Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XVI tema

QUOTE(Olgina @ 2009 10 02, 16:22)
jauciu, kad savaitgali leksiu i Rasakila pirkti medicininio silko kelnytes, nes draskosi nakti baisiausiai doh.gif

Olgina, gali nevaziuoti, nes ju ten neturi. Dermasilk drabuzius reikia uzsakyti internetu iki kiekvieno menesio berods 24 dienos. As gi treciadieni buvau - nieko neturi. Bet mums pasiseke, nes uzsakyma velavo issiusti, tai mes dar suspejom uzsisakyti. O ir siaip ten jie beveik nieko neturi - kelias pavyzdines prekes, o reikiamus dydzius liepe internetu uzsakineti. Ir dar norejau isigyti druskos sviestuvu taip isreklamuotu ju puslapy, tai isvis nei vieno net pamatyti neteko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 10 02, 17:31)
O nepasikels nakti kelnyciu?
Maniske tai turbut ir numautu per miegus jas visiskai ir toliau koja i koja sekmingai kasytu.

Maniske miega su pedkelnemis ir ju nenusimauna nakti, tik trina kojyte i kojyte ir siaip kaso kojytes, bet pro pedkelnes, tai turetu tikti tos kelnes g.gif
Papildyta:
QUOTE(ausru @ 2009 10 02, 18:22)
Olgina, gali nevaziuoti, nes ju ten neturi. Dermasilk drabuzius reikia uzsakyti internetu iki kiekvieno menesio berods 24 dienos. As gi treciadieni buvau - nieko neturi. Bet mums pasiseke, nes uzsakyma velavo issiusti, tai mes dar suspejom uzsisakyti. O ir siaip ten jie beveik nieko neturi - kelias pavyzdines prekes, o reikiamus dydzius liepe internetu uzsakineti. Ir dar norejau isigyti druskos sviestuvu taip isreklamuotu ju puslapy, tai isvis nei vieno net pamatyti neteko  doh.gif

Aciu, kad pasakei 4u.gif o tai jau buciau vaziavus ten, tada reikes uzsakyti internetu, bandysime, kas cia per daiktas, gal pades nors kiek.
Atsakyti
QUOTE(Olgina @ 2009 10 02, 17:30)
Maniske miega su pedkelnemis ir ju nenusimauna nakti, tik trina kojyte i kojyte ir siaip kaso kojytes, bet pro pedkelnes, tai turetu tikti tos kelnes g.gif

tai desi po pedkelnem kelnes? Tada nenusimaus tikrai smile.gif
Lauksim atsiliepimu gal ir mes pabandysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olgina @ 2009 10 02, 17:30)
Papildyta:

Manau nakciai uztektu vien tik tu silkiniu pedkelniu arba kelnyciu - juk visvien dar koldryte klojates ar ne?. Tik kelnytes biski brangesnes uz pedkelnes.
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 10 02, 18:21)
Manau nakciai uztektu vien tik tu silkiniu pedkelniu arba kelnyciu - juk visvien dar koldryte klojates ar ne?. Tik kelnytes biski brangesnes uz pedkelnes.

tai ten yra ir pedkelniu silkiniu? Oho, pirma kart gidziu smile.gif
Gal nuotraukyte ar nuoroda turit? Nes ju puslapy nematau grynai silkiniu pedkelniu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LiloSun: 02 spalio 2009 - 18:46
QUOTE(LiloSun @ 2009 10 02, 18:33)
tai desi po pedkelnem kelnes? Tada nenusimaus tikrai smile.gif
Lauksim atsiliepimu gal ir mes pabandysim smile.gif

tiksliai, yra pedkelniu, va nuoroda http://www.rasakila....s/pedkelnes.htm
galvojau pirkti kelnes su pedutemis, kazkaip uz pedkelniu neuzkliuvo akis, ot ziopla doh.gif imsiu pedkelnes dabar jau suziurejus, kad yra biggrin.gif
Ausru, ka mes be taves darytume 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olgina @ 2009 10 02, 18:57)
tiksliai, yra pedkelniu, va nuoroda http://www.rasakila....s/pedkelnes.htm
galvojau pirkti kelnes su pedutemis, kazkaip uz pedkelniu neuzkliuvo akis, ot ziopla doh.gif imsiu pedkelnes dabar jau suziurejus, kad yra biggrin.gif
Ausru, ka mes be taves darytume 4u.gif

Na super dalykas turetu buti thumbup.gif
na ir kaina tai irgi ju g.gif tik vien apora ipirksiu jauciu.
Mes tai pripirkom medvilniuniu baltarusiskiu pedkelniu, tai jas irgi tik rankomis plauti, nes ziauriai dazo doh.gif

Ausru, tu tai tikrai stebuklas, visad naujienas visas zinai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 10 01, 13:44)
Vis nespeju parasyti ka vakarykscio vizito sostineje metu suzinojau Rasakiloje:
teiravausi apie tuos medicininio silko drabuzelius, tai pardaveja pasakojo, kad kazkokie tevai atvaziave nupirko savo ad serganciam vaikiukui pabandymui vienus marskinelius su silku, o po kiek laiko atvaziave ispirko viska ka turi pardej - tipo sako pirma nakti per kazkiek ten menesiu vaikas ismiegojo nesikasydamas.

Aš užsakiau pižamėlę vyresniajai iš to medicininio šilko praeitą mėnesį. Jei nevėluos siuntinys, už savaitėlės turėtumėm išbandyti smile.gif

Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 10 02, 19:05)
na ir kaina tai irgi ju  g.gif tik vien apora ipirksiu jauciu.
Mes tai pripirkom medvilniuniu baltarusiskiu pedkelniu, tai jas irgi tik rankomis plauti, nes ziauriai dazo  doh.gif

Aisku ir daugiau drabuzeliu nepakenktu, bet galima ir su viena pora issiversti, jeigu rengiant tik nakciai - ryte praskalbei kai reikia ir vakare sausi, vel galima rengti.
Papildyta:
QUOTE(carramele @ 2009 10 02, 19:32)
Aš užsakiau pižamėlę vyresniajai iš to medicininio šilko praeitą mėnesį. Jei nevėluos siuntinys, už savaitėlės turėtumėm išbandyti smile.gif

Labai lauksim atsiliepimu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Olgina @ 2009 10 02, 18:57)

Tai taip iseitu, kad pedkelnes netgi geriau, nes raso, kad "Drabužis turi būti idealiai tinkantis ir visada kontakte su oda, norint išgauti pilną efektyvumą".

As tik svarstau kada cia reikes zuiki sutept nakciai, nes raso, kad rengti tik tada, kai visi tepalai pilnai susigere. O musu emu oil'as tai labai negreitai geriasi doh.gif .
Papildyta:
QUOTE(tiesiog mamytė @ 2009 10 02, 14:47)
Aišku ji pas mane buvo niekam nealergiška, o vat su mažąja nežinau kas bus... net bijau pagalvoti, dabar ir darbai ne tie, kad nei nemokamų nei nedarbingumų ištisai imti, sėdžiu ir galvoju kaip gerai, kad dar tik metai, gal iki 3 bent alergiją išaugs g.gif , o toliau bus matyt.

As irgi taip paciai bijau darzo unsure.gif . Galvojam apie aukle, bet kai pagalvoji gaila vaiko - liudna bus jam su ta aukle. Jau dabar parke vaikucius pamates baisiausiai bendraut verziasi.
Papildyta:
QUOTE(LiloSun @ 2009 10 02, 11:50)
Buvom Ignalinoj pas Karkliauskiene, man mano destytoja patare, nes sake, kad butent Ad leliukus apsiema gydyt. Siaip ji sake, kad per metus turetumem pagerejimo sulaukt.

Zinok man labai idomu kaip jums pas sita Karkliauskiene seksis, nes apie ja lb daug geru atsiliepimu.
O kokius jums vaistukus paskyre? Ir ka folio tyrimas parode?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 02 spalio 2009 - 20:19
QUOTE(ausru @ 2009 10 02, 20:19)
Aisku ir daugiau drabuzeliu nepakenktu, bet galima ir su viena pora issiversti, jeigu rengiant tik nakciai - ryte praskalbei kai reikia ir vakare sausi, vel galima rengti.
As irgi taip paciai bijau darzo  unsure.gif . Galvojam apie aukle, bet kai pagalvoji gaila vaiko - liudna bus jam su ta aukle. Jau dabar parke vaikucius pamates baisiausiai bendraut verziasi.
Papildyta:

Zinok man labai idomu kaip jums pas sita Karkliauskiene seksis, nes apie ja lb daug geru atsiliepimu.
O kokius jums vaistukus paskyre? Ir ka folio tyrimas parode?

Taip manau issiversim tikrai. Idomu dar butu ar kojiniu tokiu neparduoda ar pirstinyciu? Nes maniske dabar su kojinem ant ranku miega.
O tai i darzeli paprasta vesit ar i alergiuku? Maniskei tai labai patinka su vaikais bendraut, kieme pilna vasara buvo. Tai darzeli manau patiks, kai pripras be mamos but.

Va dabar atsiverciu receptus ir rasau smile.gif
Coral Mine, Calcium carb, Mega Aciolophilus, Caulophyllum, Hepar cirupositum, Emu oil.

Ot pavadinimai blink.gif . Tai pirmi du yra kalcis, nes mum jo truksta pagal tyrima, o kiti homeopatiniai kazkokie, nelabai aiskino ji apie juos. Dar pagal tyrima musu silpnoji vieta yra kasa ir kepenys unsure.gif

Ilgiausia shpargalke prirase kaip juos gert, tai manau nuo pirmadienio pradesim, nes savaitgali bandysim viska supirkt doh.gif ; ampulyciu Calcium carb i Kauna ryt vaziuosim , kitka Vilniuj tik skirtingose vietose.

Va, o siaip man tokia normali pasirode, ir net pasake jei ka skambint, ir jei susirgsim kad su ja pasikonsultuot telefonu ka duot, kad pediatrai nesugadintu poveikio. Ir nesiule pas ja kas men vazinet, kaip buna kartais privaciai lankantis smile.gif O pasake, kai pabaigsim kursa, paskambint pasakyt kaip bukle ar gereja ar ne, i ji pasakys ar reikia mum iki Ignalinos temptis ar vel tuos pacius gert. O jau pavasari tada pas ja dar karta.
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
lendu ir aš iš pogrindžio biggrin.gif
dažnai čia užsuku, beveik seku temą,randu tieek gerų patarimų tik jau pusmetį nerašiau.
Mes irgi gydomės pas Karkliauskienę jau nuo vasario mėn. Pradėjus gydymą visas dukrytės kūnelis buvo apimtas AD, pradėjus gerti vaistus gal dvi l savaites labai blogejo, o po to labai pamažu pradėjo eiti geryn, gegužes mėn mes jau neturėjom nei ženklo AD, bet nuo birželio pab vel po truputį bėrimukų , šiurkščių raudonų dėmių atsirado.tada vėl mus folino (tik mergytė jau labai nenorėjo sėdėti) pakeitė dalį vaistukų , toliau geriam, bet pagerėjimas dar vos vos matos, (arba nesimato, kai konors netinkamo užvalgom).
Bet šiaip tai vaikas atrodo nepalyginti geriau negu prieš gydymą, oda kuri tada buvo nerealai sausa, šerpetojanti, dabar graži , elastinga , visas kūnelis švarus, tik veiduką vis smulkiai pavieniais spuogiukais paberia, pakinkliukų, rankyčių dilbių niekaip neišgydom. Kaip aš sakau arba išauginėjam arba tikrai šis gydymas padeda ( greičiausiai kad padeda)
Gydytojai skambinu dažnai, kai tik yra pasikeitimai kooreguoja vaistų dozes, taip pat ir kai buvom peršalę telefonu pakonsultavo ir gydėmės homeopatiškai smile.gif
Coral clubo produktus gal ji perdaug siūlo visiems, lyg ir jos biznis čia.
Šiaip tai mūsų kaime ji vienintelė patikima i gydytoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 10 02, 14:54)
Nu zinok, Amica, ir alergologai pas mus jau puikiai skiria kur ad kur ne.
Jusu atvejis tai ten isimciu isimtis, bet jeigu jau taip po teisybei, tai as netikiu nealerginiais ad. Manau, kad tokius atvejus kaip jusu lemia letine organizmo reakcija, kuria labai sunku uzfiksuoti tyrimais.

O as tau galiu pasakyti ir kodel po vasaros blogeja  smile.gif - saules maziau gauna todel.

Galai žino kas ten pas mus darosi. Gal ir lėtinė reakcija, kas čia žino. Sakiau reikės truputį meniu pakoreguoti, žiūrėsim, gal kažko jau per daug prisivalgėm.

Nu saulės tikrai ne mažiau gauna schmoll.gif . Vasarą į lauką išeidavome tik apie 18-19val, nes kitu laiku karšta nežmoniškai, nebent su kokiais reikalais važiuoji į pardes ar šiaip, bet tai tada irgi tik trumpam per tą lauką ir plius eini kur pavėsis daugiau.. O dabar saulės dar sočiai, vaikštom vasariškai apsirengę, tik kad karščių nebėra, tad ir dienos metu į lauką einam, ne tik vakarop. Pvz mano rankų ir kojų pėdų oda labai sausa, mano mamos tas pats, tai kai tik ruduo, žiema, taip kremais galiu teptis ir teptis, o oda kaip sausa taip sausa. O vasarą nieko, retai kada patepu. Ir dar. Kai tik atšąla orai, taip pas mane sloga kažkokia atsiranda. Ne tai kad rimta sloga peršalus, bet šiaip ir nosinė visada turi būti šalia. LT išvis tragedija būdavo žiemą. Ir seniai man jau taip.

QUOTE(LiloSun @ 2009 10 02, 14:54)
Reik i siltuosius krastus isvykt porai metu  mirksiukas.gif ten saules i valias gausim smile.gif

Aš ir gyvenu šiltuose kraštuose biggrin.gif , bet va vistiek problemų neišvengiam doh.gif
Atsakyti