QUOTE(LiloSun @ 2009 10 04, 16:19)
Gal ir tiktu, mes dabar 72,5 cm ugio.
O uzsakynet is cia noreciau, parasysiu jiem emaila paklausiu kas kaip. nes ta pora jau isaugom, bet tikrai gryna medvilne ir nedazo ir malonus labai.
http://www.minibeebi.ee/
As uzsakiau is Daddygirl TS, tik dar neatsiunte, ir dar muiliuka is jos, pabandyt ar tiks mum.
Aš išmatuosiu tas pėdkelnes ir surašysiu išmatavimus.
QUOTE(Lince1 @ 2009 10 04, 17:09)
Na , kad nepajautėm skirtumo
Nes ir iš Daddygirl vienąkart buvo labai minkštas, o kitą kietas TS, ir spalva vienakart šviesi, kitąkart tamsi buvo.
Tik dabar negailėdama tepu, tai gal ir geriau padeda,
nes tada taip brangiai mokėdavom , truputį pagailėdavau, nes mums reikia visas kojas ir rankas tepti, tai tir 200g labai greit sueidavo.
Papildyta:
O mums avižų muiliukas visai netiko, aš net pati pabandziau rankas ir kojas nusiplaut, tai ir man labai sausina odą, tiesiog traukia.
O užklausiau todėl, kad man skiriasi
. Kažkaip Daddygirl TS užtepus toks riebalas stovėdavo, visi rūbeliai riebaluoti palikdavo. O šitas greitai susigeria, jokio riebalo, jokio blizgesio nepalieka, rūbeliai neriebaluoti. Gal todėl mums Daddygirl TS ir nedavė naudos
. Juk šitiek tepdavau negailėdama, o iki kokios baisios būklės priėjom su veiduku ir ausytėmis. O šitu tepu ausytes tik dvi dienos (kelis kartus dienoje) ir jau efektas matosi. Nesakau, kad Daddygirl TS buvo blogas, jokiu būdu
, sakau tik pastebėtus skirtumus.
Mums avižų muilas irgi netiko, plaukai tai išvis palikdavo sausutėliai. Pradžioje prausdavau, nors mačiau, kad odelė sausa po to palieka, bet kažkaip vistiek prasudavau - gi natūralus, atrodė geriau nei su parabenais iš parduotuvės. Paskui nutariau, kad geriau jau su Sebamed prausiu - odelė švelni, plaukučiai švelnūs. Sunaudojau sau tą muilą. Bet vat Daddygirl druskų muilas man veidui gerai.
Papildyta:
Bet aš tame puslapyje pėdkelnių nematau