Įkraunama...
Įkraunama...

Norvegija

QUOTE(AŠA @ 2008 02 27, 08:19)
o kodėl pasirinkot grįžimą sausuma blush2.gif

Nenorejom prie kelto laiko prisiristi (jei is anksto bilietus pirkti) g.gif Bet, pasirodo, ryte nuvaziavus i Stckholmą galima tos pacios dienos vakarui kelto bilietus gauti mirksiukas.gif Tik gali buti brangus - dvivietese kajutese ir pan. schmoll.gif Kokie buna, tokie...
Nors laiko grizimas sauguma praktiskai nepailgino. Juk Stock. reiketu visa diena pralaukti g.gif
Atsakyti
as vat kaip tik uz dvieju savaiciu su dukrele iskrendu paatostogauti i norvegija (pas teveli vaziuosim) 4u.gif mes tai skrendam is rygos ten bilietai nera tokie brangus, o vasara kai buvom tai vykom su savo automobiliu, plaukem keltu is rygos i stoholmo ir tada kelis simtus kilometru iki vietos su masiniuku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(justina_r @ 2008 02 29, 21:16)
as vat kaip tik uz dvieju savaiciu su dukrele iskrendu paatostogauti i norvegija (pas teveli vaziuosim)  4u.gif mes tai skrendam is rygos ten bilietai nera tokie brangus, o vasara kai buvom tai vykom su savo automobiliu, plaukem keltu is rygos i stoholmo ir tada kelis simtus kilometru iki vietos su masiniuku  biggrin.gif

kokį miestą planuojat aplankyt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Capriciossa @ 2008 02 29, 23:09)
kokį miestą planuojat aplankyt? ax.gif

šiaip tai mes važiuojam i toki Norvegijos kaimelį-miestelį Manger, tačiau dažnai nuvažiuojam i Asane iki Bergen mus ir nėra toli apie 100 km. ax.gif ir po apylinkes visas mus tėtis pavežioja biggrin.gif
Atsakyti
laba visiems.

gal kam bus naudinga:

truputis ispudziu is pernykstes Norvegijos. smile.gif , gaila kad dar nespeju visko sudeti, labai truksta laiko.

F.
Atsakyti
QUOTE(fla @ 2008 03 05, 15:57)
laba visiems.

gal kam bus naudinga:

truputis ispudziu is pernykstes Norvegijos. smile.gif , gaila kad dar nespeju visko sudeti, labai truksta laiko.

F.

Oi, kaip būtų šaunu, jeigu užbaigtumėt smile.gif

Labai gražus pasakojimas ir nuotraukos ax.gif

Mes planuojam šią vasarą, rugpjūčio mėnesį i norvegiją wub.gif labai laukiu, o dabar klausimas kas buvo ir gal žino, kiek skaičiau, tai palapines Norvegijoje galima statyti kur nori, ten su keliom išimtim, bet kempingai nėra būtini smile.gif Tai gal kas taip bandė daryti, na statytis palapinę kokioj vaizdingesnėj vietoj ir neieškoti kempingų? smile.gif Būtų įdomu išgirsti įspūdžius apie tai ir pvz. kaip tuomet su dušu, gal kempinguose galima atvažiuoti tik nusimaudyti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(citrina @ 2008 03 31, 13:30)
Oi, kaip būtų šaunu, jeigu užbaigtumėt  smile.gif

Labai gražus pasakojimas ir nuotraukos  ax.gif

Mes planuojam šią vasarą, rugpjūčio mėnesį i norvegiją  wub.gif  labai laukiu, o dabar klausimas kas buvo ir gal žino, kiek skaičiau, tai palapines Norvegijoje galima statyti kur nori, ten su keliom išimtim, bet kempingai nėra būtini  smile.gif  Tai gal kas taip bandė daryti, na statytis palapinę kokioj vaizdingesnėj vietoj ir neieškoti kempingų?  smile.gif  Būtų įdomu išgirsti įspūdžius apie tai ir pvz. kaip tuomet su dušu, gal kempinguose galima atvažiuoti tik nusimaudyti?  ax.gif

Yra daug kempingu, kur mokami dusai. Atrodo, 5 kronos 10 min. g.gif Tai galima i toki kempinga vaziuoti tik nusiprausti... Zinau tikrai, kai mes gyvendavom namukuose kempinguose - ne karta matem toki atveji thumbup.gif O palapines galima statyti beveik visur thumbup.gif Tik su atvira ugnimi (kam nors issikepti), tam tikri draudimai...
Atsakyti
QUOTE(citrina @ 2008 03 31, 13:30)
Oi, kaip būtų šaunu, jeigu užbaigtumėt  smile.gif

Labai gražus pasakojimas ir nuotraukos  ax.gif

Mes planuojam šią vasarą, rugpjūčio mėnesį i norvegiją  wub.gif  labai laukiu, o dabar klausimas kas buvo ir gal žino, kiek skaičiau, tai palapines Norvegijoje galima statyti kur nori, ten su keliom išimtim, bet kempingai nėra būtini  smile.gif  Tai gal kas taip bandė daryti, na statytis palapinę kokioj vaizdingesnėj vietoj ir neieškoti kempingų?  smile.gif  Būtų įdomu išgirsti įspūdžius apie tai ir pvz. kaip tuomet su dušu, gal kempinguose galima atvažiuoti tik nusimaudyti?  ax.gif

jūroj ar fiorde nusimaudysit wink.gif
o apie palapines ne kempinguose, saugumą ir pan. ir man įdomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2008 03 31, 13:45)
Yra daug kempingu, kur mokami dusai. Atrodo, 5 kronos 10 min. g.gif Tai galima i toki kempinga vaziuoti tik nusiprausti... Zinau tikrai, kai mes gyvendavom namukuose kempinguose - ne karta matem toki atveji thumbup.gif O palapines galima statyti beveik visur thumbup.gif Tik su atvira ugnimi (kam nors issikepti), tam tikri draudimai...

Na tam ir yra kepsinės biggrin.gif Tai šaunu, kad tokia galimybė yra, nes visgi man labiau patiktų patirti bent kažkiek tokios laukinės gamtos pojūti, kad išsirenki vaizdinga vietą, pasistatai palapinę, sėdi ir svajoji wub.gif Bet va praustis vistiek norisi biggrin.gif
Mes kai važiuosime dviese, tai pas mus ne problema ir mašinoje pernakvoti, nėra būtina net palapinę statytis, nes mašinukas gana didelis, gale viskas išsitiesia ir jau esame išbandę, ne ka prasšiau negu palapinėje ax.gif Bet palapinėje romantiškiau bent jau man ax.gif
Papildyta:
QUOTE(AŠA @ 2008 03 31, 13:52)
jūroj ar fiorde nusimaudysit wink.gif
o apie palapines ne kempinguose, saugumą ir pan. ir man įdomu ax.gif

Aha, po krioklių palysiu ax.gif
Ai, dėl saugumo manau, kad nėra ko bijoti, nebent kokio užklystančio briedžio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(citrina @ 2008 03 31, 13:58)
Aha, po krioklių palysiu  ax.gif
Ai, dėl saugumo manau, kad nėra ko bijoti, nebent kokio užklystančio briedžio  biggrin.gif

arba pro šalį dumiančio lietuvio sad.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 03 31, 14:01)
arba pro šalį dumiančio lietuvio sad.gif

Kad nemanau, jog tai labai populiarus maršrutas tarp lietuvių vis dar, kažkaip dauguma važiuoja ten kur karštą, o mane visada šiaurė traukė.

O kuriuo jūs metu atostogauti važiuosite? ax.gif
Aš šiandien visą dieną skaitau apie Norvegiją, planuoju maršrutus, net galva apsisuko, bet daug ir pasiskaičiau bei sužinojau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo citrina: 31 kovo 2008 - 14:03
QUOTE(citrina @ 2008 03 31, 14:03)
Kad nemanau, jog tai labai populiarus maršrutas tarp lietuvių vis dar, kažkaip dauguma važiuoja ten kur karštą, o mane visada šiaurė traukė.

O kuriuo jūs metu atostogauti važiuosite?  ax.gif
Aš šiandien visą dieną skaitau apie Norvegiją, planuoju maršrutus, net galva apsisuko, bet daug ir pasiskaičiau bei sužinojau ax.gif

birželio vidury-liepos pradžioj... baltųjų naktų noriu ax.gif
aš irgi skaičiau skaičiau, skaičiau skaičiau... gerai, kad dabar kitokių darbų pilna, tai kiek apsiraminau... bet jau reikės pradėti vėl...
Atsakyti