Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XVI tema

QUOTE(Amica @ 2009 10 04, 18:15)
O užklausiau todėl, kad man skiriasi  g.gif . Kažkaip Daddygirl TS užtepus toks riebalas stovėdavo, visi rūbeliai riebaluoti palikdavo. O šitas greitai susigeria, jokio riebalo, jokio blizgesio nepalieka, rūbeliai neriebaluoti. Gal todėl mums Daddygirl TS ir nedavė naudos  g.gif . Juk šitiek tepdavau negailėdama, o iki kokios baisios būklės priėjom su veiduku ir ausytėmis. O šitu tepu ausytes tik dvi dienos (kelis kartus dienoje) ir jau efektas matosi. Nesakau, kad Daddygirl TS buvo blogas, jokiu būdu  schmoll.gif , sakau tik pastebėtus skirtumus.

O sorryyy, biggrin.gif - galvojau, kad tau kaip tik Daddygirlinis geresnis pasirode lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Bet man tai akominis gan riebus, bet jis toks ir turi buti, nes juk ne veltui taukmedis vadinasi. O va kapkanas (Mortele, prigijo jau sitas tavo sulietuvintas terminas mirksiukas.gif ) tai tik patepu ir susigeria is karto.
Papildyta:
Amica, dievazi baigiu juokais nuleipt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 04 spalio 2009 - 21:09
QUOTE(ausru @ 2009 10 04, 21:21)
O sorryyy,  biggrin.gif  - galvojau, kad tau kaip tik Daddygirlinis geresnis pasirode  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Bet man tai akominis gan riebus, bet jis toks ir turi buti, nes juk ne veltui taukmedis vadinasi. O va kapkanas (Mortele, prigijo jau sitas tavo sulietuvintas terminas  mirksiukas.gif ) tai tik patepu ir susigeria is karto.
Papildyta:
Amica, dievazi baigiu juokais nuleipt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .

Ausru, tai dabar kiek tu tepalu naudoji? smile.gif TS, kapkana ir Emu?
O kaip tas kapkanas, koks jo poveikis? Kuo skyriasi nuo kitu?
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 10 04, 21:04)
blush2.gif aha is jos uzsisakiau, nes pagalvojau pabandymui greiciau bus nei is akomos siustis.

Tikekimes, kad tau labiau pasiseke. Gal tik man tada taip nenusiseke - uzsisakiau is jos sviesto, kai jau buvo suformavusi ir issiuntusi uzsakyma - kiekvienai buvo vardinis paketelis idetas. As kadangi po laiko uzsisakiau, tai paketelio su mano vardu aisku nebuvo, bet jos brolis vistiek is dulkinos bendrabucio paloves istrauke toki apgliaumijusi suniurkta gabala ir se , tipo cia tau doh.gif . Tik po to man dasilo, kad tas gabalas jau nezinia kiek laiko ten stovejo, matyt atlikes nuo kazko, kas atsisake.
Papildyta:
QUOTE(LiloSun @ 2009 10 04, 21:25)
Ausru, tai dabar kiek tu tepalu naudoji? smile.gif TS, kapkana ir Emu?
O kaip tas kapkanas, koks jo poveikis? Kuo skyriasi nuo kitu?

Dabar tik emu - darau pertrauka nuo ts. Kol emu neturejom, tai keiciau ts kapkanu ( hihihi.gif sitas terminas vistik labai juokingai skamba) . Pripranta oda ilga laika ta pati naudojant, tai reikia laikas nuo laiko kazkuo pakeisti. O ts tai mes daugiau nei puse metu naudojom - geras jis man, labai geras thumbup.gif
Papildyta:
Kapkanas panasus i ts, tik ne toks riebus, labai lengvai geriasi. Kai tik pradejom naudoti jis mums labai gerai slapiavimus uztraukdavo, bet po kiek laiko oda priprato ir jau tokio poveikio nebuvo kaip is pradziu. Siaip mums jis vasara buvo nepamainomas, nes nesinorejo per karscius vaika taukmedziu tepti - per riebus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 04 spalio 2009 - 21:29
QUOTE(ausru @ 2009 10 04, 21:33)
Tikekimes, kad tau labiau pasiseke. Gal tik man tada taip nenusiseke - uzsisakiau is jos sviesto, kai jau buvo suformavusi ir issiuntusi uzsakyma - kiekvienai buvo vardinis paketelis idetas. As kadangi po laiko uzsisakiau, tai paketelio su mano vardu aisku nebuvo, bet jos brolis vistiek is dulkinos bendrabucio paloves istrauke toki apgliaumijusi suniurkta gabala ir se , tipo cia tau  doh.gif . Tik po to man dasilo, kad tas gabalas jau nezinia kiek laiko ten stovejo, matyt atlikes nuo kazko, kas atsisake.
Papildyta:

Dabar tik emu - darau pertrauka nuo ts. Kol emu neturejom, tai keiciau ts kapkanu ( hihihi.gif sitas terminas vistik labai juokingai skamba) . Pripranta oda ilga laika ta pati naudojant, tai reikia laikas nuo laiko kazkuo pakeisti. O ts tai mes daugiau nei puse metu naudojom - geras jis man, labai geras  thumbup.gif

Na kita karta is akomos uzsisakysiu smile.gif
Rytoj bandysim Emu ir nuo antradienio pradesim visa homeopatini kursa. Oj kaip tikiuosi kad pades, nes mum vel kojas visas isbere, jau buvau uzgydzius, o dabar vel doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 10 04, 21:04)
blush2.gif aha is jos uzsisakiau, nes pagalvojau pabandymui greiciau bus nei is akomos siustis.

Tai kad iš akomos pasak Medos per 5d atkeliauja. Aš tai net nepaskaičiavau per kiek dienų pas mane atėjo, bet va Medai per 5d. Tai, sakyčiau, labai greitai.

Taip taip, Ausru, man būtent Akomos TS geriau tepasi ir riebalo nelieka, susigeria viskas gražiai. Nežinau, gal po kurio laiko pasidarys tas pats kaip su Daddygirl TS, bet kol kas skirtumas tikrai yra.

"Kapkano" pabandymui ėmiau ir aš, tik dar nebandžiau ant vaiko. Kol kas tepu su TS. Ėmiau ir kokosų aliejaus, tai juo tepuosi sau veidą, paakius. O kakavos sviestas tai mano visą kūną lepina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 10 04, 22:37)
Tai kad iš akomos pasak Medos per 5d atkeliauja. Aš tai net nepaskaičiavau per kiek dienų pas mane atėjo, bet va Medai per 5d. Tai, sakyčiau, labai greitai.

Taip taip, Ausru, man būtent Akomos TS geriau tepasi ir riebalo nelieka, susigeria viskas gražiai. Nežinau, gal po kurio laiko pasidarys tas pats kaip su Daddygirl TS, bet kol kas skirtumas tikrai yra.

"Kapkano" pabandymui ėmiau ir aš, tik dar nebandžiau ant vaiko. Kol kas tepu su TS. Ėmiau ir kokosų aliejaus, tai juo tepuosi sau veidą, paakius. O kakavos sviestas tai mano visą kūną lepina  biggrin.gif

O jei ne paslaptis, kiek visastas turtas kainavo? smile.gif
As tai veliau biski pabandysiu is Akomos irgi TS, ta jusu girta kapkana smile.gif ir kokosu alieju (apie ji irgi daug girdejau geru atsiliepimu )
Atsakyti
Mamkos, paskaitykite va čia paskutinį postą apie elektromagnetines bangas ir skiepus

http://www.supermama...;#entry30762616

Manau susimąstyti verta g.gif

QUOTE(LiloSun @ 2009 10 04, 22:46)
O jei ne paslaptis, kiek visastas turtas kainavo? smile.gif
As tai veliau biski pabandysiu is Akomos irgi TS, ta jusu girta kapkana smile.gif ir kokosu alieju (apie ji irgi daug girdejau geru atsiliepimu )

Aš pirkau 0,5kg kakavos sviesto, 100gr kapkano biggrin.gif , 50ml kokosų aliejaus, 250gr TS. Bendra suma buvo 19,17 svaro, šipingas 8,70 svaro, lietuviškais pinigais visa tai man atsiėjo kažkur apie 113lt. Iš Daddygirl mes pirkdavome TS ir kakavos sviestą po 50lt už 200gr. Tai vien tik už TS ir kakavos sviestą būčiau sumokėjus apie 200lt doh.gif
Papildyta:
Tiesa, "kapkanas" palyginus su TS žymiai brangesnis - 100gr 3,99 svaro.
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 10 05, 00:16)
Mamkos, paskaitykite va čia paskutinį postą apie elektromagnetines bangas ir skiepus

http://www.supermama...;#entry30762616

Manau susimąstyti verta  g.gif
Aš pirkau 0,5kg kakavos sviesto, 100gr kapkano  biggrin.gif , 50ml kokosų aliejaus, 250gr TS. Bendra suma buvo 19,17 svaro, šipingas 8,70 svaro, lietuviškais pinigais visa tai man atsiėjo kažkur apie 113lt. Iš Daddygirl mes pirkdavome TS ir kakavos sviestą po 50lt už 200gr. Tai vien tik už TS ir kakavos sviestą būčiau sumokėjus apie 200lt  doh.gif
Papildyta:
Tiesa, "kapkanas" palyginus su TS žymiai brangesnis - 100gr 3,99 svaro.

Na tikrai labai pigu smile.gif reiks paimt thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif
panos, jei dar neminėjau (jei minėjau - pasikartosiu) - aš iš daddygirl esu gavus TS su nepraplėštu maišiuku, ant kurio buvo Akomos internetinės parduotuvės adresas mirksiukas.gif (ėmiau tada didesnį kiekį, tai jis buvo supakuotas parduotuvėj, neperpakuotas, lipdukas net likęs) , tada dar apie tai pasidalinau su gosiuke, kuri pirma iš ten ir užsisakė, paskelbė tą adresą. Daddygirl sakė, kad nežino, ar visad iš ten pat gaudavo Ts (na, tipo Akomos, nes galbū kartais ir iš kitur rolleyes.gif , na, nežinau tų plonybių, bet kaina visad pas ją ta pati buvo); taigi, negaliu sakyt, kad man skiriasi lotuliukas.gif - be reikalo nesigąsdinkit mirksiukas.gif

mano dičkei Stiprus stiprus pablogėjimas verysad.gif .. norėjau pafotkint, čia įdėt, bet ranka nekyla, žiaurus vaizdas .. verysad.gif . Na, suverčiau tai peršalimui dar - nes naudojam nuo peršalipo prospaną ir aconitum bei beladona žirniukus.
Tokia bejėgė eilinį kart jaučiuos sad.gif ....
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 10 04, 23:37)

Per kiek?? Tai Medai tuomet labai labai pasisekė ax.gif. Dabar tyčia pažiūrėjau - apmokėjimą akomai padariau 09.04 siuntinukas namie buvo mėnesio gale, tuoj tiksliai pasakysiu g.gif . Rugsėjo 23d. Vadinas beveik 3 savaites keliavo. Na, bet, tačiau, kadangi aš provincijoj, gal ir teisinga, kad ilgiau keliavo lotuliukas.gif lotuliukas.gif.
Šiaip aš savo vaikui dar tiek daug nesu sutepus nei kapkano lotuliukas.gif, nei TS. (dar tik 2 kartus is akomos siunciausi). Ir tai jaučiu skirtumą. Dėl TS negaliu nieko teigti, nes pirmasyk jo nebuvo prekyboje, tai ėmiau kapkaną, bet dabartinis jis man rodos kitoks g.gif. Kažkaip jaučiasi toks "grūdėtumas" ir TS ir kapkane, kaip pilingas švelnus sakyč rolleyes.gif, tame kurį naudojau vasarą - nesijautė. Kaip kitom? g.gif

Iš tiesų tai man kapkanas labiau patinka drinks_cheers.gif. Nors pirmi patepimai rodės buvo labiau žalingi - stipriai sudirgusią mažiaus odą dar labiau suerzino, bet po kelių dienų (gerai kad užteko drąsos darsyk pamėginti thumbup.gif ), jo poveikis pasisuko gerojon pusėn. Dabar pakaitom tepliojamės - kartais TS, kartais kapkanu (situacija tokia kad užtenka tik 1 sykį dienoj), o prisisakiau pusę kg vieno ir 250 g kito, tai dar ilgam užteks įtariu thumbup.gif. Žiūrėsim kas bus kai šildymą įjungs blink.gif . Jei aš gerai "ištyrinėjau" tai mums netinka saulė ir karštis schmoll.gif. Gaila neturiu fotkės parodyt kaip atrodė jis vasarą per didžiuosius karščius doh.gif. Bet ne kažin ką skyrėsi nuo čia rodytų g.gif. O dabar telikę tik šviesesni lopinėliai tose vietose kur nuo sausumo kone suragėjimai buvo (mums kažkaip nešlapiuodavo niekad).
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2009 10 05, 09:01)
mano dičkei Stiprus stiprus pablogėjimas  verysad.gif .. norėjau pafotkint, čia įdėt, bet ranka nekyla, žiaurus vaizdas ..  verysad.gif . Na, suverčiau tai peršalimui dar - nes naudojam nuo peršalipo prospaną ir  aconitum bei beladona  žirniukus.
Tokia bejėgė eilinį kart jaučiuos  sad.gif ....

Oi laikykis mamka 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Greiciausiai,tai ir bus nuo vaistu...
Atsakyti
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 10 05, 09:50)
Oi laikykis mamka 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Greiciausiai,tai ir bus nuo vaistu...

4u.gif dėkui. O kas gi belieka tėvams - nes dar ir linksmiem reik būt - būna, nurengiu, ir natūraliai veidas pas man "persimaino" pamatčius eilinį pablogėjimą, o vaikas jau didelis - klausia: "labai nusidraskiau, mama?" ... verysad.gif ir žaidimai pas ją - lėlės subintuotom rankom, kojytėm.. kai piešia,dažnai sako - čia nudraskyta, skauda, o dabar užtepsiu kremuko ir neskaudės (ir tepa kita spalva ..) . Žodž..

Visom 4u.gif 4u.gif 4u.gif - stiprybės, mamos.
Atsakyti