QUOTE(Meda01 @ 2009 10 03, 15:00)
Mums saulė vaistas Nr. 1
, bet va dabar žiūriu jau pradeda sausėt Jono odelė ir kasytis karts nuo karto pasikaso, o va vasarą visai netepiau jokiais drėkikliais
reikės vėl TS paleist į darbą
Ir va man vis ausyse skamba Grušausko žodžiai, tipo kokia čia jums alergija, kodėl vasarą viskas gerai, ta prasme valgot viską iš eilės ir jokių bėrimų
o tik ateina šaltasis sezonas ir prasideda
, tai aš siečiau bent jau mūsų AD daugiau su sezoniškumu, bet va iš kur tada tas alerginis šokas, jei galvot, kad maistui nealergiškas
nors klinikose patikino 100 proc, kad čia buvo tikrai tik nuo maisto.
Žodžiu klausimai be atsakymo
Ne tik jus saule padeda
Turiu tokia pazystama, dabar yvena Ispanijoj, tai jos mergyte ir turi lengva AD forma tai sake per vasara nieko nieko nebuvo. Bet kazkaip pas juo keistai su gydymu nuo AD, nors ir lengva forma israse steroidini tepala
. Ir sake, kad forumuose pas juos irgi visi tepasi ir labai padeda
Nu galvoju ar tikrai tokio stipraus reik vaikui? Tai zodziu reik dometis ka ten musu vaikams tie gydytojai is geros valios israso
Papildyta:
QUOTE(dautan @ 2009 10 03, 16:13)
Manyčiau, kad vaiko svoris nėra vienintelis indikatorius imti ieškoti cukrinio diabeto. Reikšmės turi ir pačių tėvų konstitucija, bei naujagymio kūno svorio ir ūgio santykis. Bent jau mūsų atvejui viskas buvo nurašyta genetiškai užprogramuotam aukštaūgiškumui. Žiūrėsim, kiek čia tiesos, nors kol kas į ūgio normas įsipaišom.
Pirmą kartą daviau vaikui antibiotikus. Pati irgi geriu. Suskaičiavau - tikriausiai man tai 10 kartas per visą gyvenimą... Kol kas nieko baisaus nuo antibiotikų ant kojyčių nėra, o vat veidukas - negražus. Visgi nebloga situacija, nes išnyksta miego ir buvimo lauke laiku.
Iš tiesų įdomu, kur
Lawanda prašapo
Ir pasigendu Daddygirl bei *Greisi* žinučių
Tikriausiai pasveiko ir nebeturi problemų
Sveikatytes jum
greiciau sveikit.
Papildyta:
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 10 03, 11:52)
Pasirodo mano mama ir Coral club nare
Turbut toks,ane?
O kaip jums ji liepe gert?
http://www_coral-clu...pr.php?vaiid=94
Noriu nupirkt savo vaikams kalcio,tik nezinau koki cia jamt
Tai toks liepe skiest 1pakeli i 0,5 l to "gyvo" vandens, ir per diena duot mazei kiek isgers, 150-200 ml. O kitka man sake isgert
Papildyta:
O koks tas Amway kalcis? Kuom ypatingas ir kiek kainuoja?
O k-link parduoda gryna kalci? Kazkaip neradau ju internetiniam psl
Cia as galvoju broliui nupirkt, nes jo labai kaulai silpni. Tik dabar mastau kuri imt ar ta koralu ar kitoki