Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XVI tema

QUOTE(Olgina @ 2009 10 29, 00:42)
Mamkos, radau, kad Akoma turi savo parduotuve Latvijoje, jei is ten kaip nors pavyktu uzsakineti TS, tai ko gero shipingas butu daug mazesnis
http://www.bbfactory.lv/

na siuntimas nuo 5.5 iki 10 LVL. Kažin, kaip čia su ta kaina...
Atsakyti
QUOTE(Olgina @ 2009 10 29, 00:42)
Mamkos, radau, kad Akoma turi savo parduotuve Latvijoje, jei is ten kaip nors pavyktu uzsakineti TS, tai ko gero shipingas butu daug mazesnis
http://www.bbfactory.lv/

smile.gif Paskaciavau pas latvius brangiau gaunas: 500gr. pas juos 49,51 Lt (neziurejau kiek pristatymas), o akomoj 29,22 Lt (pristatymas 17,56 Lt).
Atsakyti
QUOTE(xtina @ 2009 10 28, 22:34)
viskas labai gereja, aisku gal dar cia nuo to prednizolono. o tame kremuke kur naudoju tai labai nedaug hormono yra 100ml basalio tepalas ir 15 ml Cutivate (cia tie hormonai)

Tai zinoma, kur jau cia nuo leidziamu hormonu negeres. Juos juk paskutiniu atveju skiria - kai niekas nepadeda - nei hp dietos, nei antihistamininiai, nei hormoniniai tepalai. As tai vis mAstau mAstau apie jusu atveji - dauguma sito forumo mamu rankas drebina, jei tenka hormoniniu tepalu patept (kad isigers per oda, pasieks kepenis, inkstus, paveiks endokrinine sistema), o cia tik sast ir suleido doze hormonu i vidu blink.gif . Ir dar pazadejo daugiau israsyt blink.gif , tarsi ad butu kokia virusine infekcija, nuo kurios padetu kelios hormonu injekcijos blink.gif . Kaip tokiu daktaru buna g.gif ? Visai maza vaikuti, kurio dar tik auga, formuojasi viskas, jau nori paversti ligoniu unsure.gif
Papildyta:
Otaip, kokia ten tavo gydytojos mintis buvo apie zvirbli ir patranka? Labai tiktu sitai situacijai apibudinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 29 spalio 2009 - 10:04
4u.gif
QUOTE(ausru @ 2009 10 29, 11:03)

Otaip, kokia ten tavo gydytojos mintis buvo apie zvirbli ir patranka? Labai tiktu sitai situacijai apibudinti.

lotuliukas.gif radai ko klaust ? taigi aš YPATINGAI jautri patarimuose - ir neskubu "šaudyt žvirblių iš patrankos" ,bet, kai paskutinis mano stebėjimas buvo nesėkmingas, tai patylėsiu .. pražiūrėjau odos grybelį ir per vėlai suskubau stipresnę mediciną naudot.. .Taigis user posted image aš nekometuoju. Pati tai viską pas gydytojus klausinėju, kad va taip imt ir duot vaikui injekciją ... na, švelniai kalbant "ne mano stilius",mes vieną kart leidom mažei - bet tai jau prie dusimo priepuolio , nors, kai vėliau pradėjau aiškintis, kad jei dusimas be matomo tinimo, mėlimo - tai dar irgi nereik taip skubėt ką suleidinėt -galima kitaip bandyt(be abejo, po ranka turint leidžiamus, jei kas).
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2009 10 29, 10:34)
4u.gif

lotuliukas.gif  radai ko klaust ? taigi aš YPATINGAI jautri patarimuose - ir neskubu "šaudyt žvirblių iš patrankos" ,bet, kai paskutinis mano stebėjimas buvo nesėkmingas, tai patylėsiu .. pražiūrėjau odos grybelį ir per vėlai suskubau stipresnę mediciną naudot.. .Taigis  user posted image aš nekometuoju. Pati tai viską pas gydytojus klausinėju, kad va taip imt ir duot vaikui injekciją ... na, švelniai kalbant "ne mano stilius",mes vieną kart leidom mažei - bet tai jau prie dusimo priepuolio , nors, kai vėliau pradėjau aiškintis, kad jei dusimas be matomo tinimo, mėlimo - tai dar irgi nereik taip skubėt ką suleidinėt -galima kitaip bandyt(be abejo, po ranka turint leidžiamus, jei kas).

Taigi tik posakio paklausiau lotuliukas.gif - man jis tada patiko smile.gif , bet neatgaminu dabar tiksliai.

O jei ne paslaptis ka jums dabar nuo to grybo paskyre? Gereja?
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 10 29, 11:54)
O jei ne paslaptis ka jums dabar nuo to grybo paskyre? Gereja?

MYKOSEPTIN , mėlį - pirmasis man baisokos sudėties, nedrįstam daug jo naudot, o mėlis tai gan gerai apdžiovina, mažėja plotai, iš vidaus kol kas tik probiotikus duodam.
Atsakyti
Na ka parysi, jau suleido tai suleido, aisku, kad labai liudna, gaila, kad tokia zalia nuejau pas ta daktare, nieko neismatanti apie AD, tai buciau tikrai neleidus vaistuku leisti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 10 29, 10:11)
smile.gif Paskaciavau pas latvius brangiau gaunas: 500gr. pas juos 49,51 Lt (neziurejau kiek pristatymas), o akomoj 29,22 Lt (pristatymas 17,56 Lt).

O akomoj pagal svorį? Galvoju siustis kokosu ir kt. , tai kaip ten mazdaug už 1 kg, 2 kg?
Papildyta:
QUOTE(ausru @ 2009 10 29, 11:54)
Taigi tik posakio paklausiau  lotuliukas.gif - man jis tada patiko  smile.gif , bet neatgaminu dabar tiksliai.

Posakį sakė gema Galvydytė man tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(xtina @ 2009 10 29, 12:56)
Na ka parysi, jau suleido tai suleido, aisku, kad labai liudna, gaila, kad tokia zalia nuejau pas ta daktare, nieko neismatanti apie AD, tai buciau tikrai neleidus vaistuku leisti.  doh.gif

Nepergyven per daug. Mums ir leido ir gėrėm prednizoloną, ir ne vieną kartą. O jau sugėrę esam tai oi...............
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2009 10 29, 12:02)
O akomoj pagal svorį? Galvoju siustis kokosu ir kt. , tai kaip ten mazdaug už  1 kg, 2 kg?
Papildyta:

Posakį sakė gema Galvydytė man tongue.gif

Papildyta:

Nepergyven per daug. Mums ir leido ir gėrėm prednizoloną, ir ne vieną kartą. O jau sugėrę esam tai oi...............

taip akomoj pagal svori. Kokosu 1 kg 9.99 svaro kainuoja.

O mum jau i pasta atejo siuntinukas su Emu thumbup.gif rytoj reiks su vyru eit atsiimt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2009 10 29, 13:06)
taip akomoj pagal svori. Kokosu 1 kg 9.99 svaro kainuoja.

O mum jau i pasta atejo siuntinukas su Emu  thumbup.gif  rytoj reiks su vyru eit atsiimt smile.gif

tai siuntimas 9,99 svaro?
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2009 10 29, 12:17)
tai siuntimas 9,99 svaro?

ne, tai kaina, o siuntimas 17,56 Lt po visa europa raso
Atsakyti
Mergaites, o gal patartumet koki be hormonu tepaliuka is savo patirties? ax.gif
Ir gal maudydamos ka nors spec. naudojat savo vaikuciams?
Atsakyti