QUOTE(rsc @ 2008 03 31, 22:44)
NordCape tikrai uzdaromas spalio vidury iki kovo kazkelintos... Siaures pasvaiste visur virs poliarinio rato, pvz. Tromso
Ir tai tikrai siauriausias taskas, info is NordCape tinklalapio: Europes northernmost point (71°1108). Jei tenai nuspresite nuvaziuoti - butinai nueikit pasiziureti filmuko apie NordCape - nepaprastas
Dar kartely pakartosiu - tai nera geografinis Europos siaurinis taskas. Tiesiog Nordcapp graziau atrodo, patrauklesne aplinka, tad tai ir padare turistu mulkinimo centra
Pries 3metus mes ten ruosemes vaziuot, tik nestumas suarde ta kelione. Tad rinkausi info, o mb ypac priestaravo pries Nordcapp. Paieskosiu daugiau info
Reiks zemelapius paknisti, kazkur pas mb turi buti...
Papildyta:
QUOTE(citrina @ 2008 03 31, 22:42)
Nu tai jeigu jau galima sakyti esi Norvegijos senbuvė, jei nesunku ir turėsi laiko, trumpai papasakok kas tau paliko didžiausia įspūdį Norvegijoje iš aplankytų vietų
Koks fjordas gražiausias, koks krioklys, kas dar verta mūsų dėmesio?
Keliavau istiesu daug, nors paskutinius 2 metelius, del dukrytes, teko prisesti sedimaja
Norvegu kalnai yra yvairus, vienokie prie fiordu, kitokie prie Svedijos sienos ir t.t.. Kriokliai mano silpnybe
Geriau rasyk kur vaziuoji ir as pabandysiu papasakot, jei buvau ten ,arba siaip info.
Papildyta:
Capriciossa, Lofoten mano sena svajone
Nuostabi gamta, labai noriu ten nuvaziuoti. MB tenais yra gimes
Pabandysiu paieskoti info, kas ydomaus tame kely. Kas aplamai jus domintu? Gal tb koks zvejys? Ar esat suplanave mazdaug katrais keliais vaziuosit (turiu omeny keliu numeriai)?
Papildyta:
Na va atkapsciau tikrajy siauriny taska. Vadinasi Knivskjellodden, kordinates 71*11`48``. Kelio nutiesto nera, bet turistinis keliukas yra. Jis yra tikrai nepertoliausiai nuo Nordkapp. Knivskjelloden yra 1600m siauriau. Nuo kelio iki jo butu apie 18km. Peskute