QUOTE(LiloSun @ 2009 10 02, 19:05)
na ir kaina tai irgi ju
tik vien apora ipirksiu jauciu.
Mes tai pripirkom medvilniuniu baltarusiskiu pedkelniu, tai jas irgi tik rankomis plauti, nes ziauriai dazo
Aisku ir daugiau drabuzeliu nepakenktu, bet galima ir su viena pora issiversti, jeigu rengiant tik nakciai - ryte praskalbei kai reikia ir vakare sausi, vel galima rengti.
Papildyta:
QUOTE(carramele @ 2009 10 02, 19:32)
Aš užsakiau pižamėlę vyresniajai iš to medicininio šilko praeitą mėnesį. Jei nevėluos siuntinys, už savaitėlės turėtumėm išbandyti
Labai lauksim atsiliepimu
Papildyta:
QUOTE(Olgina @ 2009 10 02, 18:57)
galvojau pirkti kelnes su pedutemis, kazkaip uz pedkelniu neuzkliuvo akis, ot ziopla
imsiu pedkelnes dabar jau suziurejus, kad yra
Tai taip iseitu, kad pedkelnes netgi geriau, nes raso, kad "Drabužis turi būti idealiai tinkantis ir visada kontakte su oda, norint išgauti pilną efektyvumą".
As tik svarstau kada cia reikes zuiki sutept nakciai, nes raso, kad rengti tik tada, kai visi tepalai pilnai susigere. O musu emu oil'as tai labai negreitai geriasi
.
Papildyta:
QUOTE(tiesiog mamytė @ 2009 10 02, 14:47)
Aišku ji pas mane buvo niekam nealergiška, o vat su mažąja nežinau kas bus... net bijau pagalvoti, dabar ir darbai ne tie, kad nei nemokamų nei nedarbingumų ištisai imti, sėdžiu ir galvoju kaip gerai, kad dar tik metai, gal iki 3 bent alergiją išaugs
, o toliau bus matyt.
As irgi taip paciai bijau darzo
. Galvojam apie aukle, bet kai pagalvoji gaila vaiko - liudna bus jam su ta aukle. Jau dabar parke vaikucius pamates baisiausiai bendraut verziasi.
Papildyta:
QUOTE(LiloSun @ 2009 10 02, 11:50)
Buvom Ignalinoj pas Karkliauskiene, man mano destytoja patare, nes sake, kad butent Ad leliukus apsiema gydyt. Siaip ji sake, kad per metus turetumem pagerejimo sulaukt.
Zinok man labai idomu kaip jums pas sita Karkliauskiene seksis, nes apie ja lb daug geru atsiliepimu.
O kokius jums vaistukus paskyre? Ir ka folio tyrimas parode?