QUOTE(AŠA @ 2008 01 15, 23:16)
o ant akmens gal buvot užlipę
mačiau kažkieno nuotraukas - super
Pati ant akmens nebuvau, bet vyras uzsilipo ir liepe fotografuot - saukia jis man nuo to akmens, o man siurpas per nugara eina
paskui ir jis pats prisipazino, kad ne labai jau ten miela buvo
Dar pridursiu tokia istorija, girdeta apie Sherage
Istorija tikra, pasakojo norvegiukas, kuris su savo klase buvo "a la turistiniam" Sherageje. Zodziu, galutinej stotelej (prie akmens) susirinko keletas kompaniju, vienoje kompanijoje zmones turejo suni. Na, nusprende jie ten papietauti - issitrauke keptos vistos, visi valgo
Kazkas apgrauze kaula ir pradejo ta suni "masinti" - kaulo neduoda, o tas suo aplink sokineja, vis prasosi. Na, zmogelis, matyt, labai jau galvotas buvo ( o gal. tipo, bande pajuokaut), svystelejo ta kaula i bedugne, o suo is paskos. Taigi amen.
Teko man paciai keleta metu Norvegijoj pagyvent, miestely netoli Stavangerio, ot visokiu grozybiu prisiziurejau
Papildyta:
QUOTE(Kimine @ 2008 01 15, 23:21)
Mes tai buvom apie 1,5km aukščio virš jūros lygio. Jaučiasi,kad trūksta oro,bet tikrai nėra labai baisu. Gal čia nuo sveikatos priklauso. Tik dukra išsigando,kai kilom į pirmą kalną,nes užkrito ausys nuo slėgio keitimosi,o perspėje nebuvom,kad tai normalu
Cia kuriuose kalnuose arba kurioj vietovej?
Papildyta:
QUOTE(AŠA @ 2008 01 15, 23:30)
slėgio pokyčių nelabai bijau, nes kalnuose buvę esam, žinom, kas tai yra, bet vat kaip automobilis tai ištvers-klausimas
As irgi nebijojau kazkada, na, bet kaip sakoma, jei nori suzinoti, kur nesveikuoji - eik i kalnus
Jie iskart parodo silpniausias tavo vietas
Mazesnieji neveikia, galiu strypalioti ten kaip ozka, bet jau tie, kuriu aukstis nuo 1 km prasideda, stipriai per kraujotaka man 'duoda'