Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XVI tema

QUOTE(ausru @ 2009 10 04, 12:46)
Nu gal ir ne 100% medvilnines, bet mums tai tinka. Sudetis - 80% medvilne, 15% poliamidas ir 5 % elastanas. Gamintojas - Vegateksa, Kauno rajonas, Garliava
Papildyta:
O nudazytos tikrai labai kokybiskai - netgi tamsias su sviesiais rubeliais skalbiu ir ne karto nenudaze.

Na matai, mes irgi tokias turejom, bet tikrai netiko verysad.gif
O kai nusipirkom baltarusiskas gariunuose, tai net geriau kojites atrode. Tai net nezinau, reiks bandyt pas latvius uzsakyt, jei siuncia jie i lietuva.

Nusipirkau medvilniuniu siulu, dabar mezgiu mazei salykeli, jei pavyks, tai reiks ir liemene numegzt, kad ziema silciau butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 10 04, 12:52)
Na matai, mes irgi tokias turejom, bet tikrai netiko  verysad.gif
O kai nusipirkom baltarusiskas gariunuose, tai net geriau kojites atrode. Tai net nezinau, reiks bandyt pas latvius uzsakyt, jei siuncia jie i lietuva.

Aš saviškiui turėjau dar nuo savo pačios vaikystės išlaikytų grynos medvilnės pėdkelnių, 3 poras. Tai tik su jomis ir vertėmės, nes kai kojos šitaip šlapiavo, tai gydytojai griežtai uždraudė mauti kokias nors kitokias. Tai laimė, kad turėjau, o jei ne, tai nežinau kaip būtų buvę. Bet dabar jas jau išaugom, vienos išvis suplyšo ir išmečiau. Kitos dvejos liko. Mažu tavo vaikiukui tiktų? g.gif , maniškis jas dėvėjo kažkur iki 1,4 metų. Ale man tai keista - nu nejau pramonė negali gaminti nors šiek tiek grynos medvilnės pėdkelnių? Kažin kaip čia mums su kojytėmis bus, ar galėsim dėvėti ne grynos medvilnės pėdkelnes šią žiemą g.gif

Turiu tokį klausimą visoms mamoms, kurios savo vaikus tepė iš Daddygirl pirktu TS ir paskui naudojo Akomos TS - ar pajautėte skirtumą?
Papildyta:
QUOTE(LiloSun @ 2009 10 04, 12:52)
Tai net nezinau, reiks bandyt pas latvius uzsakyt, jei siuncia jie i lietuva.

O kur tu čia žadi tokias užsakinėti? Pardavinėja internetu?
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 10 04, 16:10)
Aš saviškiui turėjau dar nuo savo pačios vaikystės išlaikytų grynos medvilnės pėdkelnių, 3 poras. Tai tik su jomis ir vertėmės, nes kai kojos šitaip šlapiavo, tai gydytojai griežtai uždraudė mauti kokias nors kitokias. Tai laimė, kad turėjau, o jei ne, tai nežinau kaip būtų buvę. Bet dabar jas jau išaugom, vienos išvis suplyšo ir išmečiau. Kitos dvejos liko. Mažu tavo vaikiukui tiktų?  g.gif , maniškis jas dėvėjo kažkur iki 1,4 metų. Ale man tai keista - nu nejau pramonė negali gaminti nors šiek tiek grynos medvilnės pėdkelnių? Kažin kaip čia mums su kojytėmis bus, ar galėsim dėvėti ne grynos medvilnės pėdkelnes šią žiemą  g.gif

Turiu tokį klausimą visoms mamoms, kurios savo vaikus tepė iš Daddygirl pirktu TS ir paskui naudojo Akomos TS - ar pajautėte skirtumą?
Papildyta:

Gal ir tiktu, mes dabar 72,5 cm ugio.
O uzsakynet is cia noreciau, parasysiu jiem emaila paklausiu kas kaip. nes ta pora jau isaugom, bet tikrai gryna medvilne ir nedazo ir malonus labai.
http://www.minibeebi.ee/

As uzsakiau is Daddygirl TS, tik dar neatsiunte, ir dar muiliuka is jos, pabandyt ar tiks mum.
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 10 04, 17:10)

Papildyta:

Na , kad nepajautėm skirtumo smile.gif
Nes ir iš Daddygirl vienąkart buvo labai minkštas, o kitą kietas TS, ir spalva vienakart šviesi, kitąkart tamsi buvo.
Tik dabar negailėdama tepu, tai gal ir geriau padeda, lotuliukas.gif nes tada taip brangiai mokėdavom , truputį pagailėdavau, nes mums reikia visas kojas ir rankas tepti, tai tir 200g labai greit sueidavo.
Papildyta:
QUOTE(LiloSun @ 2009 10 04, 17:19)

As uzsakiau is Daddygirl TS, tik dar neatsiunte, ir dar muiliuka is jos, pabandyt ar tiks mum.

O mums avižų muiliukas visai netiko, aš net pati pabandziau rankas ir kojas nusiplaut, tai ir man labai sausina odą, tiesiog traukia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince1: 04 spalio 2009 - 17:07
QUOTE(Lince1 @ 2009 10 04, 17:09)
Nes ir iš Daddygirl vienąkart buvo labai minkštas, o kitą kietas TS, ir spalva vienakart šviesi, kitąkart tamsi buvo.
Tik dabar negailėdama tepu, tai gal ir geriau  padeda,  lotuliukas.gif nes tada taip brangiai mokėdavom , truputį pagailėdavau, nes mums reikia visas kojas ir rankas tepti, tai tir 200g labai greit sueidavo.
Papildyta:
O mums avižų muiliukas visai netiko, aš net pati pabandziau rankas ir kojas nusiplaut, tai ir man labai sausina odą, tiesiog traukia.

O dabar is akomos perkat TS?
O del muiliuko pabandysiu jei man bus nieko, tada gal ir mazei pabandysiu. Nes dabar naudijam A-Derma muiliuka ir Uriage geli.
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 10 04, 16:19)
Gal ir tiktu, mes dabar 72,5 cm ugio.
O uzsakynet is cia noreciau, parasysiu jiem emaila paklausiu kas kaip. nes ta pora jau isaugom, bet tikrai gryna medvilne ir nedazo ir malonus labai.
http://www.minibeebi.ee/

Aš išmatuosiu tas pėdkelnes ir surašysiu išmatavimus.

QUOTE(Lince1 @ 2009 10 04, 17:09)
Tik dabar negailėdama tepu, tai gal ir geriau  padeda,  lotuliukas.gif nes tada taip brangiai mokėdavom , truputį pagailėdavau, nes mums reikia visas kojas ir rankas tepti, tai tir 200g labai greit sueidavo.
Papildyta:

O užklausiau todėl, kad man skiriasi g.gif . Kažkaip Daddygirl TS užtepus toks riebalas stovėdavo, visi rūbeliai riebaluoti palikdavo. O šitas greitai susigeria, jokio riebalo, jokio blizgesio nepalieka, rūbeliai neriebaluoti. Gal todėl mums Daddygirl TS ir nedavė naudos g.gif . Juk šitiek tepdavau negailėdama, o iki kokios baisios būklės priėjom su veiduku ir ausytėmis. O šitu tepu ausytes tik dvi dienos (kelis kartus dienoje) ir jau efektas matosi. Nesakau, kad Daddygirl TS buvo blogas, jokiu būdu schmoll.gif , sakau tik pastebėtus skirtumus.

Mums avižų muilas irgi netiko, plaukai tai išvis palikdavo sausutėliai. Pradžioje prausdavau, nors mačiau, kad odelė sausa po to palieka, bet kažkaip vistiek prasudavau - gi natūralus, atrodė geriau nei su parabenais iš parduotuvės. Paskui nutariau, kad geriau jau su Sebamed prausiu - odelė švelni, plaukučiai švelnūs. Sunaudojau sau tą muilą. Bet vat Daddygirl druskų muilas man veidui gerai.
Papildyta:
Bet aš tame puslapyje pėdkelnių nematau g.gif
Atsakyti

Ne, skirtumo nepajaučiau.
Atsakyti
Mes nepajutome skirtumo tarp Daddygirl TS ir Akomos. Musu tai aplamai negydo emolientai, tik odele padrekina ir tiek, bet jei jau beria, tai jau beria, nieks mum nepadeda apart hormonu, bet juos naudojame tik krastutiniu atveju.
Atsakyti

Pajautem zinoma smile.gif . Pirma karta butent Daddygirl sviesta ir tepiau ir mus nuo jo isbere. Jeigu netiki, pagrisk nezinau keliomis temomis atgal, susirask mano posta apie Daddygirl ts ir isitikinsi. O veliau kai pradejau rasyti, kad jis mums tinka, tai butent jau buvo Akomos sviestas. Ir man tai sitas tavo klausimas keistas - negi tu manai, kad Daddygirl tau pardavinejo kazkoki kitoki sviesta? lotuliukas.gif Jeigu taip butu buve, tai butu buves jos pirmasis argumentas apginant savo reputacija. Akivaizdu, kad apie jokias klases ji ne nenutuoke. Be to Akomos sviestas yra sertifikuotas, pardavinejamas kaip maistinis, o kokius tau sertifikatus Daddygirl pateike? Ar bent zino mamos kur tas sviestas cia Lietuvoj buvo laikomas? Ar bent zinai kokiomis higienos salygomis jis pjaustomas ir i kokio svarumo politilenus buvo vyniojamas? O gal jo galiojimo data zinodavai?

Ir beje, netgi A klases taukmedis nezinau kelis sykius pigesnis, uz ta, kuri jums siunte Daddygirl lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 04 spalio 2009 - 21:08
QUOTE(Amica @ 2009 10 04, 18:15)
Aš išmatuosiu tas pėdkelnes ir surašysiu išmatavimus.
O užklausiau todėl, kad man skiriasi  g.gif . Kažkaip Daddygirl TS užtepus toks riebalas stovėdavo, visi rūbeliai riebaluoti palikdavo. O šitas greitai susigeria, jokio riebalo, jokio blizgesio nepalieka, rūbeliai neriebaluoti. Gal todėl mums Daddygirl TS ir nedavė naudos  g.gif . Juk šitiek tepdavau negailėdama, o iki kokios baisios būklės priėjom su veiduku ir ausytėmis. O šitu tepu ausytes tik dvi dienos (kelis kartus dienoje) ir jau efektas matosi. Nesakau, kad Daddygirl TS buvo blogas, jokiu būdu  schmoll.gif , sakau tik pastebėtus skirtumus.

Mums avižų muilas irgi netiko, plaukai tai išvis palikdavo sausutėliai. Pradžioje prausdavau, nors mačiau, kad odelė sausa po to palieka, bet kažkaip vistiek prasudavau - gi natūralus, atrodė geriau nei su parabenais iš parduotuvės. Paskui nutariau, kad geriau jau su Sebamed prausiu - odelė švelni, plaukučiai švelnūs. Sunaudojau sau tą muilą. Bet vat Daddygirl druskų muilas man veidui gerai.
Papildyta:
Bet aš tame puslapyje pėdkelnių nematau  g.gif

Tai tame puslapyje nera katalogo, bet sakau turejom pora butent sios firmos. Parduotuvese ziurejau yra ju produkcijos bet butent pedkelniu niekur neradau. Parasiau jiem emaila ziuresim ka atsakys.
Papildyta:
QUOTE(ausru @ 2009 10 04, 20:43)
Pajautem zinoma  smile.gif . Pirma karta butent Daddygirl sviesta ir tepiau ir mus nuo jo isbere. Jeigu netiki, pagrisk nezinau keliomis temomis atgal, susirask mano posta apie Daddygirl ts ir isitikinsi. O veliau kai pradejau rasyti, kad jis mums tinka, tai butent jau buvo Akomos sviestas. Ir man tai sitas tavo klausimas keistas - negi tu manai, kad Daddygirl tau pardavinejo kazkoki kitoki sviesta?  lotuliukas.gif Jeigu taip butu buve, tai butu buves jos pirmasis argumentas apginant savo reputacija. Akivaizdu, kad apie jokias klases ji ne nenutuoke. Be to Akomos sviestas yra sertifikuotas, pardavinejamas kaip maistinis, o kokius tau sertifikatus Daddygirl pateike? Ar bent zino mamos kur tas sviestas cia Lietuvoj buvo laikomas? Ar bent zinai kokiomis higienos salygomis jis pjaustomas ir i kokio svarumo politilenus buvo vyniojamas?

Ir beje, netgi A klases taukmedis nezinau kelis sykius pigesnis, uz ta,  kuri jums siunte Daddygirl  lotuliukas.gif

Ausru, na ir prigasdinai blink.gif Dabar bijosiu tept mazyle. Geriau jau isbandysiu sau arba va vyrui rankas patepsiu, jei nepabloges tada bandysiu ir mazei kokia viena vieta patept.
As tai labai atsargiai su naujoem, pvz., atsivezem is Baltarusijos ta Dermaref krema, ir ka, netiko, kazkaip plonino odele, o raudonumo nenueme, na nezinau, kazkaip nesukele pasitikejimo. Tai dabar guli tos 3 tubeles.
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 10 04, 20:54)

Ausru, na ir prigasdinai  blink.gif  Dabar bijosiu tept mazyle. Geriau jau isbandysiu sau arba va vyrui rankas patepsiu, jei nepabloges tada bandysiu ir mazei kokia viena vieta patept.
As tai labai atsargiai su naujoem, pvz., atsivezem is Baltarusijos ta Dermaref krema, ir ka, netiko, kazkaip plonino odele, o raudonumo nenueme, na nezinau, kazkaip nesukele pasitikejimo. Tai dabar guli tos 3 tubeles.

Kodel? Ar gi tu sakeisi is Daddygirl sviesta? As kalbu butent apie tuos apgliaumijusius i neaiskius politilenus suvyniotus sviesto gabalus, kuriuos mamos uz auksine kaina pirko is vienos apsukrios musu tautietes Anglijoj.
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 10 04, 20:58)
Kodel? Ar gi tu sakeisi is Daddygirl sviesta? As kalbu butent apie tuos apgliaumijusius i neaiskius politilenus suvyniotus sviesto gabalus, kuriuos mamos uz auksine kaina pirko is vienos apsukrios musu tautietes Anglijoj.

blush2.gif aha is jos uzsisakiau, nes pagalvojau pabandymui greiciau bus nei is akomos siustis.
Atsakyti