Įkraunama...
Įkraunama...

Norvegija

aš irgi noriu! gavau pasiūlymą per velykas skristi, bet nelabai man apsimoka dėl vienos dienos. tuo labiau, kad intensyviai taupau didžiajai vasaros kelionei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 02 24, 22:33)
noriu į Norvegiją cry.gif

Reikia labai norėti - išsipildys 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Capriciossa @ 2008 02 25, 06:33)
aš irgi noriu! gavau pasiūlymą per velykas skristi, bet nelabai man apsimoka dėl vienos dienos. tuo labiau, kad intensyviai taupau didžiajai vasaros kelionei ax.gif

Tikrai, geriau ilgesniam laikui thumbup.gif Nebent labai pigus skrydis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2008 02 25, 14:16)
Reikia labai norėti - išsipildys 4u.gif
Papildyta:

Tikrai, geriau ilgesniam laikui thumbup.gif Nebent labai pigus skrydis bigsmile.gif

aš labai x n kartų noriu blush2.gif jei tik finansai leis doh.gif jau ir suplanavau, kad skirsim tam birželio mėnesį (15-31) blush2.gif tik per remontus dar nerandu laiko maršrutui pasiplanuoti verysad.gif pirma mintis buvo važiuoti į Rygą, iš ten keltu į Stockholmą, tada į Norvegijos "apačią" (Alesundas, Trolių, Atlanto kelias ir kitos grožybės), jos "kairiu šonu" "į viršų" iki Nordkapo, baltąsias naktis išvysti, ant pasaulio krašto pasėdėti, o jau iš ten per Švediją į Stockholmą, į keltą ir namo. Bet turbūt pernelyg suspausta viskas būtų sad.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 02 25, 14:32)
aš labai x n kartų noriu blush2.gif jei tik finansai leis doh.gif jau ir suplanavau, kad skirsim tam birželio mėnesį (15-31) blush2.gif tik per remontus dar nerandu laiko maršrutui pasiplanuoti verysad.gif pirma mintis buvo važiuoti į Rygą, iš ten keltu į Stockholmą, tada į Norvegijos "apačią" (Alesundas, Trolių, Atlanto kelias ir kitos grožybės), jos "kairiu šonu"  "į viršų" iki Nordkapo, baltąsias naktis išvysti, ant pasaulio krašto pasėdėti, o jau iš ten per Švediją į Stockholmą, į keltą ir namo. Bet turbūt pernelyg suspausta viskas būtų sad.gif

Ar ne per daug susiplanavai per tokį trumpą laiką? g.gif Mes vienais metais nuo Tronthaimo iki apačios per 10-12 dienų tesugebėjom nuvažiuot bigsmile.gif Tokiu metu ir ten baltosios naktys smile.gif O pernai išilgai Suomijos į viršų iki NordC ir tada žemyn iki Lafoteno ir skersai Švedijos per Suomiją namo. Irgi apytiksliai tiek pat laiko užtrukom bigsmile.gif O vidurinysis trečdalis dar nepamatytas verysad.gif
Atsakyti
per daug, per daug sad.gif čia pirma mintis buvo tokia, galvojau "taupymo režimą įjungsim ir geriau vienu kartu negu kitą kartą vėl už keltus mokėt", bet paskaičiusi įvairias temas supratau, kad mintis kvaila buvo sad.gif tai dabar ir nežinau, ką rinktis: "apačią" ar "viršų" g.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 02 26, 10:34)
per daug, per daug sad.gif čia pirma mintis buvo tokia, galvojau "taupymo režimą įjungsim ir geriau vienu kartu negu kitą kartą vėl už keltus mokėt", bet paskaičiusi įvairias temas supratau, kad mintis kvaila buvo sad.gif tai dabar ir nežinau, ką rinktis: "apačią" ar "viršų" g.gif

Visur savos grozybes bigsmile.gif Virsuj ekstremalesne - del oro ir pan. Ir gamta visai kitokia bigsmile.gif Bet kalnai grazesni apačioj 4u.gif Ir Troliu kelias su ledynu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif (cia subjektyvi nuomone)
Bet visai nelygintini marsrutai g.gif
Atsakyti
na, mes kol kas pirmai pradžiai mąstom apie "apačią", o "viršų" labai norėčiau aplankyti kai būna poliarinės žiemos, pašvaistės thumbup.gif: bet čia jau tikrai tik svajonė sad.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 02 26, 13:08)
na, mes kol kas pirmai pradžiai mąstom apie "apačią", o "viršų" labai norėčiau aplankyti kai būna poliarinės žiemos, pašvaistės thumbup.gif: bet čia jau tikrai tik svajonė sad.gif

As irgi noreciau pamatyt poliarine nakti bigsmile.gif Bet Norvegijoj kai kurie keliai ziemai uzdaromi schmoll.gif O NordC tai jau rugsejo (ar spalio) vidury sezonas baigiasi g.gif Reiketu skristi lektuvu iki Tromso (lyg taip vadinasi), ten jau butu poliarine:4u:
Atsakyti
sakyk rsc, o kaip su keltu bilietais daret? kaip suprantu 3 kelimaisi gavosi: Talinas-Helsinkis, veliau is Svedijos kazkur i Suomija ir Helsinkis-Talinas. kaip sakant i prieki tai suplanuoti galima, o grizimui bilietus kaip pirkot: is anksto ir vaziavot su mintim, kad tokia diena ir tokia valanda turit butinai buti uoste, ar keliones metu uzsisakinejot? is kokio miesto Svedijoje keletes ir i koki miesta Suomijoje? g.gif
Atsakyti
aš tai mąstau apie keltą Ryga-Stokholmas... ir gal į abu galus... šiaip, aišku, derint eiks, bet... vis meška glėby biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Capriciossa @ 2008 02 26, 21:54)
sakyk rsc, o kaip su keltu bilietais daret? kaip suprantu 3 kelimaisi gavosi: Talinas-Helsinkis, veliau is Svedijos kazkur i Suomija ir Helsinkis-Talinas. kaip sakant i prieki tai suplanuoti galima, o grizimui bilietus kaip pirkot: is anksto ir vaziavot su mintim, kad tokia diena ir tokia valanda turit butinai buti uoste, ar keliones metu uzsisakinejot? is kokio miesto Svedijoje keletes ir i koki miesta Suomijoje? g.gif

Tik du keltai: Talinas - Helsinkis ir Helsinkis - Talinas 4u.gif Jie ten plaukioja kas pusantros ar dvi valandas 4u.gif Tad is anksto nereikia rupintis bilietais bigsmile.gif O is Lafatenu per Svedija iki Suomijos - sausuma blink.gif Baltijos juros virsum, jei pasiziuretum i zemelapi, gaunasi beveik statmenai. Niekada nemaniau, kad Svedijoj tokie grazus kalnai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(AŠA @ 2008 02 26, 21:57)
aš tai mąstau apie keltą Ryga-Stokholmas... ir gal į abu galus... šiaip, aišku, derint eiks, bet... vis meška glėby biggrin.gif

I pietine Norvegija mes irgi kelemes is Rygos bigsmile.gif O atgal grizom per Danija, Vokietija, Lenkija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2008 02 26, 22:23)
I pietine Norvegija mes irgi kelemes is Rygos bigsmile.gif O atgal grizom per Danija, Vokietija, Lenkija 4u.gif

o kodėl pasirinkot grįžimą sausuma blush2.gif
Atsakyti