eiles atostogavau, tikrai visos keliones buvo pilnos ispudziu.
Pritariu daugumai,kad Norvegija labai grazi salis,kalnai, fiordai ECH PASAKA....
Tik pragyvenimo lygis labai aukstas ir brangu viskas,patys norvegai vaziuoja apsiprekinti i Svedija,mat ten tikrai pigiau,ypac maistas.
Pramogu kaip jau kazkas rase mazoka,viskas uzsidaro 17 val. ir be pirmadienio nieko nebus.Nors prie musu buvo tokia mazyte parduotuvyte,kur galejai nusipirkti kokio limonado ar sokolada.
O zmones kaip ir visur yra visokiu ir siltu ir saltu
Tik pragyvenimo lygis labai aukstas ir brangu viskas,patys norvegai vaziuoja apsiprekinti i Svedija,mat ten tikrai pigiau,ypac maistas.
Pramogu kaip jau kazkas rase mazoka,viskas uzsidaro 17 val. ir be pirmadienio nieko nebus.Nors prie musu buvo tokia mazyte parduotuvyte,kur galejai nusipirkti kokio limonado ar sokolada.
O zmones kaip ir visur yra visokiu ir siltu ir saltu
Norvegijoje gyvenu 4,5metu ir man labai patinka keliauti po shia shaly. Galechiau nemazhai informacijos pasiulyti, jei parashytum konkrechiau ko tikites is tos keliones. Istoriniu paminklu shioje shalyje daug nerasit. Oslas nera vertas daugiau kaip vienos dienos. Nuo Oslo 7keliu galit vazhiuoti link Bergeno. Reiks persikelti vienu kelti, bet tai nera labai brangus. Shiame kelyje galite pamatyti kriokliu, senoviniu bazhnyteliu - stavkirke. Tos mazhytes medines bazhnyteles tikrai yspudingos. Bergenas turi unikalia prieplauka. Rekomenduochiau pasikelti y Ullriken kalna. Bet jei laikas nespaudzhia ir pinigine leidzhia... Tada reikia detalaus plano, nevazhiuokit ant baikos. Jei tikrai domina daugiau info, parashyk man y az.